5 Kas 2008

Gri örgü eldivenler

Gri renkli ipi alınca aklıma burgulu, örgülü, nohutlu eldivenler geldi. Model nasıl ama, örgü yana doğru kayıyor. Bir şeyi düz yapsam hoşuma gitmez zaten, azıcık bir baş kaldırış olucak. Biraz da uzunlar, şık olur diye düşündüm.

4 yorum :

Adsız dedi ki...

merhaba suzy iadeyi ziyarete gelip bi tanışayım dedim:) bende blogcudan blogspota taşınıyordum...bi transferim bile yok demişsin kızından daha güzel transfer mi olur..en güzel transfer onlar bizim için..merak etme ben nasıl yapılır kategorisi açıp bir çok konunun yapılışını detaylı hatta resimli anlatıcam ilerde..malzemeleride yazarım bence sen de yapabilirsin...bu arada ahşap tepsileri ayda yılda yıkayınca bişey olmuyor ama hergün yıkamaya gelmez illaki kıyıdan köşeden su sızar ve suya girmiş bir mdf gördün mü bilmiyorum..resmen şişiyor ve acayip kötü oluyor..en iyisi silmek

iyi geceler dileyerek senide listeme ekliyorum:)

Suzy dedi ki...

Hoşgeldiiin, seni bulduğuma öyle sevindim ki aslına. Beni az çok tanıyanlar bilir ki ben hep yapamadığım şeyleri bana zor gelenleri çekerim kendime. Onları yapmak gelir içimden. Senin sanatın da bunlardan biri. Şimdi senin bloğundaydım yine ve yaptıklarını gördükçe kendi bloğum pek bir mütevazi geliyor şimdi bana canım. Daha çok öğrenmeliyim daha çok.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Vay bunlar çok şık saç örgüsünün yan gitmesi süper ellerine sağlık canım.

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim örgüeli. Esprileri eşyalarıma da katmayı seviyorum.