5 Mar 2010

Lacivert ve danteller

Geçenlerde griler ve danteller diye yazdığım yazıda bu yaz, dantelleri en çok grilerde, lacivert ve somonlarda göreceğimizi düşündüğümü yazmıştım ve Koton'da gördüğüm yeni sezon kreasyonlarından çok etkilendiğimi yazmışıtım. İç çamaşırı etkisini dış giyimde sezeceğimizi Ece Sükan da katıldığı Deryalı Günler programında anlatmıştı. Bunun üzerine hızımı alamadım ve bir atleti daha sezon modasına uyarlamaya çalıştım. Koyu renginden dolayı fark edilmese de atletin üzerinde korse imitasyonlu bir model ve çizgiler var. Aynen o hatları takip ederek bir kaç farklı danteli üzerine diktim. Aslında İpekyol da yeni sezonda korse görüntüsünü elbise ve büstiyerlere taşımış bile. Katalogta beyaz elbiseyi görünce neden bahsettiğimi anlayacaksınız.
Bense evde bu modaya nasıl uyacağımızın tüyolarını aşağıda aşamaları ile verdim. Yaza yavaş yavaş hazırlanıyoruz. Hadi bakalım...

11 yorum :

müge dedi ki...

Ayyy ne sevimli olmuş Suzy'cim tüllü dantelli :) bravo valla

Demet / Demetoloji dedi ki...

cok guzel olmuss. ellerine saglik :)

Atolyekedi dedi ki...

Ne marifetli kızsınız, muhteşem olmuş yine.. Ellerinize sağlık

Nedret dedi ki...

Şahane olmuş.Güle güle giyin.Sevgiler.

inci duru dedi ki...

Harika olmuş gerçekten...tebrikler :)

janel dedi ki...

super olmus...

imge dedi ki...

bir çocuk annesisiniz ve fizik süper!
ne yapıyorsunuz allah aşkına.diyet,az yemek,dikkat etmek,çokça spor?Ne?
genetik demeyin vururum kendimi:)


çocuğum yokken fizikle başım dertte birde olsa ne olurum diye düşünüyorum:(

ANTİGONE dedi ki...

bayıldım valla, çok zarif ve kolay. ellerine sağlık canım ;)

Suzy dedi ki...

Müge, Cheerful Demet, Atölye kedi, neduk, inci duru, kutsal hatun antigone: teşekkürler kızlar.

imge: canım şimdi ne desem, teşekkür de ederim ama. Bu yemek yeme meselesini önce beyinde çözmeli. Yani yemek yemek zevk olmaktan çok özel zevk kategorisine alınmalı bence. Yemek yediğin zaman huzurlu bir ortam olmalı ve zevkle hazırlanan yemekler yenmeli. Abur cubur neredeyse hayattan çıkmalı. Spor gerçekten iyi bir yöntem ve sağlık demek elbette ama benim vaktim yok. Gerçi bütün gün 15kg ağırlığında bir miniği kucağımda taşımak yeterinde spor babında ama verimli sporda önemli olan doğru nefes ve ritmik hareketlerdir. Ailemde annem ve eşim de spor öğretmeni, ben de bir zamanlar ilgileniyordum bu yüzden ahkam kestim:) Derd etme. İdeal kilo insanın kendini iyi hissettiği kilodur. Ben çoğunlukla kızıma bakarken yemek yemeği unutuyorum bu yüzden fazla zayıfladım bu aralar. Bir deri bir kemik görünmeyi pek de güzel bulmam. Erkekler de köpek değil ya en nihayetinde;) anladın sen onu:)

Jaensue dedi ki...

Harika olmus ellerine saglik:)

Suzy dedi ki...

Jeansue: Sağ oool. Teşekkür ederim.