25 Kas 2010

Saten kurdeleden bağcıklarım


  Geçen sene püsküllerle kapatmaya çalıştığım çirkin botlarımı bu sene de saten kurdelelerle şirinleştirmeye çalıştım. Saten kurdeleyi bağcık olarak çok romantik buluyorum. Bu kaba botlara bu romantik fikri uygulamak değişiklilik istediğim bir anıma denk geldi. Hani böyle alışmadığım bir biçimde giyinesim vardı, ben de bu kombini ortaya çıkardım. O kadar da sıradışı görünmüyormuş fotoğraflara bakınca, bir daha yapabilirim.
Örme tunik: Ben ördüm.
Örme fiyonk şal: tuniğin ipi ile yine ben ördüm ve fiyonk şeklinde bağladım.
Kemer: Koton
Küpeler ve kot: arkadaşım Muji hediye etti, nerden bilmem.
Çirkin botlar: Kız kardeşim Üstü hediye etti bir zamanlarki Peacocks'tan.

8 yorum :

STYLE M dedi ki...

sen ne yaptinda olmadiki guzelim
ellerine saglik ;)

*kelebekana*-* dedi ki...

çok şirin ..bence botların güzel ...siyah kurdelede hoş olurdu..

Birileri anlatsın dedi ki...

Bende kızımın converslerine pembe kurdela takmıştım dediğin gibi daha romantik duruyor. Ama düğümleninle açmak biraz zor oluyor.

Suzy dedi ki...

Style M: heh işteee diyorum ben hep evde " Nasıl yaparsam öyle olur diye:)" sağ ol kuşum;)

kelebek: teşekkür ederim, ben hala sevemedim onları.

Birileri Anlatsın: Evet haklısın düğüm olursa deli eder kessin:D Bende olmadı öyle bişey ama kızımda denersem kesin olur.

Unknown dedi ki...

Çok farklı ve hoş olmuş yinde sen daha ne şekilden şekle sokarsın onu :)

Suzy dedi ki...

Müge: :) çok sağ ol. Valla daha ne şekle girer bilmiyorum. Bir an önce eskiseler iyi olur derim. Çekecekleri var garibanların.

Kürksever dedi ki...

Suzy, parçalar tek tek çok güzeller, özellikle kürk yelek ve tunik çok güzel duruyorlar, ancak itiraf etmeliyim, baştan ayağa siyah-beyaz karşıtlığı benim gözümü biraz yordu:( Bu kıyafetin altına bot değil de bence uzun siyah bir deri çizme daha güzel dururdu diye düşünüyorum.

Saten kurdele? Bilemiyorum. Satenin parlak dokusunu ben de çok romantik buluyorum, ama botun derisi de parlak olunca bence arada kaynamış gibi? Süet bot olsaydı belki diyeceğim...

Bir de, bu kadar emek verip hoş şeyler ortaya çıkarıyorsunuz, ama dört-beş kare fotoğrafı tek bir kolaja sıkıştırıyorsunuz, ben blogunuzun bir takipçisi olarak daha fazla görsel, daha büyük boyutlarda görsel ve daha fazla detay istiyorum:)

Suzy dedi ki...

Coşkun Hürsel: Kotun koyu lacivert rengi de yetmemiş tonlamayı açmaya demek ki... eleştirilerin için çok teşekkürler. O söylediğin uzun çizmelerden bende yok ama olursa hemen dediğin şekilde bir kombin oluşturup sunarım.
Az fotoğraf koyduğumu ilk defa söylemiyorsun bana sanırım görsellerimle sıkmak istemiyorum ancak senin gibi itinalı okuyucuları da göz ardı etmemeliyim. Yine haklısın. Bundan sonra bunu da kırmaya çalışıcam. Sayende bir çok şeyi aşabiliyorum. Eminim bu da olacak.