4 Eki 2008

Yeşil elbise yenilendi

Uzun haliyle pek de sevmedim yazlık elbisemi ve gelecek yaza onu giymek için bakın ne hale soktum. Bence daha şık oldu. Üçgen inen etek uçları ve farklı bağlama yöntemi ile çok modern. Bu etek ucunu elde etmek için 90cm-90cm kare bir kumaşı üçgen olarak katlayıp 2 üçgen olacak şekilde kesin. Geniş kenar etek ucu olacak. Uç kısımları da belinize oturtacak şekilde dikin. Üstünü de büstiyere dikin. Bunu eşarptan da elde edebilirsiniz.

10 yorum :

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Vaaaaw ne güzel olmuş bu böyle valla uzun halinide beğendim böylede çok hoş güle güle kullan:)

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim örgüeline.

Huzur Moda dedi ki...

wawwwww....

Haydi mutfağa dedi ki...

elinize sağlık, çok hoş olmuş.
deneyeceğim inşallah.

Suzy dedi ki...

teşekkür ederim arkadaşlar, beğenileriniz beni mutlu ediyor. Yapınca bizimle de paylaşın çok sevinirim. Sevgilerimle.

Esra (Acemi Şef- Dikiş Keyfi) dedi ki...

Nasıl becerikli birisiniz, bayıldım blogunuza. Ben de kendi kendime dikiş dikmeye başladım ucundan, hayran oldum becerinize.
Sevgilerimi yolluyorum
Esra

Suzy dedi ki...

Acemi şef; teşekkür ederim bu güzel iltifat mahiyetindeki yorumunuza. Ben de kendi kendime başladım dikmeye hala da kendi kendime dikiyorum yani ders mers yok almadım. Belki de en güzeli bu, ne zaman bir şeyi profesyonel olarak öğrenmeye çalışsam ondan soğuyorum belki de hobi olmaktan çıktığı içindir derste.

aylin dedi ki...

slm arkadaşım bu değiştirdiğin yeşil elbisenin son hali çok güzel olmuş bende yapmak istiyorum ama anlamadım yanları nasıl birleştireceğiz çizerek anlatabilirmisin tşkler

Adsız dedi ki...

slm arkadaşım bu yeşil elbisen çok güzel olmuş ama üçgenlerin yanları nasıl birleşcek onu anlamadım detaylı anlatırsan çok sevinirim

Suzy dedi ki...

En kısa zamanda çizimleri hazırlarım arkadaşlar, inanın görünce ne kadar kolay olduğunu, şaşıracaksın.