4 Kas 2008

Gelincikler


Bazen özellikle resim yapmak geliyor içimden. Gelincikler ve diğer suluboya işlerimi (ki tablo demeye bin şahit ister:) ara sıra sizlerle paylaşıcam. Çok seviyorum napayım, biliyorum fazla başarılı değilim ama bu yapmamı engellemez ki. Türkiyede şarkı söyleyemeyenler albüm yapabiliyor ve kaliteli orkestraların önüne geçip programlarda canlı söylemeye cesaret edebiliyorlarsa ben de koyarım suluboya işimi piyanomun üstüne çekerim paşalar gibi fotoğrafını paylaşırım sizinle. Hadi hadi hadiiiiii....Naranananaaaaa na na na na na na... (tuttu mu na sayısı yahu az saymadım.)

5 yorum :

Adsız dedi ki...

Çok cici olmuş ama yap yap:)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çabuk benim blog başlığına bak:)))hem iki tane benimde:)
Bence güzel olmuş beğendim hoşlandığın şeyleri yapmaya devam et benide görenler ne gerek var falan diye burunun üstünden bakıyorlar ya sinir oluyorum(olmıyım ya sakin olmam lazım)ben hele aklıma geldimi kullanmasamda işime yaramasada bazen canım istedi diye birşeyler yapıyorum kimseyi takmıyorum kendim mutlu oluyorum oda yeter neyse uzatmıyım bence suluboya resim yapmak zordur zamanla elin alışılır daha güzellerinide yaparsın hakkını yeme canım.

Suzy dedi ki...

Oyy inanmıyorum, senin blogta da gelincikler gördüm sankiii, harika. Sanırım aramızda telepatik bişiler olmuş Elifim. Burun üstünden bakanlara gelince geçen bize de istanbuldan akrabalar geldi, nerelerinden bakacaklarını şaşırdılar fikirlerimi duyunca. İnsanlar yapamadıkları şeyleri yapabilenlerden rahatsız oluyor. Noolur rahatsız olun, sizi böyle görmek beni eylendiriyoooor. Sen de eylen be canım ne sinir oluyosun, gel sen de benim gibi gül o rahatsızlara. Güzel şeyleri üretmeye devam edebilmek için iyi hissetmeliyiz, dediğin gibi SİZİ TAKMIYORUZ YETENEKSİZ VE KISKANÇ İNSANLAR. Bizim farkımız üretkenliğimiz.

Suzy dedi ki...

Destekler için teşekkür ederim carfty ve örgüeli. Yapıcammmm.

okuyan dedi ki...

Gelincikleri çok severim. O yüzden bu resmi ayrı bir sevdim:) Ellerine ve emeğine sağlık.