8 Eki 2008

Saten Bluz


Burda dergisinin bir modeli olan bluzleri ellerimle diktim makina hiç kullanmadan. O kadar kolay dikmesi. Yada ben zevk aldığım için bana öyle geliyor. Aynı kumaşın bir alt, bir de üst tarafını kullandım, kumaş bu renklerde birbirine döküldüğü için ikisi de birbirinden farklı görünüyorlar. Bordonun fuları biraz kısa oldu onu papyon gibi yaptım grisini de dikerken derginin ölçülerinden çıkıp biraz uzun diktim, oldu bile.

9 yorum :

Bilges dedi ki...

BU ORNEGE BENDE BAYILDIM AMA Bİ TURLU PATRONU CIKARMAYA CESARET EDEMEDİM.. BE COK ACEMİYİM DE.. BURDA DERGİSİNE UYEYİM.. HER AY ALIR SUNU YAPCAM BUNU YAPCAM DERİM DAHA BİR PATRON ORNEGİ ACILMIS DEGİL HEPSİ SIFIR. :))

NE GUZEL BECERİYOR OLMAK. RAHMETLİ ANNECİGİM COK GUZEL DİKERDİ.. EH BANA DA GECMİSTİR DİYORUM AMA HALA CESARETİM YOK BASLAMAYA...

Suzy dedi ki...

Bilges: artık vakti gelmiş:) Diyorum:)hemen başla bayılacaksın. dergilere bakmaktan daha heyecan verici.

Unknown dedi ki...

merhaba ,
cok sik bir buluz. Aceba kaliplarini internete koyabilirmisiniz. Cok güzel dikmisiniz.
iyi günler

Suzy dedi ki...

aybala_turk: Kalıpları burda dergisinden olduğu için yayınlamam yasak ancak burdanın sitesinden düşük ücretle satın alabilirsiniz sanırım. Öyle biliyorum...Model çok eski sayılardandı linki de şurda: http://www.burdafashion.com/en/Magazines/Archives/119_B_Blouse/1270777-1463237-1586151-1586157-1586305.html umarım yardımcı olur.

eylem dedi ki...

sen ne beceriklisin hayran kaldım ellerine saglık ...ne zamandır fırsat bulupta dikemiyorum diyordum ki sitenle tanıştım her biri birbirinden güzel aşka geldim...tamam yeniden başlıyorum ama 1 ay sonra final sınavlarım var neyse dikince gösteririm ...kızının gözlerinden öpüyorum
BİLGES için benimde annem çok güzel dikerdi ben de dikecegim deyince kumaşı nalır kendi diker birde bana birsürü söylenir ama kalıpla dikmek hem zevkli hem de kolay ama deneyip bozmadan olmazzzz kolay gelsin

Suzy dedi ki...

Eylem: Sınavlarda başarılar canım. BEnim de sınavlarım var. Ben de bi soluk alıp dikişe ara vermeye çalışıyorum:) Zor ama başarmalıyım. Dikmek bana en çok zevk veren eğlencem. Beğenmene sevindim.

smell.beatiful dedi ki...

bizde bunun aynısını aynı kumastan diktik cok gzel ve basit dikilen bir kıyafet:)

Suzy dedi ki...

smell.beatiful: evet, harika... Ben de bunu tulum üstlerine bile uyguluyorum. Çok da şık duruyor. Çok seviyorum. Ayrıca güncelliğini de hiç kaybetmiyormuş gibi bu model.

Mevlude Turk Topal dedi ki...

Ayyy harikasin valla, bu modeli diktim, kurstakiler cok begendi sayi ve model numarasini sordular, unuttugum icin veremedim:(( Yarin cevap bekliyorlardi super oldu bu. Sagol ilhamperim, yine hizir gibi yetistin:)