8 Nis 2009

Turuncu elbise


Sarı çiçekli elbisenin asıl modeli buydu işte, etekleri dar aslında diye bahsetmiştim size. Aslında elbise de değil tunikti ama boyunu uzatıverince elbise oldu. Kardeşim için dikmiştim ama vermesem mi acaba baksanıza ne kadar güzel göründü gözüme şimdi:) Ay okursa yandım ben, bunu çok sık yapıyorum da:)

11 yorum :

SMİLENA dedi ki...

senin garderop yaza hazır suzi.
çok nefis olmuş..

Ayca Karaoglan dedi ki...

gerçekten çok güzel olmuş :) kardeşine yenisini yaparsın :))

gül dedi ki...

işte yeni bir harika elbise daha ayy nasıl zevk alıyorum ben bakarken bunlara bide giysem nasıl olurum acaba:) söylediklerim iltifat degil emin ol hepsi gerçek muhteşemsin

Adsız dedi ki...

elbise çok güzel ve çok yakışmış...bence biraz giy hevesini al sonra kardeşine ver:))) paylaşmak güzeldir neticede dimi ama:)kardeşin duymasın...

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar, garderop da hazır valla yaz gelsin di mi, hafif yağmurlu bile olsa kabul:)
Bu elbiseyi hafta sonu gelecek olan kardeşime verecektim ama gitgide kanıma işliyorsunuz vermeyeyim diye:) , bloğumu da açtıkça bakıyorum bu elbise bana yakışıyor yahu, ama Üstü (kardeşimin takma adı) okursa kulaklarımı kemirir kıtıw kıtıw:)Offf, kendime yeni dikeyim bariii:( hep bencil abla olmamalıyım di miiiii....ama çok çelişkiler yaşıyorum kendi içimde benden öte napıcaz beni böyle yaaa...

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Ay buda çok güzel olmuş ya yaza hazırsın şekercim.
Abla olmak böyle bişey işte bende kıyamıyorum bazen cimriliğim tutsada(üşeniyorum tekrar aynı şeyi yapmaya) ama kesinliklede kullanamıyorum kendime yenisini yapıyorum kızkardeşin varmı derdin var naparsın sen hamarat kızsın daha güzelini yaparsın:)
Ben "D" elbiseyi biçtim ama dikemedim kızımla olmuyo rahat vermiyo zaten acemiyim yanlış ta yapmıyım kenarda bekliyo şimdilik.

Suzy dedi ki...

Örgüeli; sen bana ver gazı ver gazı:) kendin biçilmiş elbiseyi dikme tabiii oldu canım. Bebiş uyurken dik relax olursun:) Bak nası kelimeler biliyom:) relax filan:) Ay bu gün çok gülesim var.
Beğendiğine sevindim arkadaşım. Napalım bize önce doğup küçükleri kollamak düşmüş. Sanırım sen de abla olduğun için anlaşıyoruz di mi böyle bizi bizden başka kim anlar:(

duygu dedi ki...

merhaba elbiseniz çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın, bende acemice bişeyler dikmeye çalışıyorum bu elbiseniz için ne tür kumaş kullandınız öğrenebilir miyim?

Suzy dedi ki...

Duygu; elbisemi beğendiğine sevindim, kullandığım kumaş esnek jarse veya örgü türü kumaşlarla dikilmek üzere tasarlanmış. Burda dergisinin 2009/3 sayısında tunik olarak verilen bir modeldi. Burda dergisinde elbiselerin ne tür kumaşlarla dikilmesi gerektiği de yazıyor. Ben de acemiyim denemekten korkma. Bak güzel şeyler çıkıyor ortaya. Sadece biraz dikkat ve sabır.

embir dedi ki...

Canım ya dikiş makinesi gibi kadınsın. Valla hevesleniyorum yaptıklarını gördükçe. Bu ay Burda aldım bende ancak önümüzdeki ay deneme yapabilirim. Bak o zaman başını ağrıtıcam ama liliiii bu nasıl yapılıyor, ben şurasını yapamadım diye. Aklımda kolay br model var ama ilk deneme olucak şimdiden söylüyorum ona göre :))

Suzy dedi ki...

Embir; Amaaan, başımı ağrıtan sen ol be canım. Ne zaman istersen sor. Mailim da var orda blogta sağ üstte, oraya da yazabilirsin. Basitleri seç ben çok acemiyim heee, ayrıca ders mers de almadım... Kafadan atıyorum zorlandığım yeri. Yanlış yaptığım yere de bir çiçek veya broş süsle kapatıyorum hooop orjinal ve kendime has bir model çıkıyor:) Aman be embir sen de tüm sırlarımı döktürdün bana:)