6 May 2009

Çay ağacı kremi - her derde deva



Sizlere Çay Ağacı merhemini tanıtma gereği hissettim. Ben, ona yüzyılın mucizesi diyorum müsadenizle, hemen açıklıyorum neden böyle dediğimi.
Vaka 1 ve 2;
Minik Lili ilk defa pişik olduğunda ev telaş oldu, çözümler aradık ama nafile, poposu gittikçe kızarıyordu. Bu kremden küçük bir numune alan annem bana kullanmam için verse de ben bitkilerle tedavi olunabileceğime inanmadığım için kullanmadım. İsmi çok koca karı ilacı gibi tınlıyordu da; Çay ağacı merhemi:) düşünsenize bunu minik bebeğimin poposuna sürer miydim! Sürmedim ama sorun da giderek büyüdü ve çözene kadar akla karayı seçtik. (daha sonraki tecrübemden sonra yani vaka 2den sonra böyel bir pişik sorunu yaşamadım, ) Gel zaman git zaman bir gün teyzemlerde kahve yaparken elimi yaktım ve başladım evde Bepanthene aranmaya, e ne de olsa teyzem hemşire ya olmasa olmazdı. Teyzem yanık yanık arandığımı görünce sordu ne aradığımı ben de söyledim derdimi ne dese beğenirsiniz; " Dur sana çay ağacı vereyim" yine miiiiii? İnanmıyorum teyze sana, sen ki hemşiresin ve bu koca karı ilaçları ile hiç işin olmaz dedim. O da bana " deli misin be, bu yüzyılın mucizesi" dedi. Nassı yani yaaaaa, bunu teyzem mi söylüyor, " evet konuşma da sür şunu" dedi ve kuzu gibi susup sürdüm merhemi. Acı tam 30sn sonra kesildi. İnanamadım. Eğer devam etseydim sürmeye yanık izi de kalmazmış ama ben acıyı hissetmediğim için unuttum yandığımı ve sürmedim şimdi de orada bir leke kaldı. Neyse ki sonra da sürsem geçiriyormuş. Mesela yüzümdeki hamilelik lekelerine uyguluyorum ve renkleri açılmaya başladı.
Vaka 3;
Babam bir doktor ve her yaz ayağında kocaman bir egzama oluşuyor. Yazın oluşuyor çünkü yazın acilde işler daha stresli ve çok iş oluyor. Babam da stresten dolayı bu illeti çekiyormuş. Ayağının altında olması da daha can yakıcı tabi. Babam kendine ne ilaçlar yapsa da bunu yok edemiyor bir türlü. Geçen yaz tatildeken çocuklar yanarsa diye yanıma aldığım çay ağacını babama verdim. "Al baba" dedim," mucizeymiş bu, belki sana da yarar". Güldü " Be kızım ben bunu geçirmek için kendime kortizonlu iğneler bile yaptım olmuyor, geçmiyor, biraz dinleneyim geçer kışa". " Sen sür de, bir göreyim baba, üstünde yazıyor, işe yarıyormuş egzemalarda" dedim. Babam gene güldü, "çek şunu, dinlenicem, bir kahve yap" dedi , ben de yaparım dedim ama kremi sürmeme izin verirsen. İnanın kımıldamadı bile yaaa, ööylece babamın ayağını yağladım. Yara 2 saat sonra kapanmaya başladı. Babam beni içeriden çağırıyor " Suuuuziiii, şu kremi getirseneereee, iyi bişeymiş buuuu":) İnanamıyorum bunu da çözdü.
Diğer vakaları böyle ayrıntılı anlatmıycam, mesela gözümde geçen gün çıkan arpacığı 1 günde geçirdi (ki halk arasında da bilinir bu en az 3 gün süren bir virütik durumdur), gözümün etrafına incecik bir tabaka sürdüm ve devamlı sürmeyi unutmadım. Elimi mutfakta kesince sürüyorum mesela acıyı hemen kesiyor ve yara çok çabuk kapanıyor. Lili koşmaya çalışıyor bu günlerde ve sık sık yere düşüyor, yaygarasını yine onunla durduruyorum. İyi ki onu buldum. herkese de tavsiye ederim.
Çocuğu olan, sakar olan, sık sık kazalara maruz kalan herkese doktora gidene kadarki süre için Çay ağacı merhemi tavsiye ediyorum. Ayrıntılı bilgiye Emine Tekin'den ulaşabilirsiniz. Temsilci sistemi ile satılan bir üründür. Eczanelerde bulamazsınız söyleyeyim. 30 gr'lık numuneyi (temsilci teyze hazırlamış) 1,5 yıl kullandım. Çok bereketli anlıyacağınız. Kremin normal ambalajını yeni aldım ve 200 gr kutusu bilginize. Fiyatı da euro üzerinden ben indirimli halini 30 tlye edindim.
Benden bu kadar. Yine de bulamazsanız yardım etmeye çalışırım, yukarıda mail adresim var çekinmenize gerek yok canlar. Bu ürün grubunun başka ürünlerini de deniyorum merak edene deneyimlerimi yine anlatırım, sorabilirsiniz.

