18 Oca 2012

Çiçekler erken açsın


Versace ferman buyurmuuuş:  Bu bahaaar, lacivert + beyaz + kırmızı yerineee bol bol çiçekler giyilsiiiinn.
Duymadık kalmamış, herkes erken baharı çiçeklerle kutlamış; Nina Ricci - ceket, etek tasarlamış, Zara çiçekli gömleğiyle bütün bloggerların kalbini çalmış, H&M'seee ne hırka bırakmış, ne bluz çiçeklendirmedik...

Çiçek deyince hangi kadın heyecanlanmaz canım, ben de heyecanlandım tabi bütün bloggerlar gibi. Çiçekli kumaştan gömleğimi diktim giydim ama ilk defa gömlek diktiğim için pek de başarılı olamadım itiraf edeyim. Ancak ilk deneme için çok doğru bir kumaş seçmişim, çiçek deseni ustalıkla hatalarımı kapatıyor. 
Kolyemi alel acele boncukçudan alıp dizdiğim boncuklarla yaptım. Saçaklı bilekliğimi ise Aytenuşkam'ın Forever New'den verdiği anahtarlıktan yaptım. Bileklik olarak daha çok kullanırdım. Zira kendisi artık kuantum bilekliğimdir. Üzerindeki objeler bana şükretmem ve dua etmem gereken şeyleri hatırlatıyor. O ortadaki Eyfel Kulesi ise dileğimdir!
Lili ile blogger olmak ise gitgide zorlaşıyor. Gömleği ne zaman giydiysem bir şekilde Lili fotoğraflamamı engelledi ama çok eylendik. En sonunda da teslim oldum ve baştaki birlikte pozumuzu verdik. Sevinç nidası trakya ağzı ile yükseldi Liliden "Hoooleeey, annemle fotoyak çektirrrdiiik!"
Sanırım okulunda birisi kaliteli bir trakyalı. "Oley'in" önüne genelde ancak bir trakyalı "H" koyabilirdi! Lili o okula daha 3 yıl devam edeceğine göre bir gün ayıya - hayı, ayrana - hayran, hayıra da ayır beyaaa demesi kaçınılmaz sanırım.

18 yorum :

.........n........ dedi ki...

O bıdık kızın tam ısırmalık olmuş.

Ooolmadı gızı büyüyünce Üsmen agaya veririz olma mı yaa?

Heheheh :D

Suzy dedi ki...

neslinnce: Koskoca Üsmen Aga kart kaçmaz mı bize beyaaaa! Haha;) Kopardın beni gülmekten sabaaale sabaale (Makedonlar böyle der, sabaale sabaale nerden dilime dolanmış, alla allaaa beyaaa)

.........n........ dedi ki...

Neden ki, tırakyada bir dene mi üsmen aga var be ya. Seninki 18'e değene kadar bir üsmen büyür merak etme sen :D

Ben sana asıl bişe sorcam Suzzy. Ya ben yeni bir kot aldım. Koyu lacivert. Boyası ellerime çıkıyo. Giymeden evvel de makinede tek başına tersine çevirip yıkadım ama hala soluyo ellerim yaramaz bebelerin elleri gibi pislik içinde. Dün ağlayacaktım hırsımdan. Çok severek aldım ama yok mu bu solmayı durdurmanın bi çaresi be kızanım :P Bi el at bana. Hade bakalım. :)

Suzy dedi ki...

neslinnce: annem böyle durumlarda tuz ve sirke ile yıkıyor. Bir çay bardağı sirkeye koca bi kaşık tuz at bir de öyle yıka bakalım. Aslında boya sabitleyiciler de satılıyor tuhafiyelerde. Kokacak sirkeye dersen onlarla da deneyebilirsin. Akacak boya kotta durmaz ama sen gene de bi dene, nolcak ki.

.........n........ dedi ki...

He ya nolcak ki de mi en fazla işkembe paça çorbası gibi kokarım ki ondan da bişe olmaz herhalde. Sarımsak da goysam mı ki tuzlu sirkeye :) heheheehehe

Suzy dedi ki...

neslinnce: işte o zaman benim için karşı konulmaz olursun. Hahaa bayılırım işkembe çorbasına hmmm:D İstersen sirkeli tuzlu su yapıp bir leğende 24 saat beklet ve yıka. Yıamayı da yüksek ısıda yapma 30 en iyisi. Yıkama suyuna koyarak da yapabilirsin sabitleme işlemini. En garanti koku açısından yine de boya sabitleyicisi olur kanımca. Böylece mahallenin kedileri ve ben senin için tehlike oluşturmayız.

.........n........ dedi ki...

Valla o karışıma sarımsak da koyarsam kesin kendimi ısırırım. Çünkü kendime bayılabilirim yaanii :) Süper olurum :D
o zaman bu akşam yapiiim bi de şu sabitleyiciyi sorayım bakalım. Sağol kuşum teşekkür ederim. Zaaamet verdirdim sanada :P

Unknown dedi ki...

epten aykırı gitmiş kızancık :) Liliye bulaşma o benim arkadaşım anladınmı dostum :) amaaan sen bana da böyle çiçekli bi kumaş almıştın ellerim kaşınır beyaaa :)

Suzy dedi ki...

neslinnce: Ne zaameti abla... diye bi fıkra vardı;) hahaaa:) koptum bu gün gül gül alla...

Müge: haha, aykırı aykırı konuşuptuuma;) Kaşıyasın sen keendini beyaa!

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

canım ben geldim.
çook iyi bir düşünce
bende kızıma tariflerim kalsın diye
hemde herkezle paylaşmak icin
yemek bloğu açtım
bana da beklerim
:))))

Suzy dedi ki...

bir kase lezzet: şanslı kızlarımız var;) Geliyorum.

kardelen dedi ki...

suzy meraba ben yeniyim buralarda senin yaptığın herşeyi beğeniyorum çok güzel paylaşımlar yapıyorsun çoğunuda denedim mükemmel sonuçlar aldım kızınada karnelerinin devamını dilerim

Suzy dedi ki...

kardelen: Hoşgeldin o zaman kardelen... Denemene de çok sevindim, umarım onları gösterirsin bir gün bize de. Çok teşekkür edeirm bu yorumun için. Sevgiler.

kardelen dedi ki...

suzy bende bir blog açtım ama yaptıklarımı nasıl paylaşırım bilmiyorum telden nasıl atıcam bulamadım bugün senin mavi tek omuzlu elbiseyi diktim bazı değişiklikler yaparak bence güzel oldu ama seninde görmeni isterdim.

Suzy dedi ki...

kardelen: blogger kontrol panelini aç, orada gerekli açıklamalar var. cepten hiç yazmadım ama o uygulamanın açık olduğunu biliyorum yanılmıyorsam.

kardelen dedi ki...

bi deniyim bakıyım nolcak çok teşekkürler

naninin günlüğü dedi ki...

ellerinize sağlık burdan gayet güzel görünüyor:)benim kızımda aynen böyle:)Allah onlara ömür sağlık versin her anımıza renk katıyorlar:)izlemeye aldım sizi takipteyım bende bloguma beklerım k

seyabb dedi ki...

Kıyafetler muhteşem.Çiçek açsın tabi.İçimiz açılsın.Sevgiler kardeşim.