27 Ara 2008

Güllü şal



Anchor dergisinden bakarak ördüğüm bu minik şal o kadar şık ki, geçen sene ondan sayısız arkadaşıma ördüm, bu sene baktım ki arkadaşlar yok meydanda, dur dedim kendime de öreyim benim de olsun. Bu da benimki, ip tiftik yünü olmadığı için alımlı durmuyor belki fotoğrafta ama linkteki hanımefendide pek feminen bir hava göreceksiniz. Örmesi kolay, ayrıca yeni başlayanlar çok zevk alır, çabuk biten ve şık bir atkıları olucak ve ben yaptım diye böbürlenecekler. Kolay gelsin örecek olanlara.

5 yorum :

embir dedi ki...

ay bundan benimde var. Henüz kujumla çıkarken annesi hemde verdiğin linktekiyle aynı renkte bana da örmüştü. Sonra da baktı ki ben pembe hastasıyım birde pembesini örmüştü. Evet benimkilerde tiftik ipten yapılmıştı. Seninki de çok güzel olmuş canım, güzel günlerde kullanman dileğiyle.

GeCe dedi ki...

güle güle kullan güzel olmuş, bu arada yanda kuaför sitesini gördüm girdim. Tdağ da imiş. Biz de tdağlıyız bu arada barboros'lu

Suzy dedi ki...

embir: güle güle kullan, pembe harika duruyordur eminim. Kırmızı da pek feminen dedim ya, ne renkle istersen uygula hep güzel oluyor.

GeCe: O siteyi ben elcağızlarımla arkadaşım olan kuaförüme yaptım. Yaniiii ben de Tekirdağlıyım. Çok sevindim Tekirdağ'dan birini bulduğuma (blog camiasında:) nedense hemşehriciğim, müsait olur da o kuaföre gidersen tanışalım. Ben çok isterim. Oraya yakın sayılan bir yerde yaşıyorum, lilibebekle gelişim zor olur ama belki kılıfına uydururum. Görüşürüz.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Benim yaptığım boyunlukta böyle canım, içine gül koydum sadece ve tiftikten yani tüylü ipler varya angoramı deniyor karıştırıyorum ondan ördüm..
Seninkide çok şık olmuş beyazda güzel durmuş:)

Suzy dedi ki...

Örgüeli: Ay resim karanlık ya ben anlamamışım seninkini. İçindeki gül fikri çok iyi ama, çok romantik. Sevgililer günü için ben de benimkinin içine kırmızı bir gül mü koysam.
Beğendiğine sevindim, teşekkür ederim canım.