6 Eki 2010

Fırfırlı beyaz ceket

Kardeşim Üstü'ye diktiğim sarı fırfırlı ceketten kendime de beyazını diktiğimi yazmıştım zaten ama paylaşabilene kadar sonbahar iyice bastırdı. Bu arada ben sık sık ceketimi giydim ve sizler için farklı iki günden görüntüler aldım.
   Birinde topuklu diğerinde spor ayakkabılarımı tercih etmişim. Birinde kırmızı diğerinde pembe rujumu sürmüşüm. Ortak olan noktayı siz de fark ettiniz mi? Kot pantalonum evet. Vazgeçemediğim kotum. İster şık ister spor olabilen modeli ise moda ile alakası olmayan ama beni güzel gösteren, içinde iyi hissettiğim, beni sıkmayan ama saran kotum. Fotoğraflara bakınca fark ettim onu ne çok giydiğimi. Hep takıntılı olduğum bir kotum olmuştur ve yırtılana kadar giyilir:) Sanırım sıradaki kurbanım bu olacak. Yırtılınca ona ne olacağını biliyorsunuz değil mi? O da bir GD projesi olacak! Bir öncekin takıntımdan elbise olmuştu da;)

17 yorum :

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık, çok güzel olmuş fırfırlı ceket.. Güzel günlerde giy:)

Suzy dedi ki...

Elvan:Teşekkürler...

suhuba dedi ki...

Yine döktürülmüş. Çok şık olmuş. Geçte olsa ellerine sağlık

Elif UYSAL dedi ki...

Harika olmuş:) Bayıldım:)

ikimiz dedi ki...

daha öncede dikmiştinn çok güzel ellerine sağlık...

Suzy dedi ki...

suhuba: teşekkür ederim.

Pride: teşekkürler canımmm:)

ikimiz: sağ ol şeker:)

♥ŞANSLI♥ dedi ki...

Çok şık olmuş.Çokta yakışmış.Sevdiğm giysimi bende çok giyerim.Başka birşeyim yomuş gibi.
Sevgiler:)

Suzy dedi ki...

Şanslı: Seviyorsak giyeriz tabi:) Benden de kucak dolusu sevgiler...

Unknown dedi ki...

Mmmm yine o ceket :( Dikicem bak görüceksin bi gün ben de ceket dikicem :))

Sezsel by Sezgi dedi ki...

:) al benden de o kadra şekerim..
Aşık oldugum kottun gıdıp 2.sını aldıgım oldu benım yanı :) aynıısndan bırtanee daha :))))

Bu ceketler cok katlı ya puf puf ::)
ellerıne saglık

ANTİGONE dedi ki...

beyazla da çok güzel olmuş canım, güle güle giy ;)

Adsız dedi ki...

uzun zamandır bloğunu izliyorumm diktiklerinnn çoook güzelll harikaa vallahi bayılıyorummm hepsine ayrı ayrı bu cekette başka bir güzel olmuşşş eline yüregine sağlıkkk

Sevgiler

tesetturasktir.blogspot.com

Suzy dedi ki...

Müge: durduğun kabahat. Benim gibi gözünde büyütüp korkma sakın. Çok kolay. Hele bu model! Sarısında kalıbın bulunduğu dergiyi yazmış olmalıyım. Çok az parça dikiliyor ama sonuç yoruma açık. İster fırfır dik üstüne ister kenarlarından şerit dik. Anladın sen beni, ruhunu da kar diyorum yani;)

Sezgi: Ben de alırım aslında ama alacağım zaman o model çoktan kaldırılmış olur:( Teşekkürler güzel gülümseyen arkadaşım:)

Antigone: teşekkür ederim canım benim.

Tesettür Aşktır: Çok sağ ol, izlediğini bilmek güzel. Çok yakında daha çok beğeneceğini düşündüğün bir pardesü koyucam bloğa. Bekle beni anacııım:) Benden de sevgiler...

Adsız dedi ki...

harika görünüyor .. bu da deneneceklerin arasına girdi:) ellerine sağlık. çok hoş görünmüş üstünde... ben çok beğendim :)

Suzy dedi ki...

:) teşekkürler, denemelerde başarılar...

mügepolat dedi ki...

dikiş dikenlere, dikerek yeni ve farklı şeyler üretenlere haranlıkla izliyorum. dikiş dikmeyi öğrenme güdümü arttırıyorsunuz. en kısa zamanda ben de öğrenicem. bu aradaceket süper olmuş tam bu mevsime göre..

Suzy dedi ki...

mügepolat: çok teşekkür ederim. Bloğunuzda sizin de ürettiklerinizi görmek isterim, madem başlama kararı aldınız...!Sabırsızlıkla bekliyorum. Sevgiler.