28 Oca 2011

Deri Elbise

Burda 2010/03
Model:103
Geçen sene diktiğimi deri elbisemi bir türlü sizinle paylaşamamıştım ama ziyanı yok sanırım, deri elbiseler hala moda olduğuna göre... Üzerinde hiç bir detay olmayan elbisemi dantelli ya da rengarenk çoraplarımla giyiyorum. Hatta çok sık yaptığım bir şey var ki o da renkli çorabımın üstüne dantel ya da file çorapları kullanıyorum. Daha farklı görüntüler oluşturuyorum elimde olan çoraplar. (Burada da bir örneği daha var göz atabilirsiniz.)

11 yorum:

  1. Yine çok şiriniz bakıyorum da :) Fikirlerin ve uygulamaların süper suzzy. Yaratıcı fikirlerin uygulamaya dökülmesi acayip bir şey.Çok etkileyici.

    Ben de ney üflüyorum 6 haftadır.Böyle melodiler çıktıkça sevindirik oluyorum ya :)

    YanıtlaSil
  2. insan becerikli olmayagörsün çok şık duruyor e giyen de zarif olunca daha ne olsun diyorum : )

    YanıtlaSil
  3. neslinnce: Çok teşekkürler:) Ney ise harika, kim bilir ne büyülü bir sesi vardır. Ben evde hep dinliyorum çalışırken...Bayılırım. Başarılar arkadaşım.

    Mine: utandırma ama Mine yaaa... teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  4. çok güzel ve çok kullanışlı bir kıyafet olmuş canım file çorabı kullanma yolun süper bence bu haliyle daha hoş:) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Elbisen çok yakışmış canım güle güle kullan, çorap fikrini çok üşüdüğüm için ben de uyguluyorum. Hem değişik görüntü elde ediyoruz hem üşümüyoruz :)

    YanıtlaSil
  6. HOLA COMO ESTAS?...GRACIAS POR VISITAR MI BLOG Y HACERTE MI SEGUIDORA...YA TE SIGO LA PISTA...SALUDOS DESDE VENEZUELA

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş, çok da yakışmış, ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  8. nice look, i'm following you
    http://gairahlove.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. süper gözüküyorsun. :)

    YanıtlaSil
  10. wow!great style!!
    you are amazing!
    if you ever care to visit my bog i would be happy!!
    kisses!!

    YanıtlaSil