10 Şub 2009

Yırtık Pırtık


Haftanın “Ne Nerede” konusu YIRTIK PIRTIK. Bu çılgın isimli mağazada satılan kıyafetler de çılgın, ama sadece çılgın değil, şık, gösterişli ve aynı zamanda sıra dışı ve klasik de.

Hem şık hem sıra dışı olmayı seviyorum ben, burası da tam benlik. Bu minik dükkan Tekirdağ’a kurulduğu zaman onlara demiştim ki, siz buraya lazımdınız. Ne dediğimi anlamadılar ama sanıyorum dükkândaki sürekli kalabalık onlara bazı şeyleri anlatmıştır

Hitap ettiği kitle çok geniş, yaş olarak ve beden olarak hiç sorun yok, hatta laf aramızda hamileliğimin yedinci ayına kadar giyindim buradan, çünkü beden gamı da ürün gamı gibi geniş.


En çok da bu sepetin fanatiğiyim. Bu Fırsat Sepetinde her zaman kaliteli, defosuz ve son moda ürünleri çok uygun fiyata alıyorum. İlla şık olmak için çok para vereceğim diyenlerdenseniz siz bilirsiniz ama ben her dışarı çıktığımda bu sepetin tepesinde buluyorum kendimi.


Resimlerin çekilmesine izin veren dükkan sahibine çok teşekkür ediyorum.

Adresi:

Hükümet Cad. No:41 Tekirdağ

Tel: 0282 260 60 93

2 yorum :

üşüƬüƘ ƤƦЄƝƧЄƧ dedi ki...

güsel bi dükkan bnde her gittiğimde girerim =) gerçekten tekirdağda bi ilk gibi bişi bu dükkanda olanlar nerdeyse başka yerde yok =) ama küçük

Suzy dedi ki...

Küçük ama mal sirkülasyonu çok hızlı. Bu da çok indirim demek. Dedim ya şu fırsat sepetinin müptelasıyım.