2 Eyl 2015

Theta Healing Tekniği



Belki de on yıldan fazladır kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hepsinde, okuduğum her teknikte bilinç altı blokajlarımızı açmamız gerektiği yazıyor. Bilinç altı blokajları, egonuzun kayıt etme yöntemi ile oluşuyor ve bu kararları bu şekilde alıyor olmanız DNA'nızda bile başlıyor olabilir. Örneğin her mutlu olduğumda ağlamak geliyor içimden. Bunun neden böyle olduğunu hep merak ettim. Bazı insanlar bir şeyler başardığında partiler yapıp, arkadaşları ile şampanya patlatırken ben neden bir kenara tıkılıp kendi kendime ağlıyordum, neden diğerleri gibi olamıyordum hep çok merak ettim. Aslında cevap çok basitti.


Bu kış anneannem bize geldiğinde bizi görmenin sevinci ile ağlamaya başladı. Benim için çok normal bir durum olsa da Lili sordu; "Büyük anne neden ağlıyor anne?" ben de ona, "O çok mutlu olduğuna ağlar!" diyerek cevap verdim. O anda fark ettim ki bunu bilerek yapmıyordum. Bu karar genlerimde var olmalıydı. 
Sonrasında yıllarca blokajlarımı bulup bulup çeşitli meditasyonlarla kaldırdım ama malesef tekrar geri geliyorlardı ve bir gün otururken dedim ki: Allahım, 2015 yılındayız ve her türlü bilgi artık her yerde var, peki bu blokajları bulup kök inançları ile birlikte kaldıracak bir teknik yok mu? Yani biri gelsin ve bana desin ki, ben kendi blokajlarımı kaldırdım sana da yardımcı olabilirim, seninkileri de kaldırabilirim. Olmaz mı?

"Öğrenci hazır olduğunda hayatına öğretmeni girer!"
Ve öyle de oldu... Bir gün telefonuma bir whatsupp mesajı geldi ve uzunca bir süredir görüşemediğim bir arkadaşım yeni iş yerini fotoğraflayıp bana atmış mesajında. O mesajı görünce aşırı gururlanmıştım. Birilerinin bir yerlerde başarıyor olduğunu görmek çok iyi geldi o anda. Sonra sordum hayat nasıl gidiyor diye ve o da bana "harika" dedi. "Bir eğitim aldım ve sanırım hayatım çok hızlı bir şekilde değişmeye başladı: ThetaHealing® " Nedir bu teknik diye sorunca: "Beynimi Theta frekansına geçiriyorum ve blokajlarımı bulup kök inançlarımı temizliyorum. Dahası da şu ki bunu karşı tarafa da yapabiliyorum! Blokajlar sonsuza dek temizleniyor" 
"Bir dakika bir dakika, bunu ben dilemiştim!" dedim ve olan biteni anlattım. Hemen ilk fırsatta bana bir seans yapmasını istedim. Sonrasında ilk seansta bana yapılan DNA aktivasyonu sayesinde ilginç yeteneklerim ortaya çıkmaya başladı. Bunlarla ilgili farklı bir yazı, hayır hayır, kitap yazmalıyım. Çok uzun ve sürükleyici bir kitap. Burada sadece hayatımdaki pozitif maddi değişiklikleri yazmam uygun olur. 
Sonra bir karar aldım ve minik bir iş kurmak için çabalamaya başladım. Biraz para kazanınca işimi kurmak için bir kaç girişimde bulundum ama yine engeller çıktı ve yine durup düşünmeye başladım. Nerede yanlış yapıyor olabilirim? Cevabı görmek aslında çok da zor olmadı. Sadece o işi yaparken mutlu oldum mu diye sorunca hislerimi dinledim ve sebebin ben olduğumu anladım. O işi yapmak beni mutsuz ederse egom onu kurmama nasıl izin versin ki? Belli ki ego da öyle kötü bir düşman değil;) Belki de koruyucu bir iç sistem bazen.
Ben de elimdeki para ile ne yapmak isterim diye yine kalbime sordum gözlerimi kapatıp. Kendim için bu Theta Healing Tekniğini öğrenmek istediğime karar verdim. Elbette çevreme de çok yararı olacaktı. Oldu da üstelik sadece çevreme değil artık profesyonel olarak bu işi yapıyorum ve sayısız çalışmalarım oldu uzak yakın. Yurt içi yurt dışı! Ne müthiş bir şey insanların hayatına dokunmak...
Eğitimi almakla da kalmayıp öğretmeni de oldum. Eğitimlerimle ve yaşam koçluğu hizmetlerimle ilgili detaylar yukarıdaki linkte. Beklerim;)

3 yorum :

Gamze Esra Ersöz dedi ki...

Çok mutlu olduğunda ağlamak iyi bişi değil miymiş?Hayatınızda her şeyin güzle gitmesi dileği ile...

Adsız dedi ki...

Merhaba, sizin aldığınız eğitimi çok merak ettim. Ben Bu tarzda bir şey istiyordum yıllardır. suzan

Suzy dedi ki...

Gamze Esra Ersöz: Saçma değil mi? İnsanlar çok çok mutlu olduğunda ağlayabilirler belki ama her mutlu olduklarında ağlamak çok saçma.

Suzan: Yazıdaki linkten Yeşim Hanım'la iletişime geçerek eğitimleri alabilirsiniz. Zaten internet sitesinde eğitim tarihleri ve yerleri bilgileri mevcut. Diliyorum bu eğitimi almak size de nasip olur.