26 Kas 2012

Tayt aşkına!


Sadece ama sadece tayt giyiyior. Eskiden eşofman giymek ona rahat gelirken şimdi demode bir alışkanlık onun için. Kot pantalonlarını bile 'skinny'lerden seçiyor. Kendini sadece taytlarla beğeniyor.
Taytların daha kalınları üretilmeli kış için. Yoksa her hafta sonumu tayt dikerek geçirmeye devam edeceğim...
Bu hafta sonu şanslı kumaş Gooogoook'un hediyesi idi. Çok teşekkürler Gooogooook!


Taytların verdiği bir diğer sıkıntı da tunik meselesi. Tunikten ziyade t-shirt üretiliyor çocuklar için. Taytları da tunikle giymek lazım... O zaman Suzy, hafta sonları hem tayt hem de tunik dikerek zaman harcıyor.
Zevkli değil desem yalan olur ama kabak tadı verebiliyor bir süre sonra!

10 yorum :

gooogoook dedi ki...

Canım benim güle güle giysin. Geyikli birşeyler aradığını geçen kıştan aklımda kalınca; Lili'şimi mutlu etmek istemiştim. Minik birşey. Eline sağlık gerçekten çok hünerli bir annesi var Lili'min:)..

gooogoook dedi ki...

Aaa en önemli şeyi unutuyordum, Lili'min güzelliğini perçinleyen tacına o tişörtüne bayıldım... zaten prenses gibiyken, tacıyla rüyalar ülkesinden fırlamış sanki;) çok tatlı Maşallah kuzuma!

Suzy dedi ki...

gooogoook: Çok teşekkürler canım, hem kumaş hem de bu müthiş iltifatlar için. Bunların hepsi de bizi çok ama çok mutlu ediyor:D Kocaman mutlu bir öpücük bizden. Keyifli bir hafta olsun...

ANTİGONE dedi ki...

Suzy bu nasıl güzel bişey oldu böyle ya!! 41 kere maşallah! annesini yoruyor biraz ama çok zevkli gerçekten. ilerde daha çok çekeceğin var bu fıstığın süsünden ;p

Suzy dedi ki...

ANTİGONE: Evet, büyüyorlar ve bebekliklerini özlüyoruz ama gittike daha güzel oluyorlar... Aslında doğru tanımlamışsın, bazen çekmek gibi geliyor ama nedense çektirmeleri bile zevk veriyor. Varlıkları tek kelime ile zevk ve mutluluktan öte bir şey. Çok çocuk yapanları çok iyi anlıyorum bu yüzden:)

gulsah aydin dedi ki...

genç kız olmuş bu annesi:)çok tatlı maşallah.gözümüzün önünde büyüyor.taytı da çok hoş olmuş.güle güle giysin.

maviye iz süren dedi ki...

Taytta tunik de çok yakışmış,güle güle giysin Lili:)

Dilek dedi ki...

elinizden geliyor ne güzel:) ben pek beceremioum da....

beijaa vintage dedi ki...

lili ne kadar büyümüş, ne kadar güzel bir küçük hanım olmuş böyle, bayıldım :)

gül kokuları dedi ki...

Ellerine sağlık
Dikiş dikmek neyse de sen kumaşı da modele yakıştırıyorsun
Sevgiler