55 yorum :

ebru dedi ki...

merhaba,çay ağacını bende kullanıyorum çok faydasını gördüm ve diğer ürünleride harika herkese tavsiye ediyorum.Ağzımda af çıkmıştı sürdüm 2dk.acısı gitti devam ettim iyileştirdi.kızımın pişiklerini,böcek sokması,sıksık düşen oğlumun yaralarına antiseptik özellikleri ile vs.çok memnuz ailecek.

Suzy dedi ki...

Ebru; Ağzında aft mı çıktııı, ağızının içine mi sürdün, ben bunu akıl edemedim. açıkçası korktum zehirlenmeden ama aklımda bulunsun, iyi ki söyledin ebrucum. Ben de aynen dediğin gibi kullanıyorum her yere sürülüyor yaaa...

ebru dedi ki...

merhaba ben bu ürünü değil goldensun'ın ürününü kullanıyorum.Onu yutsamda zararı yok.Bu ürünü bulduğum için memunum çünkü çocuklarımın ilaçlarla değilde bitkisel şeylerle tedavi etmeye çalışıyorum.Akwa bez diye bir ürün var oda çocuklar ateşlendiğinde ateşini alıyor.Onun dışında çocuklarımın çamaşırlarını deterjanla yıkamak istemiyorum o bezi makinaya atıyorum ve deterjan görevini yapıyor.Daha neler var neler bu yüzden ürün alıyorumki alıyorum bende goldensun'a üye oldum.

Suzy dedi ki...

Goldensunu da annem kullanıyor etkisi aynı ama benim şu ateş düşüren bezden hiiiç haberim yoktu canım. Paylaştığın için teşekkür ederim. Hemen denemeliyim.

papatyaninguncesi dedi ki...

verdiğiniz liknten baktım ama satış yok galiba başka adres biliyormusunuz?yardımcı olursanız sevinirim bende almak istiyorum bu kremden

Suzy dedi ki...

papatyanın güncesi; satış yapan adres bilmiyorum verdiğim adres sadece tanıtım siteleri olmalı. Distribitör yolu ile satılıyor, benim de bir tanıdığım satıyor ve ondan temin ediyorum. Sizin yakınlarınızdan birinden arayın, yoksa yardımcı olmaya çalışırım ama artı kargo masrafı yapmak saçma mutlaka vardır yakınlarınızda bence.

Adsız dedi ki...

Acaba akne ve sivilcelere de iyi gelir mi?

Suzy dedi ki...

Sanırım olur, ben yararlanıyorum sivilcelere karşı ama her cildin her kreme tepkisi aynı olmuyor. Her ihtimale karşı temkinli olup önce çene altında kremi dene, en çabuk alerji reaksiyonu orası verir. Deneyince alerjin yoksa kullan.

Adsız dedi ki...

kesinlikle suzy hanımın anlattıklarına katılıyorum. Asrın mucizesi. hemen hemen ciltle ilgili bütün sorunlara birebir. bu çay ağacı kremini kullanmadan önce antibakteriyel köpük sabunla sorunlu bölge yıkanıp kullanılırsa çözüm %100. Yalnız Suzy hanım euro üzerinden 30 Tlye aldığını yazmış. PROPA'da TÜRK Lirası üzerinden 19,940TL Tamamen bitkisel tamamen TüRk üretimi

Suzy dedi ki...

adsız: Türk üretimi çay ağacı olduğunu bilmiyordum paylaştığınız için teşekkürler.

