3 Kas 2014

Lazer Kesim Yelek - Edirne ve Şans


Bazen daha ne kadar güzel bir hayat yaşayabilirim ya da daha ne kadar şanslı olabilirim diyorum... Aslında olmaz mı imkanı var elbette ama ben güzel anlarda daha yavaş nefes alıp zamanı yavaşlatmak ve o anı daha da doya doya yaşamak istiyorum.




Eskiden hep şanssızım derdim. Öyle deyince de aslında şanslı olduğunuz anları bile kaçırıyorsunuz. Kendi kendinizi mutsuzluğa hapsediyorsunuz. Şans size gelse bile o gelişi küçümseyip göz ardı ediyorsunuz. Oysa şanslı olmak ben şanslıyım demekle başlarmış. Sonra size inanmayan egonuza bir kaç örnekle ıspatlamanız gerekebiliyor tabi. O inanmazsa size destek filan olmuyor çünkü. Onu ikna etmek şart. Tıpkı çocuk gibi anlatın kendinize, ekonuz da yavaş yavaş size ayak uyduracak. Bir çeşit delicesine şanslı olduğun için mutluluk oyunu bu. Hatta öyle mutlu bir şekilde inanın ki şanslı olduğunuza bir de şükredin benim gibi. O frekansta kalmayı deneyin. İnanın daha az rahatsız edici insanla karşılaşacaksınız, işleriniz daha rast gidecek, daha çok güveneceksiniz kendinize en önemlisi de bu hoşunuza gitmeye başlayacak çünkü hep bir takım mucizeler başınıza gelmeye başlayacak.


Üzerimdeki çift yönlü lazer kesim yeleği (http://www.romwe.com/ 'deki)bir çekilişle kazandım. Binlerce kişi arasından iki kişi şanslı olacaktı ve biri ben oldum. Büyük bir kazanç değil diye düşünebilirsiniz ama onca katılımcı arasından sıyrılmak beni çok mutlu etti. Yeleğimi de kendim seçtim ve çok sevdim. Şimdi sevgili egom bile şansım karşısında saygı duruşuna geçiyor. Peki araba çekilişinde de bana yardımcı olabilir mi acaba? Bu frekans içini o derece çözmüş olabilir miyim?


Bu güzel resimler de geçen hafta, eşimin kardeşinin sigortacı açılışı için gittiğimiz Edirne'den... 
Güzel Edirne... 
İnsan iyi ki Trakya'lıyım diyor. Bu güzelliklere yakın olmak da bir şans aslında. "Orta Kahve"'de (Edirne'de bir cafe) yeşil gözlü güzel hanımdan bol köpüklü kahveleri yumuşacık havada içmek de bir şans. O Cafe'de hiç görmediğim bir çiçeği görüp, üzerinde tohumlar olduğunu fark edip cüzdanına bir kaç tane atabilmek de... Şans işte:) 


Ben şansımı arttırmanın sırlarını verdim. Şimdi merak ediyorum. Siz ne yapıyorsunuz daha da şanslı olmak için? Bir enerji oyununuz var mı? Ben de deneyebilir miyim? Paylaşır mısınız?


Kolye ve yelek: ROMWE
Ayakkabılar: Persunmall
Çanta: DIY (linki burda)
Gömlek: LCW
Pantalon: Colin's

5 yorum:

  1. bana göre şanssız, belki de talihsiz olmak, hayatta mutluluğu hep bilinmeyen bir gelecekte olacak harika şeylere bağlamak, bu arada olmakta olan güzellikleri kaçırmak demek. ben de şansımı arttırmaya çalışıyorum o yüzden. her gün, aklıma her geldiğinde yaşadığım hayat ve sevdiklerim için şükrediyorum sık sık. bunu yapabildiğim için bile şanslı sayılırım aslında. bugün de bana hatırlatan senin yazın oldu. çok teşekkür ederim canım. ceket de harika bu arada. sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. çok yakışmış canım

    YanıtlaSil
  3. edirnem güzeldir . karaağaç eski rektörlük önü de şahane mekandır . gelebilen şanslılardansınız demek ki:) ne güzel yine bekler. yeleğinize ben de bayıldım bu arada

    YanıtlaSil
  4. Canım hem üzerindeki güzel yelek hemde yazıların harika her zaman olduğu gibi; ) Yeleği kazanmana çok sevindim;) Bana önerdiğin iki kitabı hayatıma alalı epey oldu biliyorsun; ). Bu da bir şans! Her gün ve her insan mucizelerle dolu birşeyleri anlatıyor aslında, önemli olan bunun hep farkında yaşamamız ve anlamamız ki bu da bir şans! Senin önerdiğin kitaplardan önce de şans faktörleri üzerine kitaplar okurdum, hep meraklıydım böyle şeylere sonraları ise çok da üzerinde durmamaya çünkü zaten her günün hediye olduğuna karar verdim. Ama onun dışında bana şans getiren ve tamamen belki de tesadüften oluşan minik bir detay var. Onu sana telefonla bildireyim. Çünkü İnsanların gülme krizlerine girmelerini istemem;) Bu minik sırrımı paylaşacağım sevgiler:))!

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel sanşlı olup en beğendiği almak. Güzel günlerde giymeyi nasip etsin rabbim. Bu arada ben size ib ödül vermek istiyorum. Bloğama uğrayıp bakarsanız çok sevinirim. Sevgilerimle.
    http://acemiterzim.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil