18 Kas 2011

Uzun - Kısa bluz


Uzun kısa modası, benim gibi asimetriyi sevenler için kolay kolay terkedilemeyecek bir akım.
Kullandığım rengin yansıttığı olgunluk havasına rağmen, ben asimetriyi de tasarımıma katarak insanın kaç yaşına gelirse gelsin olgun "evet" ama sıra dışı da olabileceğini vurgulamak istedim.
Saçımdaki bandı fairisle desenli taytlarımızdan artanla diktim. Elimdeki elmayı Lili'nin okul faliyetine yetiştirmeye çalışıyorum, giderken almayı unutmuş. 
Yüzüm beş karış çünkü çok büyük bir hayalim sonsuza dek gerçekleşmeyecek bir şekilde ellerimden son anda kayıp gitti... Ama merak da etmeyin, elimden geleni doğru olduğunu düşündüğüm şekilde sonuna dek yaptım. Bu sebeple artık beni burada görmenizde bir sakınca görmüyorum. 
Ne diyelim? Bulgarlar gibi diyelim;
"Her kötülük bir iyilik içindir!"

16 yorum :

gülümse dedi ki...

güzel olmuş ellerine sağlık tatlım

dikisdersi dedi ki...

anlamaya çalıştım ,bir daha okudum bir daha ,bir sürü zan yapmaya başladım ,umarım herşey yolundadır...

Suzy dedi ki...

gülümse: teşekkürler...

dikişdersi: önemli olan sağlıksa, sağlıklıyım ve Lili ve babası da öyle, sadece çok büyük hayaller kurmuştum ve onlara dokundum ama tam yakalayacakken kayıp gittiler. Yani sadece bir hayalim gitti diye bunca somurtuyorum, daha çoook hayalim var, elbette iyiyim:D

dikisdersi dedi ki...

o zaman dedigin gibi diyeyim her kötülük bir iyiligi getirir...kızını öp benim için ....

Unknown dedi ki...

Ne oldu ne, ne, ne ? Benim haberim yok hiçbişeyden ama :( İyi misin:(

ANTİGONE dedi ki...

okulla mı ilgili canım? üzgün görünüyorsun, ben de üzüldüm bak... biz de "her işte bir hayır vardır" diyoruz biliyorsun. umarım diğer hayallerin gerçek olur. güzel yüzüne yakışmıyor somurtmak :))

Suzy dedi ki...

Dikişdersi: öperim canım, yanımda olduğun için sağ ol.

Müge: ağladım geçti:D

Antigone: Hayır okul değil ama yüksek lisansı bitirmek bile içimden gelmiyor artık. Bakalım kafayı bi toparlasam karar vericem ama...

oznukhet dedi ki...

Suzy Hanim, bluzunuz cok sik olmus. Pek benim kullanabilecegim bir tarz degil ama hem renklerini hem modelini cok sevdim.

Gerceklesmesini istediginiz bir seyin olmamasi kotu ama olduktan sonra onu istemediginizi gormek daha kotu inanin bana. Herseyde bir hayir vardir lafini cok seviyorum bu nedenle. Onceden deli gibi isteyip ugruna deli gibi calistigimiz birseyi daha sonradan istemeyebiliyoruz. Ben mesela doktora yaparken isimi sevmedigimi anladim. Bunun icin cocuk sahibi olmam gerekiyormus demek ki... Gerci doktorayi bitirdim ama simdi baska bir alana gecmeye calisiyorum. Bana simdi doktora zaman kaybiymis gibi geliyor mesela. Neyse cok uzun tutmusum yorumu. "Hey seyde bir hayir vardir" sonuc olarak:)

Suzy dedi ki...

oznukhet: Ben de olması ve beğenmememden korkuyordum. Yani bu hayalim gerçek olsaydı muhtemelen ailem bölünmek zorunda kalabilirdi, olasılık yüksekti. Ailemle bir arada kaldığım için mutluyum bir yandan. Yine de sizi anlıyordum. Ben de yüksek lisans yapmaya başlarken bu beni çok heyecanlandırıyordu. İşin sadece tez yazma aşamasındayım şu anda ve sizin gibi zaman kaybı olduğunu düşünüyorum. Uzun tuttum ben de ama hayatta bazı şeyleri mantığımızla bulamıyoruz sanırım görmek ve yaşamak gerekiyor. Artık yolumuzu yeteneklerimize çevirmeliyiz. Size başarılar diliyorum. Doğru yaptığınızı düşünüyorum her nedense. Başarmak içinse gerçekten - tereddütsüz ve içtenlikle istemek yeter buna eminim. Başarılar. Haber bekliyorum, eğer başarırsanız bu benim için motivasyon olacaktır.

Adsız dedi ki...

Tahmin ettigimden daha guzelsin Allah sansini da yuzun gibi guzel etsin uzulmek hic yakismamis s'en uzulmeki bizde uzulmiyelim her zaman yaninda oldugumuzu unutma hic birsey bitmis degil bazen hayatimizda o kadar farkli olaylar oluyorki neden niye ben diye sorup duruyoruz ama bir kapinin kapanip digerinin acildigini unutuyoruz sansin acik olsun herseyin hayirlisi olsun sevgilerimle

Suzy dedi ki...

hayatadair.com: Ayy bu somurtkan surata da güzel demişsin sağ ol:) Ben en çok gülümseyen insanları seviyorum da... Söylediklerinde haklısın ama o kadar emindim ki başaracağıma, her neyse. Dediğin gibi açılan diğer kapıları görüp yola devam etmeli, nefes aldıkça şans bizimle. Bir de hayata neresinden devam edeceğimi görsem. Kafam pek bir allak bullak oldu. Bir yanda geri kalan hayallerim, bir yanda ailemin gösterdiği ama beni mutlu etmeyecek yollar... Bir bilsem!

Adsız dedi ki...

ELİZİNE SAGLIK YINE HERSEY HARİKA

http://gulengorucu.blogspot.com/

Öblem dedi ki...

Ellerine sağlık.. Her zamanki gibi yine çok şık olmuş.. Diğer konuya gelince; bir kapı kapanır, bir kapı açılır.. bakarsın seni mutlu edecek başka bir hayale dalarsın! Hayat bu; ne zaman ne olacağını asla bilemiyoruz.. Oznukhet e de çok çok katılıyorum..
Bir de son olarak, somurtuk halin buysa, gülümserken çektirdiğin fotolarda tam yanımızda gibi olcaksın demektir.. Çok içten ve güzel görünüyorsun..

Suzy dedi ki...

gulengorucu: teşekkürler...

Öblem: Yeni hayallere içelim sabah çayımızı o zaman:D Gülen yüzlü postlarımda buluşmak üzere... Seviyorum siziiii...xxx

Muj dedi ki...

Kuzucuğum hep gül sen somurtmak yakışmıyo sana... Olmamasında da bir hayır vardır elbette,belki de uzaklara giderdin sooonra ne yapardık biz sensiz :)nası kendime pay çıkardım ama :)) seni çok seviyorum ben biliyorsun,bugunlerde ayrı kalsak da kalbim senle biliyorsun...

Suzy dedi ki...

Muj: geçti bile:) Gülüyorum artık. Liloştan ayrılmayacağımı söyledim ben onlara zaten... Doğru karar aldılar. Ne işim var çoook uzaklarda. Ay ama seni nassı özledim.