27 Oca 2011

Deri kolye ve küpe


Kenarda kalmış bir deri parçasını kolye ve küpe aksesuarlara dönüştürdüm. Tasarlamak için bir şablon filan kullanmadım ama elle deri parçasının arkasına yaprak şekilleri çizdim ve makasla deri parçasını ikiye katlayarak yaprak şekillerini düzgünce kestim. Gerçi kolyede bir simetri aramadım çünkü son zamanlarda asmetrik yakalar çok dikkatimi çekiyordu ve onların ilhamı ile bu asimetrik kolye çıktı diyebilirim. Kolyeyi bağlamak için ve küpelerde de zincir kullandım.

Kolye bana biraz büyük geliyor çünkü bu takımı bir arkadaşım için tasarladım aslında. Kim olduğunu söylemeyeyim de sürpriz bozulmasın. Gerçi iş yoğunluğundan bloğuma artık uğrayamıyor ama olsun... Yine de söylemeyeyim ben.

18 yorum :

Modavesaire dedi ki...

ayy bu harika olmuşş:)) çok güzel ben de int. te bi sitede hatırlamıyorum adını, keçeden görmüştüm ..hayran kalmıştım deri de süpper olmuş güle güle kullanın:)

Unknown dedi ki...

çok güzel olmuş yine :) Küpeleri eve döner dönmez deniyorum. Sadece küpeleri çünkü daha büyük deri yok elimde. C.tesi pazarına gitmeli :)

.........n........ dedi ki...

wwooooooow. Çok çekici ve iddialı. Ama çok iyi olmuş. Sen yazmışsın zaten fotoyu ilk gördüğümde sana büyük olduğunu düşünmüştüm.

Bu arada çok tatil yağdı mı sizin oralara. :D

Suzy dedi ki...

MODAVESAİRE: Keçe mi?
Merak ettim ben de şimdi. Gerçi elimdeki değerlenmiş oldu, neyse. Teşekkür ederim.

Müge: Eve dönmek mi, nerdesin ki? Minik parçalar çoksa onları zincire birleştir ya da demir halkalar var ya küpeler için onlarla. Hem daha orjinal bişey olur. Amaaa ille de bundan isterim diyosan o başka.

neslinnce: Ay sorma bir tatil - bir tatil dün bütün gün yağdı işte:D Biz de bol bol kar topu oynadık ellerimiz donana kadar:) Beğenmene sevindim. O kadar iddialı mı gerçekten diye de gidip tekrar baktım bile:D Bazen pratik şeyler ne kadar güzel duruyor şaşılır şey.

Unknown dedi ki...

annemdeyim kuşum, bugün eve gidiyorum :) zincirim var aslında bi de ben yorumlayayım bakalım :)

Nilgün Komar dedi ki...

ellerine sağlık şekerim...
sahibide güle güle kullansın şimdiden!!!

Suzy dedi ki...

Müge: Hadi bakalım neler olacak:) Bende de parçalar var minik minik onlar için planlıyordum bunu ama senden de görünce belki aklıma daha da uçuk bişeyler gelir...

Nilgün Komar: Teşekkür ederim arkadaşım:)

ikimiz dedi ki...

suzyyy sen naptın böylee şok oldummmm sen deli derecesinde zzeki ve yetenekli bir hatunsun ve seni tanıdığıma şükrediyorum yemin ederim bu kolye küçük sırlarda su kullanıyor ve dünyaca ünlü bir tasarımcı tarafından yapılmış bişeydir bu harika olmuşşşşş

Suzy dedi ki...

ikimiz: yavrum:) napçaz senin bu hayal gücünü bilmem ki... Ben bu kadar hayal kuramıyorum gerçekten. Yine başlama mütevazilikten diye bana bu kadarını gerçekten kuramıyorum. Hoş kurabilseydim olurdu herhalde şimdiye kadar di mi?

ikimiz dedi ki...

aşkiiitomm ne hayali vallahi bayıldım dur bak ne yapıcam birazdan şu başımdaki kalablıktan bir kurtulayım :D sana özelden ulaşcam resim faklan istiycem hihihi :D

biyasimadahagirdim dedi ki...

çok beğendim, ellerine sağlık;)

STYLE M dedi ki...

suzy süpeeeeeersin diyorum
baska ne diybilirim ki ???

Suzy dedi ki...

ikimiz: cevabın mailda kuşum.

biyaşımadahagirdim: teşekkürler.

STYLE M: teşekkürler... gerçekten beğendiysen ne mutlu bana.

keyf_i sibel dedi ki...

çok tarz olmuş.eline sağlık.

ikimiz dedi ki...

Küçük Sırlar Su'nun Lilibebek Suzi Versiyonu kolyesi için tıklayın e dostlar :D
http://modadunya.blogspot.com/2011/01/kucuk-srlar-sunun-kolyesikupesi-ve.html

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerine sağlık canım özel bir kesim gibi duruyor inan süpersin

casminella dedi ki...

Bayıldım, ne güzel bir fikir , ellerine sağlık...

Grace Happy dedi ki...

gercxekten cok marjınal olmus ellerınıze ve yartıcı fıkrınıze saglık