19 Oca 2011

Maxi gri

Kalıp: Burda 2009/2
Model: 108A (bluz modeli)

Bu kış maxi etek ve elbiseler giyileceğini anlayınca kendime diktiğim bir elbisem bu. Mağazalarda, dergilerde sürekli gördükçe kışın da uzun elbise görmeye gözüm hemen alıştı. Üstelik kışın uzun etek giymek kısa giymekten daha sağlıklı soğuklar açısından. İyi oldu bu moda bana, ben çok üşürüm de...

Kumaşı yeterince çarpıcı olan bir elbise ama genel olarak sade bir kalıbı olduğu için onu annemin verdiği bir eşarpla renklendiriyorum. Bir de renkli çoraplarla tamamlayınca tarzıma yaklaşmış oluyor. Eşarp yerine belki uzun kolye de tercih edilebilir ama ben uzun kolyelerle başedemiyorum bu yüzden böyle yumuşacık eşarplar ve fularları daha sık kullanıyorum.

Şimdi peluş paltomla giyiyorum ama ilkbaharda deri ceketlerimle kullanmayı planlıyorum. Hatta kürk yeleklerle de iyi bir kombinasyon elde edilir.
Varyasyonlar çok ama benden bu kadar. Suzy derslere kaçar...
Yarın dört sınav birden olup bu işi bitiricem canavar gibi. Dua edin anacım. Bunun bana iyi geldiğini ve dileklerimin gerçekleştiğini fark ettim. Seviyorum sizi ve desteğinizi.
Seviyorum...

23 yorum :

Duygu dedi ki...

suzicim yine harika bir şey çıkmış ortaya..Güzel fiziğinede çok yakışmış ayrıca,...modeli çok sevdim eşarp tamamlamış;)

Suzy dedi ki...

Duygu: çok sağ ol tatlı kuşum:) öpüldün...

ikimiz dedi ki...

bu kadar uzun zamandan sonra seni bu elbise ile affediyorum harikasın canım arkadaşım :D bayıldım olağanüstü bir kadınsın sen ya :D

Suzy dedi ki...

ikimiz: :) şükür kavuşturana diyelim tavşanım:) beğenmene sevindim. Bana da yaramıyor ayrılık ama mecbur olunca gün sayıyorum askerlik gibi aynı.

ikimiz dedi ki...

hahah o zaman ne diyelim sayılı gün çabuk geçer :D

Nilgün Komar dedi ki...

eline sağlık şekerimm

Modavesaire dedi ki...

güle güle giy canm.çok güzel olmuş ama fiziğin de son derece düzgün o yüzden çok yakışmış. ben giysem bende böyle durmazdı :)

Nisamu Style dedi ki...

Çok güzel olmuş,ellerine sağlık:)

Suzy dedi ki...

modavesaire: çok teşekkürler canım. Fiziğine yakışacak modeller mutlaka vardır. Önemli olan güzel taşıyacağın modelleri giymek.

Suzy dedi ki...

nisamu: çok sağ ol.

Hatice Sahin dedi ki...

Yine hoş bir çalışma.ayrca size de çok yakışmış.Ellerinize sağlık.

Suzy dedi ki...

Hatice Sahin: Çok teşekkür ederim..

Derya dedi ki...

Merhaba Suzy,(Blogunuzu yeni takip etmeye başladım ama Suzy diye hitap ediyorum izninizle...)

Elbise harika olmuş, elinize sağlık.Çok da yakışmış, eşarbı da çok beğendim. Bu arada umarım sınavlarınız çok iyi geçer, geçmiştir :) Hem ev işleriyle uğraşıp, hem bu kadar el emeği ortaya çıkarıp hem de prenses Lili Hanım'la ilgileniyorsunuz.Bir de sanırım yüksek lisans yapıyorsunuz.Sizi tebrik ediyorum, çok zor bir iş bunların hepsini böylesine başarıyla idare etmek!Ben de 1,5 yıllık evliyim ve çok yoğun bir şekilde çalışıyorum, akşamları da yüksek lisans yapıyorum (yapıyordum daha doğrusu) Çünkü bugün son sınavıma girdim.Okulum ve işim İstanbul'un iki ayrı yakasında, evim de tam ortada!Çok zorlanıyordum ama geçti, sizi de görünce yalnız olmadığımı anladım :) Çok sevindim, tekrar tebrikler...Selamlar...

Derya

Suzy dedi ki...

Derya: Selamlar, tanıştığımıza memnun oldum Derya'cım. Beni başarılı bulman gurur okşayıcı. Sınavlar yarın, ben de bittiği günü görmek isterim bu yüksek lisansın. Zoru başarmak kolay yaşamaktan daha büyütücü etki yapıyor. Yalnız değilsin, evet! Daha sık görüşmek dileğiyle...

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

canım çok şık olmuş elbisende ,kombin de harika görünüyor.

4 sınav birgünde offf Allah yardımcın olsun canım başarılar

sevda dedi ki...

Cok kolay gelsin.basarilar :) elbise de cok guzel olmus.ayrica size cok yakismis.

Unknown dedi ki...

kuşum elbisen çok güzel olmuş, çoraplarınla uyumunu da çok sevdim. şöyle platform bi ayakkabıyla giyerdim ben olsam ama sen kendine yakıştırmışsın güle güle giy :) ben hızla iyileşiyorum muck :)

Adsız dedi ki...

Meraba:) blogunuza ilk ziyaretim de bu güzel elbisele karşılaşıp bi de sizin diktiğinizi okuyunca harika bi ilk izlenim edinmiş oldum:)) elbise çok hoş ebn de görür görmez üstüne deri mont düşünmüştüm ki siz de öyle planlamışsınız umarım sınavlar da çok iyi geçmiştiir:)

Suzy dedi ki...

örgüçantam: teşekkür ederim canım, geçti sınavlar da bu gün kafam boş ne güzel...

Sevda: Çok teşekkür ederim Sevda'cım.

Müge: platfor ayakkabım yok kiii:( Yaramı deşmesene:( Zaten ayakkabı hastalığım iyice azde bu aralar:( Ah para nerdesin!?!?!?!
Çabuk iyileş ama sen de canım yüzünü gözünü göresim var şurda msnden.

fashionable princess: hoşgeldiniz:) Çok sevindim buluştuğumuza. Sınavlar geçti artık daha sık görüşmek dileğiyle...

Suzy dedi ki...

Nilgün Komar: teşekkür ederim. Yorumunuz kaybolmuş da şimdi buldum, kusura bakmayın lütfen.

Kürksever dedi ki...

Eşarpla elbisenin uyumu muhteşem! Biri parlak, diğeri mat. Biri rengarenk, diğeri tek renk. Biri pütürlü bir dokuya sahip diğeri ipeksi yumuşaklıkta...

Kombin fikirleri de harika, ben bir de Burberry'nin bu sezon çok gözde olan pilot ceketlerini ekleyeyim.
http://kurksever.blogspot.com/2010/12/burberry-prorsumun-pilot-ceket-ve.html

Peluşlu fotoğraf zaten tam o pilot ceket/montları gibi çıkmış...

Suzy dedi ki...

Coşkun Hürsel: Gittim gördüm, harikalar gerçekten ilham verici fotoğraflar. Bu arada görsel zekanızın da hayranıyım. Gördüğünüz görsellerin benzerlerini daha önce gördüyseniz mutlaka hatırlıyorsunuz. Bence bir bloggerın sahip olması gereken özelliklerden biri de bu.

francesca mckennitt dedi ki...

Umarım sınav iyi geçmiştir :)