3 Eyl 2009

Gri ofis elbisesi


Burda 2009/2 de bir bluz vardı (model:108A) onu ofiste giyilebilecek bir elbiseye çevirdim. Sonra düşündüm ki bazen ofiste daha şık olmak gerekir; bu yüzden ona bir yaka diktim ama portatif. İstersek yakayı bir broş yardımı ile takıp belimize bir kemer bağlayarak o gün daha şık oluyoruz, istersek de sıradan bir günde basitçe elbisemizi üzerimize geçirip çıkıveriyoruz evden, belki uzun bir kolye ile tamamlayabiliriz de.

10 yorum:

  1. Sezgi; teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. sade şık ve kullanışlı olmuş canım ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  3. ne güzel sürekli bişeyler dikiyorsun :) ellerine sağlık çok güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  4. şu 2009/2 nebereketli dergiymiş ne güzel işler varmış ama senin gibi bir ustanın elinden çıkması gerekiyordur belkide bu kadar güzel olması için. ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. Ya hatun bi ara versen, hayır ben almaktan yoruldum sen yapmaktan yorulmadın :P
    Yakalı kemerli hali süper olmuş cadım, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. karabıdıkım: teşekkür ederim. Ben de öyle yapmaya çalışıorum. Siz aklımdaki kelimeleri kullanınca süper keyif oluyorum:)

    Keddy; teşekkürler kedicim, dikemeyince mutsuz oluyorum. Her fırsatı dikmek için kullanır oldum. Dikiş arsızı mıyım neyim...?

    bahar yorgunu: valla bereketli her sayı aslında benim için de bence gün 24 değil 48 saat filan olsa belki daha mutlu olurum hepsini dikebilirim belki aklımdakilerin:) Usta derken... bana mı dedin:) hehe, nerdee, keşke o mertebeye ersek:)

    Volkan-Kaldera: Ama senin de zevkin benimkiyle aynı amaaa... napayım demek ki beğeniyosun tarzımı:) Canım benim beğenmene çok seviniyorum. Sen benim motivasyon perimsin. Tüh gene peri dedim, cadı diycektim:)

    YanıtlaSil
  7. Amiable brief and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

    YanıtlaSil
  8. Merhaba
    çok şık gerçekten ellerinizi sağlık :)Acaba kalıbını nasıl temin edebilirim uzun süredir bu şekilde düz bir elbise kalıbı arıyorum da :)

    YanıtlaSil
  9. Irmak: Yukarıda yazıda burda dergisinin sayısı ve model numarası var. Orada bulabilirsin.

    YanıtlaSil