30 Kas 2010

Teşekkürler TTNET!

  
"TTNET'i en iyi sen anlat, netbook senin olsun! " kampanyası dahilinde ben de TTNET'i anlattım ve netbooku kaptım. TTNET'e ne kadar teşekkür etsem az! Bu netbookla artık istediğim her yerden sizlere yazılarımı TTNET hızında yayınlayabileceğim. Hatta okuldaki sunumlarda sağ elim olacak bu netbook. Bir de yolculuklarda Lili'yi oyalayacak harika bir arkadaş edinmiş olduk. 
Lilim ne kadar mutlu oldu yukarıda belli değil mi?


 Pazar günü ailece gezerken, Tekirdağ Tekira AVM' de rastladığımız TTNET tanıtım ekibine sadece wireless modem sormak için yaklaşmıştık aslında. Bütün macera da böyle başladı. Çok kısa süreli, soru - cevap fırtınası sonunda anladık ki TTNET'le HERŞEY MÜMKÜN'müş meğer. Meğer Suzy, TV'de sadece Lili'nin çizgi filmlerini izlerken ve derslerine ödevlerini yetiştirmeye çalışırken, reklamları göremediği için dünyadan bihaber kalıyormuş. TTNET son sürat, teknolojisini geliştirip, evlerimize ve yanımıza en uygun fiyatlara en hızlı internet hizmetini getirmemiz için promosyonlar yapıyormuş.
Zaten, kaliteli pazarlama tekniği uygulayan şirketlere yaraşır bir şekilde, sundukları hizmetin ismini markalarıyla değiştiren bir kurumlar kendileri. Kısacası internet değil artık TTNET diyoruz zaten.
  Reklamları  kaçırdıysanız, atlayıp bir sitelerine bakın derim. Ben her hafta en az bir kez uğradığım sitelerine bir süredir yoğun hastalık dertlerinden girememiştim ve onlara uzaydan inme sorular sordum. Onlar da sabırla yanıtladılar sağ olsunlar. 


 İşte bu harika, sempatik, şirin, dünyalı TTNET ekibi (Oğuz TURHAN, Ferda ALPSAR, Emre MERCAN) Marslı Suzy'nin bütün şımarıklıklarına, bütün röportaj ve fotoğraf çekiminde katlandılar. Röportajı bilmiyorum ama sanırım fotoğraflar TTNET'in facebook sayfasından yayınlanacaklarmış. Direk linki bulunca paylaşırım sizlerle. Güzel haberim burada son buluyor. Devamı için söz vermiyorum ama siz yine de tetikte olun; çünkü TTNET'le HERŞEY MÜMKÜN!!!

12 yorum :

Unknown dedi ki...

KUTLARIM,GÜZELLİKLER YAZ,OKU BBİZLERE BİLDİR.ŞANSINIZ HİÇ BİTMESİN

Unknown dedi ki...

Quantum sen nelere kadirsin :D Bi tık uzağındayım artık benden kaçış yok :) İyi günlerde kullan canım çok sevindim senin adına :)

Adsız dedi ki...

selamlar bende kutlarım demekki bu yenı bilgisayarla ne guzellıklere daha adım atıcaksınız basarılar sevgıler

http://gulengorucu.blogspot.com/

Yasemin ღ dedi ki...

yerim seni! ne tatli seysin sen öyle ♥
benim blogumu ziyaret edersen sevinirim : http://yasemindolu.blogspot.com/

sevgiyle kal sekersey ♥

Suzy dedi ki...

örgücüoyuncakçınine: teşekkürler, sadece güzel şeyler yazılacak söz:)

Mügeeey:) sağ ol, başardık sistemi kıpırdatmayı heee en nihayet. Devamı için sabırsızlanıyorum.

Gulenorgucu: aynen öyle. Teşekkürler. Çok sağ olun.

Yasemin: harika bir bloğun var, cevap vermeden önce geldim gördüm takibe de aldım. Bundan sonra daha sık görüşürüz. sevgiler...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

harika olmuş güle güle kullanın sevgiler canım

Suzy dedi ki...

örgüçantam: evvet süper di mi:) Lilinin şansına:D tabi annesinin deee

Yeşim dedi ki...

Tebrikler tatlım şansın daim olsun :)

Suzy dedi ki...

yeşim: çok teşekkür ederim canım.

embir dedi ki...

tebrikler canım, çok sevindim, taşıması kolay olduğu için çok kullanışlı. Güzel günlerde kullan...

RuYaYLa dedi ki...

İyi günlerde kullan suzy :)

Suzy dedi ki...

embir: Çok sağ ol, teşekkür ederim.

RuYaYLa: Teşekkürler...