18 Mar 2019

Skort Sever Alexandroupoliste


Yılmadan skort dikebilirim ve de giyebilirim. Etek güzelliğinde şort konforu vaz geçilmezim. Anne olunca etek giymek daha zor olduğundan şortlar ya da skortlar çözüm oluyor.



Kumaş çok esnek olduğundan fermuar dikmeye gerek kalmadı. Şortun ön kısmına çapraz etek parçasını dikince skort oluveriyor. Artık ön etek kısmı için varyasyonlar üretmek tamamen yaratıcılık. Kumaşın verdiği ilhamla ilerliyorum yaratıcılık kısmında.


Buraları Yunanistan - Alexandroupolis. Restoranlarında her zaman taze deniz ürünleri bulmak harika. Sahil kıyılarında kötü olan restoran var mı bilmem çünkü sadece Loukoulos Tavernada yemek yeriz. Kesinlikle tavsiye ederim. Porsiyonlar büyük ve fiyatlar normal.
Renkli duvarlar ise Jumbo markete ait. Her defasında bir kaç kare fotoğraf çekmek adettendir. İçeride en sevdiğim bölümler mutfak gereçleri ve bahçe malzemeleri. Süslü püslü saksılara siz de bayılırsınız. Yaz sezonlarında kalmak için gidecekseniz hotelinizi ayarlamadan gitmeyin. Benden tavsiye. Bizim gibi orayı seven çok ama çok Türk var.


Hiç yorum yok :