24 Ara 2013

Tasarımcı Özgür Masur'dan L’Oréal Paris'e Özel "Kelebek Etkisi" Yorumu


Jenifer Lopez, Eva Longoria, Bianca Balti, Claudia Schiffer, son dönemde daha da ünlenen Victoria’s Secret Modeli Barbara Palvin ve Gossip Girl dizisi ile tüm dünyanın tanıdığı en popüler isimlerden olan Blake Lively’nin yüzü olduğu L’Oréal Paris markası yaratıcı bir projeye daha imza attı. En beğendiğim tasarımcılardan biri olan Özgür Masur; göz alıcı bakışlar sunan L’Oréal Paris Wings Midnight maskara için kelebek kanatlarını yorumladığı ikonik bir fular tasarımı gerçekleştirdi. 2014 kış sezonunun en öne çıkan aksesuarının fular olması ise bir tesadüf olmamalı.



Yoğun siyah ve dolgun kirpikler ile bakışlarda kelebek etkisi yaratan L’Oréal Paris Wings Midnight maskara için kelebek kanatlarını yorumlayan Özgür Masur; imzasını taşıyan L’Oréal Paris Wings Midnight maskaraya özel fular tasarımını Room Teşvikiye’de tanıttı.


Tüm seçkin parfümerilerde Wings maskara ve beraberinde herhangi bir L’Oréal Paris makyaj ürünü alımında hediye edilen bu ikonik fular, benim gibi kelebek desenlerine karşı koyamayan biri için harika bir aksesuar oldu. Gri ve mavi tonlarının ağırlıklı olduğu bu fuları yaratıcılığınızı kullanarak saç aksesuarı, bilek aksesuarı ya da çantanızda şık bir detay olarak da kullanabilirsiniz.

İçerik: kokoshgirl.com

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Hiç yorum yok :