1 Eyl 2015

Olumlama Bileklikleri - İşte ben kendim

 

Gezegen enerjisi yüklü  olumlama bileklikleri:  İştebenkendim.com

Bu kış her şeyin enerji olduğunu kavradığımda kendime çektiğim insanları da kendi enerjimle seçtiğimi anladım aslında. Çok kısa bir süre içerisinde kendi enerjimi mutluluk frekansında sabitleyebilmeyi belirli tekniklerle yapabildiğimi de gördüm ve hepsini her an kullanıyorum artık. Sonrasında hayatımda hızlı değişiklikler olmaya başladı. Çevrem değişmeye başladı. Çevremdeki insanlar beni görerek bu işe kafa yormaya başladılar. Kendi kendilerine, söylediklerimi haklı çıkaracak, ıspat edici olayları da bana anlatmaya başladılar. En sonunda yolum Yeşim Hanım'a Theta Healing eğitimine uzandı. Bu eğitimler esnasında tanıdığım birbirinden değerli yeteneklere sahip insanlar arasında bir de benim gibi tasarım ve enerji sevdalısı Ebru ile tanıştım. Kendi tasarladığı bilekliklere bir de gezegen enerjisi yüklüyormuş. İnsan, enerjisini sanatı ile birleştirip paylaşınca çok güzel olmaz mı... Evet bu fikre bayılmıştım!



Bileklikleri bu şekilde hazırlayıp bir de harika bir paketle sunuyor. Paketin içinde de kendi bilekliğinize yüklenen enerjiler hakkında bilgi edineceğiniz açıklamalar var. Olumlamalar vs...
Bakın olumlama bilekliklerini Ebru nasıl tanıtmış:
Evrende her şey enerjidir ve her enerjinin kendisine özel bir frekansı vardır. Her düşüncemiz, her isteğimiz ve en önemlisi her niyetimiz mıknatıs özelliği olan enerjilerdir. Her bir niyetin kendisine özel bir vibrasyonu vardır ve siz yaptığınız olumlamalarla, imgelemelerle, enerji çalışmaları ile aslında bu niyetin vibrasyonuyla uyumlu hale gelmeye çalışıyorsunuz.

Siz niyetinizle aynı titreşime sahip olunca artık niyetiniz hayatınıza kolaylıkla ortaya çıkıyor yada başka bir deyimle benzer titreşimler birbirini çeker yasası gereği niyetinizi hayatınıza çekiyorsunuz.

Bu bileklikler işte bu enerji vibrasyonunu aura alanınıza yüklenmesine destek olarak çalışmaktadırlar.

Bu sadece yazının girişi ve okur okumaz aklımdan geçen fikir şu oldu. "Herkes uyanıyor!" İçimden sadece bu cümle geçti çünkü kaç yaşında olursa olsun artık insanlar hayatı tam anlamı ile anne ve babalarımızın öğrettiğinden çok farklı bir şekilde algılamaya başladı bile, bunu görüyorum. Durdurulamaz bir yükseliş hakim tüm dünyada ve bu yeni anlayışla hayat artık çok daha zevkli gelmeye başladı herkes için. 
Şimdi müsadenizle kendimi, hayatıma böyle yaratıcı, yetenekli, inanan, bilen, farkında olan, yüzü gülen, özgür insanları çektiğim için tebrik ediyorum ve kutluyorum. Unutmayın, kutlamak çok önemlidir. Kutlamak enerjiyi yükseltir ve daha çok insana ulaştırır bu mutluluk duygusunu. 


Bilekliklere sahip olmak için İşte Ben Kendim sitesine giderek istebenkendim@gmail.com adresi ile iletişime geçiyorsunuz. Niyetinizi özgürce yazın; aşık olmak istiyorum ya da aşkı yaşamak istiyorum, para - bolluk  - bereket artık hayatımda olsun istiyorum, süper başarılı bir kariyer yaratmak istiyorum... İçinizden geçen her ne ise tanımlayın ve burcunuzu yazın. Bu kadar kolay aslında:) 
Benim bilekliklerim Neptün'ün kozmik bilinçliliği teşvik eden, müzik yeteneğini ortaya çıkaran, başkalarının içindeki Tanrı'yı görmeyi güçlendiren enerjilerle yüklü, dahası da var tabi. Bir de şans için de özel bir bileklik tasarlamış bana. Nasıl nasıl güzel onları taşımak. Çok teşekkürler  gerçekten Ebrucum, müthiş bir jestti...
Bu arada Eğitmenimiz Yeşim Kuzu da benimle yukarıdan ikinci İnstagram (@yesimkuzu) fotoğrafını paylaştı. Kendisine çok teşekkür ederim;) 


2 yorum :

gooogoook dedi ki...

Ben de bayıldım bunlara, yazdıklarına katılyorum, artık uyanma zamanı;) daha güzel zamanlar gelecek hepimiz için. Bu güzel eğitimden herkesi haberdar etmekle çok iyi ettin sevgili Suzy, harika günlerin bizleri beklediğini düşünüyorum. Sevgiler.

Unknown dedi ki...

Cok cok ilginçmiş. İlk defa okudum böyle bir durumu. Konu hakkında biraz karamsar kaldım ama etkili olabiliyor demek ki.