Adsız dedi ki...

suzy hanım söylediklerinize katılıyorum başta bende bu mu iyileştirecek diyordum ama sonra dersimi aldım önyargı konusunda çevremdeki herkese tavsiye ettim ve herkes çok memnun özellikle egzama, kıl dönmesi,sivilcelerde, yanık ve yaralarda ayrıca ağız yaralarına aftlara çok iyi geliyor ve tırnak batmalarına yani anlayacağınız say say bitmiyor ve hepsinde denenmiş "adsız" ın da dediği gibi bu ürün propada 19 lira ama bu 2010 fiyatı propanın diğer ürünlerinin de kullanıcısıyım ve şiddetle tavsiye ederim

Suzy dedi ki...

adsız: ben royal sales'in çay ağacını kullandım bir de goldensun'ı süperler. Propa buralarda yok. Not düştüğünüz için teşekkürler okuyanlara bilgi oluyor böylelikle. Sevgiler...

Adsız dedi ki...

bir marifetinden daha bahsetmek istiyorum,5 yaşındaki yeğenimin saçında mantar enfeksiyonu olultu,doktor doktor gezdik,sürülmedik krem çeşidi,içilmedik mantar hapı kalmadı,kafasının ortasındaki kabuklu bölge ne büyüyor ne küçülüyordu,o tepe öyle saçsız ve bool kabukluydu.benim evimde ta yazın oğlumun sivrisineklerle mücadele döneminde aldığım melkeft vardı.hani akneye,egzamaya sürülüyor diye birde bunu denemeliyiz dedim ve 3 gün önce günde iki kez sürmeye başladım,o akşam inanılmaz birşey oldu ve banyo esnasında o kabuk ordan kalktı,pamuk gibi bir deri çıktı meydana.bugünde farkettik ki kıl kökleri belirginleşmiş.
bugün çay ağacı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için gezerken buldum bu bloğu,bende birileri ararken bulsun diye bu deneyimi paylaşmak istedim.

Suzy dedi ki...

Paylaştığınız için hem kendi adıma hem de okurlarım adına çok teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR ÇAY AĞACI HEMORAİTEDE SÜRÜLÜYOR ACISINI HEMEN ALIYOR İNANAMAZSINIZ GERÇEKTEN MUCİZE BU

Adsız dedi ki...

mantara karşı faydası varmı

Suzy dedi ki...

adsız: başlangıç evresinde işe yarıyor çünkü antiseptik etkisi var.

Adsız dedi ki...

bende tecrübemi yazıyım bir arkadaşım egzama için vermişdi denemem için çook etkili kaşıntıyı ve yarayı pasifleştiriyor..ayrıca yüzümede uyguladım cildim çok yağlı ve sarkmalar vardı mucize bir şey 1 hafta düzenli bir kullanımda bile cildi topladı bariz şekilde inanılmaz bir krem tavsiye ediyorum herkese...

Suzy dedi ki...

Adsız: yüz için düşündüm ama 1 hafta süreli hiç uygulamadım. Derhal deniyorum...

cin_tonik1@hotmail.com dedi ki...

ÇAY AĞACI KREMİNİ NEREDEN TEMİN EDEBİLİRİZ.BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.

Suzy dedi ki...

Cin Tonik: yazının içindeki Ayşe Tekin Linkinden ulaşabilirsiniz.

Adsız dedi ki...

ÇAY AĞACI KREMİNİ NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ.BANA YARDIMCI OLABİLİRMİSİNİZ.(OZAN)

cin_tonik1@hotmail.com dedi ki...

PARDON AMA AYŞE TEKİN LİNKİNİ GÖREMEDİM.BİRAZ DAHA YARDIMCI OLABİLİRMİSNİZ.

cin_tonik1@hotmail.com dedi ki...

SİZDEN YARDIM İSTEYEN İNSANLARA BU ŞEKİLDEMİ YARDIMCI OLUYOSUNUZ

cin_tonik1@hotmail.com dedi ki...

BİŞEY RİCA ETTİK..ÇOKMU ZORUNUZA GİTTİ...................

Suzy dedi ki...

