17 Kas 2014

Elbise - İç çamaşırı ilişkisi


Özel günlerde genelde elbiselerden yana kullanırım şansımı. Çoğunlukla elbisenin altına uygun ayakkabı, çanta almak gibi detayları asla atlamam. Atladığım detay genelde iç çamaşırı oluyor. Oysa her elbiseyi şık gösterecek iç çamaşırı farklıdır ve bu farklılık vücut ölçülerimizle de değişik bir boyut kazanabiliyor. Hangi elbisemle nasıl bir iç çamaşırı kullanabileceğimin listesini çıkardım kendime.
İlk fotoğraftaki mavi elbisenin sırt kısmı açık. Dolayısı ile ona uygun sütyen bulamayacağımı düşünüyordum. Oysa yan fotoğraftaki sırtsız sütyen, kesinlike bu tür sırt dekoltesi çok derin elbiseler için tasarlanmış.
İkinci elbise ise tek omzu açıkta bırakan pudra tonlarında. Yine straples bir sütyen tercihim oldu ama sırtında şeffaf bir şeritle vücuda sabitleniyor ve size güvenli hissettiriyor. Sanırım yeni anneler çocuklarını kucağına alırken daha konforlu hissederler.
Kendi elbisenize göre straples sütyen seçmek için buraya: http://www.corapicgiyim.com/dekolte-straplez-sutyen


İşte derin dekolteli elbiseler... Eğer iç çamaşırı kullanmak isterseniz dekoltenin şekline önem verin. Resimdeki elbisede V şeklindeki dekolteye uyum sağlayacak sütyenler sağında. Yine de renk olarak beyaz yerine ten rengi diyorum.
Sonraki örnekte ise lazer kesim bir t-shirt var. Daha spor göründüğü için büstiyerlerden seçim yaptım. Bence gideceğiniz yere bağlı olarak böyle bir t-shirtün altına giyeceğiniz parçaya karar verebilirsiniz.

Hiç yorum yok :