23 Haz 2008

GELİN ÇİÇEĞİM




Gelin çiçeği çok önemlidir bir gelin için. Ben de çok aradım ama istediğim gibi bir buket bulamayınca bir çiçekçiden babacığımın benim için aldığı neredeyse gerçeklerini aratmayan papatyaları nişanımda getirilen çikolataların kaplı olduğu beyaz tüle sardım. Tüldeki kelebek harika bir hava kattı çiçeğime, doğrusu ben de unutulmaz bir gelin oldum.

8 yorum :

smell_beatiful dedi ki...

gelinliğinin resmi varsa koyarmısın bloğa galiba gelinliğinin fotografı yok en azından bana bir tüyo vermiş olursun tabi istersen:)

Suzy dedi ki...

smell_beatiful: ne o? evlenecek misin yoksa yakında:) Koyarım tabi, bulayım bi!!!

smell.beatiful dedi ki...

:)yok daha var üniversite ve iş hayatı var ilk önce,evlilik en sona ama yinede bir sürü evlenecek arkadaşım var belki aynısını dikerim:)

Suzy dedi ki...

Smell.beatiful: Heee, o zaman tabi eklerim gelinliğimi. Söylemesi ayıptır yurt dışında bir modacının gece defileye çıkan bir gelinliğini beğenip almıştık eşimle. Model formunu eşim dergiden seçmişti ve "sen bu modeli giymelisin, senin vücut tipine bu yakışır" demişti. O hafta da yurt dışına çıkıp bir gelinlik mağazasına girdiğimizde ikimiz de o gelinliğe doğru yürümüşük. Tabi benim oldu:)

smell.beatiful dedi ki...

hım eşinin zevki gerçekten çok güzelmiş eşinde modadan anladığına göre bu durum tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş oluyor mutluluğunuz hep daim olur inşallah:)

Suzy dedi ki...

Smell.beatiful: diyosunn:) AMİN!

mine dedi ki...

gelinlik tam benlik straplez ve yukarısı dar aşşağıya doğru bollaşıya bide benim hayalimdeki geliliğin bir püfü uzun bir duvak ve başımda bi papatya tacı biliyorum çok isteğim var ama bide kır düğünü
:):):)

Suzy dedi ki...

mine: yok yok çok değil isteklerin. Öyle düşünürsen olmaz. Sadece hayal et ve olmalarına izin ver. Dilerim hayallerinden bile güzel bir düğünün olur.