Çin tonik (ozan): iş yerinde hızlıca cevap vermeye çalıştım ama hata yapmışım. Ayşe Tekin değil Emine Tekin linki var yazının sonlarında.
http://www.eminetekin.com/1174/saglikli-yasam/cay-agaci-merhemi/
İşte tam burası. Kızdırmışım galiba seni Ozancım, küfürlü yorumunu yayınlamadım ama iş yerim yoğundu ve mailimi bir daha açamadım. Elbette yardımcı olmaya çalışırım hatta Emine tekinden bulamazsan senin için kendi çay ağacı kremimi de yollarım. Ya da Emine tekinle ben de iletişime geçebilirim ulaşamazsan. Üzdüysem özür dilerim:( geçmiş olsun... Umarım çok kötü bir hastalık yoktur.

TIK-TIK-TIKLARMISINIZ dedi ki...

SELAM ARKADAŞLAR BEN DE ÇAĞ AĞACI MERHEMİ VE BİRÇOK DOĞAL PETRA ÜRÜNLERİ SATIŞ TEMSİLCİSİYİM ÜRÜNLERİ
http://www.petrasepeti.com/ SİTESİNDEN TEMİN EDEBİLİRSİNİZ 3 GÜN İÇİNDE TESLİM EDİLİR.
http://www.petrasepeti.com/ TIKLYINIZ?

Adsız dedi ki...

Merhaba ben Süleyman,
Bende çay ağacı kremini kullanıyorum.2 gün oldu kullanalı,bende de sinek ısırmaları sonucu yaralara dönüşen ve çok geç iyileşen,iyileştikten sonra da kara lekeler durmaktadır.Ayrıca boyun bölgemde çok küçük et benleri var o bölgeyede uyguluyorum.Sonuc olumlu veya olumsuz diye tekrar yorum yazarım.Herkese yarasız beresiz günler diliyorum.

ayda egesoy dedi ki...

Merhaba arkadaşlar bir arkadaşın tavsiyesi üzerine http://www.petrasepeti.com/ sitesinden çay ağacı merhemi aldım .hizmet çok güzel siparişini veriyorsun satış temsilcisi sizinle hemen iletişime geçiyor.http://www.petrasepeti.com/ sitesinden güvenle alış veriş yapabilirsiniz

gülden dedi ki...

çay ağacı merhemini ben kıl dönmesi şikayetim için almıştım.ve evimizin vazgeçilmezi oldu.
www.petradunyasi.com üzerinden veya 0507 566 82 62 numaralı telefondan sipariş verebilirsiniz.

AHMET dedi ki...

merhabala 18 yaşındayım her ergende olduğu gibi bende de sivilce sorunu vardı.her yolu denedim gitmediğim cildiyeci kalmadı .bir arkadaşın tavsiyesi üzerine www.petradunyasi.com dan çay ağacı merhemi ve biorichi cilt temizleme sitü aldım .sonuç mükemmel .herkese tavsiye ediyorum

gülden dedi ki...

Herkese sağlıklı yaşam diliyorum.ÇAY AĞACI MERHEMİ ve Diğer İCEA SERTİFİKALI cilt bakım ürünleri hakkında bilgi almak için ismimin üzerine tıklayınız lütfen...

zühre dedi ki...

Çay Ağacı'nın cilde faydaları;

Mentole benzer kokusu ile cildi hem ferahlatır hemde vücudunuzdaki organizmalara karşı antiseptik bir duvar oluşturur.Akne ve ayak mantarı yada kokması gibi problemlere düzenli kullanıldığında etki gösterir. Gözeneklerin sıkılaşmasına, lekelerin ve siyah noktaların görünümünün azalmasina yardımcı olur. Cildin sağlıklı ve yağsız olmasını sağlar. Yanık,yara, uçuk, hemoroid,pişik ve çatlaklar da çok iyi sonuç verir. Geniş detaylı bilgi ićin linki tiklayiniz. % 100 Türk firması ve sağlik bakanligindan onayli firmamızdan daha uygun fiyata sahip olabilirsiniz. http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=18878945-3435-445f-a511-4590fc7788f

zühre dedi ki...

Çay Ağacı Yağlı El ve Vücut Kremi % 100 Türk firmasından ve sağlik bakanligindan onayli geniş bilgi ve ücretsiz katalog ićin linki tiklayiniz.

http://www.farmasimarketing.com/marketing/default.aspx?RefId=18878945-3435-445f-a511-4590fc7788f

GÜLDEN dedi ki...

