23 Ara 2016

Sağlıklı ayaklar


Eskimeyen moda yaparlarsa o da kesin sağlığı ön planda tutan ürünlerle oluşturulur. Doktorlar aslında hep anlatıyor topukluların üzerinde tüm gün durunca belimizi zedeleme ihtimalimizin olduğunu ve ayaklarda deformasyon oluştuğunu ancak biz hanımlar bakmayız böyle detaylara gençken. Sabredebildiğimiz kadar uzun süre cambazlık yaparız incecik topuklar üzerinde iş yerlerinde. Tabi ki sivri topuktan daha iyi çözüm dolgu topuklardır. Çünkü dolgu topuklar fizik kanunları gereği basıncı daha geniş bir tabana yayarak ayağın konforunu arttırmaktadırlar.
Mecrea. com'da dolgu botlar çok indirimli de orada bakarken akıma geldi. Aslında hem sağlığını maximum derecede korumak hem de şık olmak gayet mümkün. Çünkü çok şık modeller var dolgu topuklarda. Tabi ki bu kışta en cazip olanı dolgu botlara bakmak gibi gözükse de yaz kış ayağınızın rahat etmesini istiyorsanız sitedeki diğer ayakkabıları da inceleyebilirsiniz. Çünkü laf aramızda indirim virüs gibi sitenin her yerine yayılmış. Fiyatlar çok uygun. Şimdiden bottan ayakkabıya, sandaletten terliğe ciddi bir stok yapasım var siteye bakınca.
Aslında hep aynı sorun. Sadece dolgu botlara bakmak için girdim siteye ama bir bakmışım outlet sayfasındayım, yok diz üstü çizmeler yok spor ayakkabılar derken... hop yine buradayım. Çok oyalandım biliyorum ama şunu demek geldi içimden. Yeni yıl geliyor hanımlar. Herkese hediye alırken kendinizi es geçmeyin. Bu sitede size, sağlığınıza, şıklığınıza, cüzdanınıza dost ayakkabılar ve daha bir çok aksesuar da var. Benden söylemesi.
Bir yıla nasıl girersek öyle gider derler ya. Hadi bu yıl yeni yıla bu şık ayakkabılarla gidelim. Hem şık, hem sağlıklı, hem zarif, hem de başarı dolu bir yıl olsun. Üstelik kendimizi de sevdiğimizi kendimize göstermenin en zarif yolu kendimizi de başkalarını düşündüğümüz kadar düşünmektir ve kendimizi arka plana bırakmamaktır.
Her şey gönlümüzce olsun bu yıl...
Hazırız sana 2017, şu dolgu botları ulaşsın evimize geliyoruz sana!

2 yorum :

Unknown dedi ki...

Şaka gibi günlerdir karşıma çıkıyorsunuz sevgili Seyide Şen.. Önce kitaplarda sonra markette, marketteki belki siz değilsinizdir ama kitaplar NKÜ'den yolunuzun 2011'li yıllarda geçtiğini gösterdi bana tam da kendi basıma meditasyonlar yaparken.. Neden siz çıkıyorsunuz bilmiyorum ama görüyorum işte.. "Acaba benden önce kimler okumus bu kitabı" deyip, ödünç listesine göz attığımda sizin adınızı ve imzanızı görünce çok mutlu oldum :) enerjilele ilgili kitaplar okurken bu konuyu ayrıca kendisinden dinlediğim enerji dolu insanın benden önce o kitapları okumus olması çok hoşuma gitti :) Bu akşam da sizi ya da sesi ve durusu tıpkı siz olan birine; Trakyanın merkezinde deniz olan tek ilinde, NKÜ yerleşkesinde olan YSK Migrosta rastladım çok heycanlandım, eldivenlere falan baktınız hatta baya durdunuz.. Belki de siz değilsinizdir ama çok benziyordu o kişi de eşi ve kızı da yanındaydı :) şaşırdım, heycanlandım siz değilsinizdir, olsanız bile ne diyebilirim ki diye gelemedim yanınıza :) bu tesadüflerin anlamını çözemedim ama en azından size yazmak istedim bunu sevgili Seyide Şen :)

Suzy dedi ki...

Always Stay strong: Marketteki ben olabilirim ki:) Tekirdağ'da yaşıyorum zaten:) Bir zamanlar yüksek lisans yapıyordum NKÜ'de. Orada okuduklarımı okuyorsanız yolumuz bir demektir... Yolunuz ışık olsun. Görüşmek dileğimle...