4 Ara 2015

Hediye telaşın başladı mı?



Benim hediye telaşım başladı ancak yurt dışındaki sitelerde gezinirken odaklanmam da biraz zor oluyor haliyle. Sammydress Bu siteye girip hediye seçeyim derken kendimi kendime göre çantalar bakarken buldum. Hani aç gözlülükten bahsettim ya bir önceki postta, hala kendimi yakalıyorum kendime cicilere bakarken. Aslında bu yaz kendime neopren kumaştan beyaz bir sırt çantası da diktim ama sanki almanın yeri başka mı ne? Su gibi:) Suyun yeri hep başka, ayran, limonata tutamaz onun yerini:) Bu arada şımarık bir yazı olma yolunda ilerliyorum satırlarda, biliyorum. Zaten iki beyaz çantanın yanında bir de neye bakmışım. Aman allahım ruhum hiç büyümeyecek sanki. Sonsuza dek çocuk kalmak böyle bir şey olsa gerek. Böyle bir çantayı incelerken kendimi yakalayınca hemen boğazımı temizledim. Toparlan Suzy kızım dedim. Sen büyüdün ya hani anne oldun ya sen kuzum. Git bak, hanım hanım kadınların taktığı çantalara bak sen dedim.

Çantalar linklerde: 1, 2, 3

Gide gide kendimi bu kırmızılı suratlı çantaya bakarken buldum sonrasında. Hay allah! Bu benimkine çocukluk mu denir ki tam olarak? Belki sıradışılık deyip durumu hafifletemez miyiz diye lafı dolandırıyorum. Sonra da yandaki hanımefendi çantalarını örnekliyorum kendime. Anne çantası dediğin böyle olur. Yok canım öyle mi olur gerçekten. Yeryüzündeki tek, suratlı çantayı taşımak isteyen anne ben olmadığımı söyleyin bana. Benim gibi hisseden ciddi mesleklerde çalışan hanımlar bile var deyin gönlüm olsun ne olur ki:) Hadi hadi atlattım bu ufak çaplı depresyonu. Zaten odaklanmalıyım daha hediyeler alınacak! Siteye geri dön marş marş!!
Ha unutmadan, yurt dışından hediye alacaksanız geç kalmak üzeresiniz. Hemen bu işi bitirin yoksa hediyeniz bir kaç gün gecikebilir. Buraya dikkat!

Hiç yorum yok :