4 Eki 2010

Çuval Çanta

  Komşularımdan biri oğlu için bu şirin çantayı yapmış okul çantası olarak. Bir çuval ve biraz pinokyo aplike ile ne kadar şirin bir çanta olmuş. Kenarlar tığ ile geçilmiş, çantayı kapatmak için kurdele kullanılmış ve kurdelenin ucuna da tahta boncuklarla çok otantik ve şirin bir çalışma olmuş. Güzel şeyleri yaratmak için elinizde ne malzeme varsa kullanın derim. Ortaya inanılmaz şirinlikler çıkabiliyor. Hem de size özgü, özel eşyalara sahip oluyorsunuz.

14 yorum :

Elif UYSAL dedi ki...

ne kadar güzel ve işlevsel:)Bizim Ege Bey'e hemen dikmek lazım bir tane oyuncakları için:)

Bayram Kombesi dedi ki...

Cok guzel olmus olmasina , ellerine saglik arkadasinin ama o cuval sirtini kasindirmazmi coccugun?

Suzy dedi ki...

pride: Bizde de Ege bey var ama bizimki spider man hastası:D Çantalar da ona göre alınıyor tabi.

Bayram Kombesi: aaa valla bak hiç aklıma gelmedi görünce sorayım:D

Şehnaz dedi ki...

ne güzel olmuş öyle...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

tatlım çanta çok güzel olmuş bayıldım . bende çok heybe çalışmıştım bir ara çuvallardan ama hepsi duvar süsü olaraktı. kendime kullanmak için yaptığım ince şeyler giydiğimde kaşıntı yapıyor batıyordu bacağıma(yan takıyordum) kot filan giyince sorun olmuyorda incelerde kendini belli ediyor.)

sevgiler

sevgili suzy, bir konuda blgilendirmem gerektiğini düşünüyorum blogunda bir tanıtım var bloglar yarışıyor onunla ilgili bir yazım var link bırakıyorum canım

http://orgucantam.blogspot.com/2010/09/sahtekarliklarinizla-bizleri-mesgul.html

Suzy dedi ki...

Şehnaz: çok teşekkürler.

örgüçantam: hatırlatman ve uyarın için çok teşekkürler canım, formu doldurdum ama yazındaki gibi bişey asla aklıma bile gelmedi çünkü alttaki linklerde daha önceden yazdığım blog dergisi bile vardı. İnanamıyorum insanlara yaa... Neyse link gitti iş bitti teşekkürler!

ENN MODA dedi ki...

Çok şirin olmuş gerçekten

Unknown dedi ki...

çoook tatlı marifetliler biraraya toplanmış :)

Suzy dedi ki...

enn moda: komşum adına teşekkür ederim.

Müge: Evveyt:D

lezzettabağı dedi ki...

Sevgili suzy, bloğunu daha geniş zmanda inceleyeceğim bende bu tür elişlerinden ve yaratıcı dikişlerden hoşlanırım.. Kızı çok tatlı maşallah. Bloğuna sevgilerimi bıraklıyorum..

Kürksever dedi ki...

Evde oyuncak torbası vs olarak kullanmak için çok güzel bir fikir, ama yarın yağmurlar başlayınca okul çantası olarak nasıl olur bilemiyorum...

Suzy dedi ki...

Şükran: teşekkür ederim. Bloğumu gezince beğenmen ümini ile sevgilerimle...

Coşkun Hürsel: Ben de bilemiyorum ama eldekileri değerlendirmek adına bence fena da bir fikir değil. Hem anaokullu çocukları anneleri fazla yapmurda tutmaz çantayı bırak çocuk ne olur düşün:D

ikimiz dedi ki...

amanın suzy bu ne kadar güsel birşey böyle oyuncakla riçin çok hoş bişey ve güzel de görünüyor bende her odada dağınıklığı toplama açısından önemli güzel bişey..

Suzy dedi ki...

ikimiz: bence de eğlenceli bir çalışma olmuş:D