MERHABA BİORİCHİ ÇAY AĞACI MERHEMİ TELEFON İLE SİPARİŞ:0 507 566 8262 ARADIĞINIZDA YURT İÇİ KARGO İLE KAPIDA ÖDEMELİ TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÖNDERİLİR...

Unknown dedi ki...

ozel bölgedeki kaşıntı lara iyi gelir mi

Adsız dedi ki...

Uçuğa iyi gelirmi acaba?

Hilal Damar dedi ki...

MERHABA ARKADASLAR Bİ SORUM OLUCAKTI BENDE ÇAY AĞACI YAĞI MERHEMİ KULLANIYORUM DA ACABA UÇUĞA DA İYİ GELİRMİ DİYE ARARKEN SAYFANIZA KADAR GELDİM EN YAKIN ZAMANDA CEVABI VEREBİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM :)

Suzy dedi ki...

Hilal Damar ve Adsız: Antiseptik özelliği olduğu için çay ağacının, tüm virütik hastalıklarda da işe yarar. Hatta ağız içi uçuk ve yaralarında bile rahatlıkla kullanın. Çok çabuk geçiriyor.

Farmasi dedi ki...

Farmasi çay ağacı serisi özellikle sivilceli ve yağlı ciltler içindir. Sos serum resmen bir sivilce katili pacman gibi :)

Unknown dedi ki...

Bende huncelife temdilcisiyim. Gerçekten bu mucizevi bir kremi huncelife markamizda üretiyor.yardimci olmak isterim.huncalife canan aktas gurcan face adresim.http://www.huncalife.com.tr/Default.aspx?ReferenceID=8a3cad58-5 8e97 0b5-4b5c--98f16a05b940

Adsız dedi ki...

merhaba,bende anal fissür ve makatımda oluşan enfeksiyon,apse var ve çay ağacı merheminin apseleri kuruttuğunu enfeksiyonları iyileştirdiği söyleniyor. sizce iyileştirir mi ve etkisini kaç güne gösterir, tamamen ne zaman sonuç verir? şimdiden teşekkürler:)

buse dedi ki...

merhaba,bende anal fissür ve makatımda oluşan enfeksiyon,apse var ve çay ağacı merheminin apseleri kuruttuğunu enfeksiyonları iyileştirdiği söyleniyor. sizce iyileştirir mi ve etkisini kaç güne gösterir, tamamen ne zaman sonuç verir? şimdiden teşekkürler:)

Suzy dedi ki...

buse: Geçmiş olsun öncelikle. Ne kadar sürede etki eder bilmiyorum ancak bence ilaç tedavisi daha etkin olur. İlaçların yanında destek olarak belki kullanılabilir.

Adsız dedi ki...

3 YAŞINDAKİ KIZIMDA EGZAMA VARDI KULLANDIM VE GEÇTİ ÇOK ŞÜKÜR. SİLVA PAZARLAMA DA DANIŞMANIM VE ÜRÜNLERİNİ KULLANIYORUM SATIYORUM KAZAN. SAĞLIYORUM. SİZDE BİLGİ ALMAK İSTERSENİZ silvapazarlama.com.tr ADRESİNDEN YADA 444 1 761 NOLU TELEFONDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Farmasi dedi ki...

Mükemmel Bir Ürün. Kullanmanızı Tavsiye Ederim

Unknown dedi ki...

bende farmasinin tüm ürünlerini tavsiye ediyorumhele hele cilt problemi olan arkadaşlarcildiniz hassas sa kesinlikle farmasinin şampuanlarını duş jellerini mutlaka kullanmaınız gerekir.saç kıran varsa,ekzama varsa mantar varsa öncelikle kullanmanız gereken ürünler çayağacı balm serumu sabunu ve aynı sefa kremi ayrıca duş jeli ve sarmısaklı şampuanını mutlaka kullanın bakın cildiniz bebek cildi gibi olucaktır.

Unknown dedi ki...

Ucuk kesik mantar egzama sedef vitilogo sivilce amaliyat yarsi af vs cok daha

Huncalife Dünyam dedi ki...

