6 Eki 2010

GD - Koro eteğim


     İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesinde, Müzik bölümünde okuyup koroda şarkı söylemeyen yoktur.  Bu koro ve solo çalışmaların sunulduğu yıllık AKM konserlerimizde giydiğimiz bu uzuuuuun eteği annem yıllardır dolapta saklamış. Elime geçince bu neden burada duruyor diye düşündüm. Geçen sene Adil Işıktan kendime iki tane düz gri etek alınca bunu kısaltıp biraz hareketli bir hale sokmayı düşündüm. Hep düz hep düz olmaz di mi? Sonuç olarak İpekyol'un geçen sezonki kataloğunda bulunan bir etek modeli düşünülerek ortaya böyle bir şey çıktı. Eteği kısaltınca artan alt parçadan ön kısma kavisli (oval şekilde kesilerek biraz volanlı görünen) bir süs yaptım. Fotoğraflarda o süsün üstüne Lili'nin leopar yavrusu broşunu koydum.
Dışarda giyerken neyle giyerim bilmiyorum. Elime ne geçtiyse kombinledim. Olmadı giydiğim zaman sizin için tekrar fotoğraflarım. Şimdilik kaçıyorum ballı fıstıklarım. Hepinizi öpüyoooruuum:D

14 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

kombin gayet güzel olmuş zaten, etek de süper dönüşmüş yine. sen bu GD çalışmalarını topla da bir kitap yaz bence tatlım, bu işin piri oldun ;D

STYLE M dedi ki...

süper süper süper daha ne diyelim suzy ;)

Hatice Sahin dedi ki...

Geri dönüşümde de çok başarılısınız.Etekte nefis olmuş.iyi günler de kullanın.

Suzy dedi ki...

Antigone: teşekkür ettim:) Kİtap işini düşündüm ama satar mı bilemedim ki... Onca masrafı zarara çevirmekten korktum hayal olarak kaldı işte. Sen de düşündüğüne göre bu bir evrensel sinyal midir;)? Yapsam mıııı?

Style M: teşekkürler, teşekkürleeeer:)

Hatice Şahin: Çok sağ olun. Güzel yorumlar için ayrıca teşekkürler.

ikimiz dedi ki...

suzyy sen kendini aştın bune yaa inanılmaz olmuş senin hayal gücüne hayranım yok böyle bişey ellerine sağlık cnaım çokta yakışmış tebrikler doğrusu keşke senin çocuğun olsaydım bütün gün dikerdik :D eminimki lilide çok mariftli olcak genlerinde var çünki..

Suzy dedi ki...

ikimiz: teşekkür ederim beğenmene çok sevindim. Yine beraber dikmiş oluyoruz paylaşınca işte. Burdan gören aynısını da yapar, değiştirerek de ne olcak. Maksat kendi hayal gücümüzü katmak:) Lili ise kesin yeteneklidir de hangi konuda kendisi keşfeder zaten ona güveniyorum.

suhuba dedi ki...

Hakikaten çok şık olmuş. Aklımda olsun bu fikir. Tşk

Suzy dedi ki...

suhuba: rica ederim:) Ben teşekkür ederim.

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım çok şık olmuş pembe bluzunlede yakışmış . beyaz çeketinde çok fıstık , eh içindekide öyle olunca fazla söze gerek yok :)ellerine sağlık.
öpüyorum sevgiler.

Suzy dedi ki...

örgüçantam: çok teşekkürler, ben de öptüm. xxx

Unknown dedi ki...

çok sevimli olmuş canıım bu üstteki ceketle de çok güzel olur :)

Suzy dedi ki...

Müge: Eveyyt ne giyersem onunla yakışır bana neee:)

Modavesaire dedi ki...

wwooow. harika olmuşş:)

Suzy dedi ki...

burcu küçükturan: sağ ol:D