14 Şub 2009

Sevgililer günü elbisem


Herkes sevgililer gününde giymek ve hediye etmek için kırmızı ördü, dikti ve aldı, bense moru seçtim. Bana romantik bir renk gibi geliyor, elbisenin modeli de romantik. Burda dergisinden seçtim ve yine elle diktim. İtiraf edeyim hiç balon elbise giymediğim için yakışmaz sanıyordum ama süper yakıştı çok sevdim. Akşama Lilinin babası ve sevdiklerimizle yemekteyiz. Ben de herkese çok romantik ve sevgi dolu bir gün diliyorum.

17 yorum :

ÖzLeM dedi ki...

Bence güzel bir seçim yapmışsın mor güzel bir renk hemde herkesten farklı olursun ;) sevgililer günün kutlu olsun umarım çok güzel geçer geceniz .. sevgiler...

Bilun ŞEN dedi ki...

Çok güzel olmuş, çok da yakışmış! İyi günlerde giy. Sevgililer gününüz kutlu olsun :)
Not: Mimi unutmadım ;) Yarına hazır olur :)
Sevgilerimle..

DuruButik dedi ki...

mor bencede daha iyi olmuş.elbisen çok güzel.elle diktiğine göre çok sabırlı olmalısın:)

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

çok şık güle güle kullanın =)

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşlar,

Durubutik; evet sabırlıyım, başka şansım da yok, minik bebek var evde ve yeni anneler hem sabırlı, hem dikkatli hem de özenli olmalılar. Dilerim herkes bu duyguyu tadar bir gün, çok şeyler öğreniyor insan bu tecrübeyle. Senin tasarımlarına yaklaşamasam da içimden bu yönde dürtüler var. Sonum hayıra:) Öpüldün.

GeCe dedi ki...

gerçekten yakışmış iyi eğlenceler size

Huzur Moda dedi ki...

bak yaaaa. nelerde yapmış neler yine. maaşllah arı gibi hiç durmuyon. ellerine sğlık canım . hakikaten çok yakışmış. sevgililer günün kutlu olsun

gül dedi ki...

mor harika bir enktir çokta yakışır eminim güle güle kullan..

Suzy dedi ki...

GeCe; Teşekkürler, eğlendik gerçekten.

Dilek; Teşekkür ederim Dilekçim boş durmak kadar beni boğan birşey olamaz, daha doğrusu üretmeden durmak diyeyim.

Gül; Sağ olasın.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Rengi çok hoş olmuş bence, çokta yakışmış marifetli arkadaşım.

Suzy dedi ki...

Teşekkür ederim arkadaşım.

Adsız dedi ki...

ÇOK ŞIK RENGİDE GÜZEL ..GÜLE GÜLE GİY..

Suzy dedi ki...

Teşekkürler pinokyoörgü.

embir dedi ki...

çok güzel olmuş canım sen neler yapmışsın öyel, peki ben seni takip ettiğim halde neden göremiyorum bunları? Bir araştırayım bu işi...

Suzy dedi ki...

Embir; Teşekkür ederim beğendiğine sevindim, Beni görememen çok ilginç, acaba ben de birilerini göremiyor olabilir miyim diye içimde kurtçuklar depreşti şimdi. Araştır ve bi neticeye varırsan bloğunda yaz arkadaşım. Bilelim biz de.

ay ışığı dedi ki...

sevgili suzy stenizi çok yakından takip ediyorum hatta yetinmeyip dikiyorum .küçüklüğümden beri kesme biçme dikme hastası olduğum için tasarımlarınız çok hoşuma gidiyor .salaş hırkamavi tek kollu elbise d elbise diktiklerim arasında bu modelide çok beğendim amadikimini bu kez anlaamdım.çizerek tarif edebilirmisin çünkü yazılı tariften hiç anlamıyorum.:)şimdiden sevgililer günüğnüz kutlu olsun..

Suzy dedi ki...

ay ışığı: bu model burda dergisinden bu yüzden yapımını yayınlayamam. Ama sana yine de pratik bir fikir anlatabilirim. Burda dergisindekiler nasıl olsa benim yorumlarımı okumaz;) Kısaca yapmak istersen triko bir üstün (kazak ya da boady) üstüne dikdörtgen parçayı etekmiş gibi monte edeceksin. Bu şekilde balon etek gibi durması içinse espri şurada: alta dar-mini bir eteği dikip üste diktiğin dikdörtgeni kazağa bağladığın yere pilelerle, eteğe ise büzgülerle dikeceksin. Bu kadar basit. Alttan eteğe büzülerek takılan üst etek doğal olarak balon gibi duracak çünkü boyu daha uzun olmalı alt mini etekten:) Yok hepsini aynı kumaşla dikicem diyorsan üşenmeyip kendine uyan bir bluz kalıbı çıkaracak ve dikeceksin. Gerisi aynı:) Umarım anlatabilmişimdir.