Bilindiği gibi çay ağacı yağı; güçlü bir antioksidandır.İçeriğindeki yeşil çay sayesinde hücre yenilemesini hızlandırır, cildi nemlendirir ve dış etkenlere karşı koruma sağlar. Tatlı badem yağı ve avakado yağı cildin ihtiyaç duyduğu nemi sağlar.
Bunun yanında çay ağacı özünün faydalarını şöyle sıralayabiliriz.
✿✿✿ Çay ağacı özünün ciltteki lekelerin görünümünü düzelttiği bilimsel bir gerçektir.
✿✿✿ Yanık tedavisinde kullanılır. Yanan cilde sürüldüğünde hava ile teması keser ve iyileştirmeyi hızlandırır. Yanan cildin su toplamasını engeller ve yanık ağrısını hafifletir.
✿✿✿ Kurumuş ve çatlamış el ve ayaklarda oldukça etkilidir. Cildin nemini yitirmiş bütün bölgelerinde kullanılır.
✿✿✿ Sinek, böcek ve haşere sokmalarında sürüldüğü bölgede kaşıntıyı giderir.
✿✿✿ Sivilce ve akne tedavisinde kullanılır. Bölgesel olarak kullanılır; sivilce ya da aknenin yayılmasını engeller.
✿✿✿ Siğillerden de çay ağacı özlü kremi kullanarak kurtulmak mümkündir, siğillerin üzerine sürülür.
✿✿✿ Dolama ve tırnak batmalarında kullanılır. Tırnak batması sonucunda kenarlarında iltahaplanmalar oluşur. Tırnak ete battığı için yürürken rahatsız eder. Böyle durumlarda cerrahi müdahale ile tırnak tam ya da kısmen alınır. Çay ağacı yağlı kremi kullanılarak tırnağın çekilmesine engel olunabilir. Ayak temizce yıkandıktan sonra kurulanır ve tırnak kenarına krem uygulanır.
✿✿✿ Ayak mantarlarında kullanılabilir. Ayak yıkanıp kurulandıktan sonra mantar olan bölgeye krem tatbik edilmelidir.
✿✿✿ Çıban tedavisinde faydalıdır. Önemli olan nokta çıban büyüyüp olgunlaşmadan kullanılmasıdır.
✿✿✿ Egzama tedavisinde kullanılabilir. Cildi uzun süre nemli tuttuğu için ve içeriğindeki bileşenlerin yenileyici özelliği sayesinde düzenli kullanımla sonuç alabilirsiniz.
✿✿✿ Hemeroid tedavisine güzel bir yardımcıdır. Özellikle kanamalı hemeroidlerde eldiven yardımı ile kullanılması önerilir.
✿✿✿ Çay ağacı özlü Şampuan ve Çay ağacı özlü el sabunu; deri iritasyonunu hafifleterek uzun süren bir saç derisi rahatlığı sağlar ve güçlü, parlak, sağlıkla ışıldayan saçlar yaratır.

Adsız dedi ki...

Ben yuzumdeki sivilce ve lekeler icin yeni kullanmaya basladim cay agaci kremini ve tereddutlerim var mesela gecirmek yerine yeni sivilceler cikartiyo yuzumde duzenli kullanmama ragmen buna diyeceginiz birsey var mi

Suzy dedi ki...

Unknown: Çay ağacı kremi cildinizde alerji yapıyorsa kullanımı kesmeniz iyi olur bence...

Unknown dedi ki...

Merhaba benim bir sorum olacakti 2.5 yasindaki kizim ben gormeden cay agaci kreminin hepsini kollarina ve bacaklarina surmus gorunce hemen yikadim ama cok surdugu icin tefirginim ve korkuyorum acil c3vaplarsaniz sevinirim

Unknown dedi ki...

Merhaba benim bir sorum olacakti 2.5 yasindaki kizim ben gormeden cay agaci kreminin hepsini kollarina ve bacaklarina surmus gorunce hemen yikadim ama cok surdugu icin tefirginim ve korkuyorum acil c3vaplarsaniz sevinirim

Suzy dedi ki...

Umut Caner: Alerjik bir cildi varsa tepki verir tabi yıkamanız iyi olmuş. Yukarıdaki yorumlarda bir kişiye alerji yaptığını okudum. Daha önce hiç duymadım. Sanırım her bünye farklı olsa gerek:/

Unknown dedi ki...

Bademcik enfeksiyonuna ıyi gelir mi acaba