18 Kas 2014

Asimetrik yaka triko elbise


http://www.kumasmanya.com/ bana çok cici kumaşlar göndermişti ve işte en sonunda kendime bir elbise dikebilmek için dikiş makinasının başına geçebildim geçen hafta. Malum Lili artık 1. sınıf oldu ve yeniden okuma yazmayı sökmekle uğraşıyorum. Yeniden öğrenir gibi.... Öğlenci olduğu için de ödevlerden hiç vaktim kalmıyor. Anneler çocukları ile aynı şeyi tekrar tekrar yaşıyor işte ben de o kervandayım. Yine de elbiseyi diktim ama öyle değil mi?



Elbiseyi Burda dergisinde 2014 / 4. sayıda görmüştüm ama kalıpsız çalıştım (link burda: http://burdastyle.ru/modeli/platya-tuniki-kombinezony/burda-2014-4-112/ ). Kafadan ne yapacağımı kestirmeye çalıştım ve sanırım gerçek sonuca yaklaştım sayılır. Sadece boyu biraz mini tuttum ki pantalon ya da tayt üzerine tunik olarak da kullanabileyim.


Kumaşmanya.com'dan alışveriş yapmak isterseniz Handan hanımla maildan iletişime geçin ve siparişinizi verin yeter. Bu aralar suni deri üzerine lazer kesim bir şeyler çalışıyor ve bana yaptığımız bir görüşmede istediğim şekli lazerle deri üzerine çizebileceğini söylemişti. Aklımda süper fikirler dolaşıyor... Çok seviyorum deri çalışmayı. Sadece makinam biraz kaprisli. Öte yandan kumaşların üzerine istediğiniz baskıyı da yapabiliyormuş haberiniz olsun. Aklınıza gelebilecek her şeyi dikeceğiniz yastığınıza ya da elbisenizin kumaşına yansıtabileceğinizi düşünsenize...

5 yorum :

Terzi Begum dedi ki...

Elinize sağlık. Bence orijinalinden daha güzel :)

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Dun dikis dikerken aklimdan gectiniz. Ben ilk elbiselerimi sizin kaliplarinizla dikmistim. Neden eskisi kadar dikislerle karsimizda degilsiniz diye dusunurken yine sahane bir sekilde ciktiniz ortaya:) Elbisenin rengi cok guzel, model guzel, siz her zamanki gibi cok zarifsiniz. Guzel gunlerde kullanin...Bu arada Nil sizden once sokecek okumayi ona gore:)))

ANTİGONE dedi ki...

çok şık olmuş canım, güle güle giy :))

Suzy dedi ki...

Begüm Şen: Çok teşekkür ederim:)

mevlüde Turk: Sormayın, ilkokul 1. sınıf ödevleri ve dikişi aynı anda yürütemediğim ortaya çıktı:( Hele bi de blog yazmak... Özlüyorum valla ben de deli gibi dikmeyi çok:(

ANTİGONE: Çok teşekkür ederim canımın içi:)

Jessi dedi ki...

Green sweater is so pretty, thanks for sharing!