20 May 2009

Ege anaokulundan mezun oldu

İşte oldu, Ege de mezun oldu okulundan. Artık onu, alfabeyi öğrenmek, çarpma tablosunu kavramak bekliyor. En üzüldüğü şey de zaten bu Ege'nin, okumayı bilmemek. Hangi zile basacağını, nereye döneceğini anlayamıyor, "Ama ben okumayı bilmiyorum ki Suzy teyze:(" Artık bunu söylemek zorunda kalmayacak, çok yakında okumayı öğrenecek, (dayan Ege az kaldı). Ondan sonra bütün hayat okuyacaksın doya doya hatta fazlasıyla okutacaklar. Bir gün gelip bu yazıyı okursun diye seni bekleyen ne lise ne de üniversite sınavından bahsetmiycem bu yazımda. Sadece iyi ki varsın ve iyi ki sağlıklı bir şekilde büyüyorsun, iyi ki bizim dayımızsın:) Seni çok seviyoruz.

Müthiş gösteriler hazırlamışlar bize minik papatya sınıfı öğrencileri, bu da en görkemlilerinden biri. Bizim kadar kendileri de eğlendi ve hep beraber coştuk.
Bize şarkılar söylediler hiç bilmediğimiz şarkılar ve şiirler okudular öğretmenlerine ve Atatürk'e dair.
İşte gösteri de bitti ve hatıra fotoğrafı çekelim dedik ama Lili'nin orada daha fazla durmaya hiç niyeti yoktu. Neden mi; karnı acıktııııı.....

4 yorum :

Milena Ivanova dedi ki...

Не можах точно да разбера..., но предполагам, че твоите деца участват в някакво детско представление. Много е тържествено:) Поздравления!:)

Adsız dedi ki...

Maşallah yaa şimdilik çoçuklar çok akıllı vallaa okumayı da öğrenir çarpım tablosunu da söker merak etmeyin :)

Suzy dedi ki...

Milena; blagodarya ti mnogo milo, Ege e moiat bratovchet. Byah v bala mu v detskata gradina poneje zavurshva, beshe mnogo veselo. Peyat, tancuvat, neveroyatni sa malkite i sa mnogo sladki. A moiata dushterichka Lili e dolu, no ogladnya mnogo i za tova plache.

Suzy dedi ki...

Jeliboncuk; yok yok merak etmiyorum. Sadece onlar için biraz üzülüyorum çünkü okul başladı mı at gibi o büyük sınava hazırlanıyorlar. Bu da beni çok sıkıyor. Ya o çocuk ne yapsın, bir yanda futbol topu, diğer yanda basketbol topu ve bilgisayar oyunu arkasında ama ellerinde test kitapları. Çok acımasızca değil mi...