10 Ağu 2008

lilibebek- NİLÇE

Nilüfer bebek dünyaya gelme çabasında iken ben de ona özel tasarladığım Nilçeyi bitirmeye çalışıyordum. Annesine yaşattığı tüm zorluklara rağmen Nilüfer sevgi ile büyüyecek ve elinde Nilçe ile oynayacak. Bunun hayali ile Nilçeyi'yi diktim. (NASIL DİKİLİR)

7 yorum :

Betül dedi ki...

Bebekleriniz çok güzeller, ellerinize sağlık.

Adsız dedi ki...

yarışmaya sarı saçlı bebeği koymuşsunuz o da çok güzel ama ben morlu olanı daha çok beğendim.elinize sağlık.

http://www.astarve100.com

Suzy dedi ki...

Beğendiğinize çok sevindim sevgili betül ve büşra. Yorum yazmanız, beni iyi ya da kötü eleştirmeniz, zaman ayırmanız çok değerli benim için. Ben teşekkür ederim. Bu arada sevgili büşra, yaz yarışmasına sarı bebeği yani GÜNEŞi kattım çünkü ismi bu yarışmayı çağrıştırdı bende. Mor bebişimi Nilçeyi katmak hiç aklıma gelmedi. Fikir verdiğin için teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

merhaba ben de bez bebek dikmek isrtiyorum. yakında kızımı kucağımıza alacağım ve benim yaptığım bebekelrle oynamasını istiyprum. ama bunun için yeterlibilgim yopk. bu bebekleri nasıl diktiğinize dair bilgi verirseniz çok sevinirim. sevgilerimle

Suzy dedi ki...

Selmacım yakında bloğumda bebeklerin yapılışını resimlerle anlatmayı düşünüyorum zaten, şimdi anlatmaya çalışırdım ama çok uzun sürecek gibi görünüyor.Nasıl yapıldığını söz bebeğin doğana kadar öğreneceksin. Sen ve bebeğin sevgiyle kalın.

DenizasToysJoys dedi ki...

Güzel bir bebek oldu 8)))

Suzy dedi ki...

deniza17: sağ ol.