7 Mar 2010

Kadınlar günü kombinim

Balkan Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Dünya kadınlar günü kutlaması çerçevesindeki geceye katıldık dün gece.
Geceye, kendi diktiğim altın simli siyah tül eteğimle katıldım. Aslında fırfırlı etek olması gerekirken o katlar gözüme çok sade gözüktü ve son anda bir kaç büzgü de eklemiştim eteğe. Bu şekilde daha hacimli durdu. Üst olarak kolsuz ve dantelli bir bluz seçtim. Dantellerin üstüne de olsa yeni yaptığım kolyemi taktım (fotoğrafını aşağıda görüyorsunuz.) Bir de, genel vintage görüntüme uysun diye uzun eldivenlerimi taktım. Bileğime de daha önce yaptığım ve Roma Kabusu ismini verdiğim bilekliğimi geçirdim. Kısa saçımı da minik bir şapkalı taçla süsledim (linkte en alttaki taç).
Altın ve siyah renklerini yanyana pek sevmem ama ilk defa kullanma cesaretini gösterim dün gece. Bu kadar eğlenceli aksesuarlarla kendimi hiç de kötü hissetmedim bu renklerin içinde. Sanırım gene yapıcam:)

20 yorum :

Demet / Demetoloji dedi ki...

super gorunuyorsun suzyy :) muckss ;)

Banuca dedi ki...

Bu ne kadar modern bir şıklık, bütün kalbimle tebrik ediyorum seni ve ellerine sağlık, harika bir tasarım, ve sen de çok güzel ve çekici görünüyorsun bu kıyafetle, bir an bir model kitabından alıntı resim sandım, gerçekten:)

Suzy dedi ki...

cheerful Demet: Teşekkür ederim canım. Eldivenlerimiz nasıl ama:) Bunlardan sadece bizde vaaar:)

Banuca: model kitabından alıntı gibi mi duruyor:) gerçekten mi? Harika:) Ben gerçekten çok iyi hissettim bu etekle. Görüyorum genç kızlar giyiyor ama daha minisini. Ben onca mini eteği anne olarak giyemem diye düşünüp biraz daha uzun tuttum ama fena da değil. O kadar uzun da sayılmaz... Beğenmene çok sevindim. teşekkür ederim.

ANTİGONE dedi ki...

heralde gecenin yıldızı sen olmuşsundur. çok çıtır görünüyorsun tatlım, maşallah sana!

Suzy dedi ki...

Antigone: teşekkür ederim canım. Gecenin yıldızı mıydım bilmem ama be çok eğlendim:) Süper dağıttık, latino bile dans ettim. Dans etmeyi özlemişim...

sibel dedi ki...

manken güzel kombin güzel..sevgiler

müge dedi ki...

harika görünüyorsun, eldivenlerin, eteğin, tacın, kolyen hepsi de çok güzel görünüyorlar. Çoraplara fenaa :)

bahar yorgun dedi ki...

kadınlar gününün en şık kadını olmuşsun canım kendi paspallığımdan utandım :))

Suzy dedi ki...

sibel: Sağ oool:)canım.

Müge: Evet, bu sefer kendimi aşayım dedim cicik bicik olayında. İçimden rüküşlük geldi belli olduğu üzere:)

Bahar Yorgun: Yook beee,,,,:). Canım abartmak istedi. Sıkılınca oluyo bana böyle:) Çocukla evde bunalınca bazen yapmayacağım şeyleri yapasım geliyor işte böyle:)

müge dedi ki...

Ya bu fena lafı kardeşimden bulaştı yeni nesil işte korkunç güzel gibi bişey işte haha nasıl oluyosa hem korkunç hem güzel onu demek istedim ben yoksa tescillenmiş senin şıklığın şekerim :))

elaninsu dedi ki...

çok güzel olmuş
çok beğendim kolye bir harika ayrıca beğendim

STYLE M dedi ki...

suzy selam
blogumda ödülün var.
sevgiler

KelebekAtölyesi dedi ki...

Çok zarif olmuşsunuz ,şahane vallahi:)

Adsız dedi ki...

evet çok zarif bi hanımsınız ama ok rüküş olmuşsunuz,gecenin rüküşü yarışması olsa idi siz açık ara önde birinci seçilirdiniz.spor kıyafetleri daha çok yakıştırıyorum gençliğinize,büyümek için çok erken .lütfen assolist havalarına girmeyin.siyahlara simlere bürünmek için en az bi on yılınız var
naçizane tavsiye
emine

Suzy dedi ki...

Müge: Yok be yanlış anlamadım:) Ben de o argolara fena takıkım. Yayınlamadığım kaba saa bir yoruma kafam takılmıştı, onun etkisiyle yazmışım:) Canikom benim:)Sen beni ben de seni doğru anlarız. Öptüm kocama mamaaaaş:)

elaninsu: Beğenmene sevindim canım. Kolyeciğimi de beğenmene ayrıca sevindim.

Style m: hemen atlıyorum canım boğuna ama ödülünü alana kadar biraz vakit geçerse bana kızma bu aralar Liloş biraz hastacık.

Pandora: Çok zarifsin teşekkürler canım güzel yorumun için.

Adsız emine: ilahi pek güldürdün beni. Alelacele harfleri yiye yiye yazmışsın yorumunu da... Bu kadar acele etmene gerek yok, bloğumdan kovmuyorum kimseyi. Na(Ç)izane:) (haha:) yorumun için de ayrıca teşekkürler sevgilim:) Uslubuna bayıldım.

Yeşim dedi ki...

Canım muhteşem olmuşsun :) ellerine sağlık :) çok yakışmış her parça ayrı güzel

embir dedi ki...

bayıldım ya, çok ama çok güzel olmuş, herşey birbirini tamamlamış, geçmiş kadınlar günün kutlu osun canım.

Suzy dedi ki...

Yeşim: teşekkür ederim canım.

Embir: senin de geçmiş kadınlar gününü kutlar güzel yorumun için kocaman teşekkür ederim arkadaşım:)

yarimay dedi ki...

bayildim kombinine :) süper ellerine saglik :)

Suzy dedi ki...

butterfly: gerçekten mi...:) teşekkürler:)