2 Kas 2015

Hediye Sepeti Alışverişi


Hediye sepetinden bir alışveriş yapayım dedim, ev bu kırmızı hediye paketleri ile doldu. Tamam hediye işinde biraz abartmış olabilirim ama sebeplerim var! Bu güne bu gün teyze oluyorum ben. Sadece üç ay sonra hayırlısı ile ailemize minik bir bey katılacak ve Hediye Sepetinde Baby Shower linkinde bebekler için hediyeler var ve hediyeleri artık açtığımıza göre kaliteleri ile ilgili de olumlu düşündüğümü belirtebilirim. "Hani fotoğraflar?" derseniz akşam saatlerinde açıldılar ve yetersiz ışık yüzünden bebek hediyelerinin fotoğrafı yok ama buradan minik adama neler aldığıma bakabilirsiniz. 
1. Bambu Bornoz Seti
2. Erkek bebek hediye sepeti




Tabi minik bebeğe hediye alırken kendi kızıma da aldım. İşte Lili'nin hediyesi burada Çocuk Hediyeleri linki altında: Tabu Oyunu (Uzun zamandır bunu istiyordu ama doğum gününe kadar bekleyecek...)
Yukarıdaki resimde gördüğünüz Saç Tebeşiri setini de kendim için aldım. En kısa sürede denemeliyim, sabırsızlıktan dayanamıyorum, hele Lili her gün açıp açıp bakıyor... Almak isteyen varsa ben çok uygun fiyata aldım ve kaç renk baksanıza! Hangi renkle başlasam? Tavsiye beklerim;)
Diğer hediyeciklerim minik yaşam çiçeği kolyesi. En son rüyamda yaşam çiçeği gördüğümden beri bu sembol benim için çok önem taşır oldu. Geldiğinden beri çıkarmadım. 
Makaron şeklindeki dudak balmı ve renkli kuru kafa tırnak törpüsü de çok şirin. Bayıldım kendi hediyelerime de. Kendimi bu çılgın alışverişten dolayı kutluyorum. Ne diyeyim, güle güle kullanalım;)

1 yorum :

gooogoook dedi ki...

Aileye yeni katılacak minik bey için oldukça güzel hediyeler almmışsın Suzy ciğim, bu arada bambu bornoz seti çok güzel bir seçimmiş desenini de beğendim. Bunun dışında kendine hediye alman da harika, saçına ruh haline göre renkler seçeceğini düşünüyorum, bu en güzeli olacak;) ilkini morumsu bir renk denemeni isterdim. Neyse Böyle işte, liloşumun hediyesini açmasına az kalmıştı sanki, güle güle kullanılsın hepsi siteyi biliyordum zaten, ama ürünlere ne zamandır bakmıyordum iyi oldu. Sevgiler.