27 May 2009

Kurdeleli şapka

Şu meşhur Diesel kottan daha neler çıktı, hepsini paylaşacağım demiştim. İşte sıradaki ürün de bu şapka. Aslında ilk önce bu şapkayı diktim ama malesef Lili'ye büyük geldi ve ben bir küçüğünü dikmek zorunda kaldım ve böylelikle o güzel kurdele çiçekli şapka çıktı ortaya. Burada kotun paçasından Lilibebek Nazar'ın eteği var ve burada da şu şapkanın üstündeki kurdelenin nereden arttığını göreceksiniz. Hiçbirşeyi atmamak iyi geliyor bana.

14 yorum :

Coisinhas da Dulce dedi ki...

olá, tudo muito lindo. Parabens
Dulce

Milena Ivanova dedi ki...

Дъщеричката ти е много сладка с тези хубави шапки! Много са сладки:)

Suzy dedi ki...

Milena; Blagodarya ti mnogo Mileno, mnogo si ya obichkam.

vanya'sArt dedi ki...

Mnogo sladki sa shap4itsite koito si napravila za dashteria si-i siniata i tazi koiato si izplela na edna kuka s razli4ni tsvetove.Goliam maistor si.Az nai posle uspiah da si prenesa nagradata ot tebe za koeto blagodaria otnovo.Napravila sam link ot neya kam tvoia blog.Samo edna ideia-ako mozhesh da si instalirash prevoda4 kam bloga si-Gogle ima niakade takava ekstra-shte bade mnogo dobre za tvoite 4itateli.Iska mi se da razbera za kakvo pishesh ama ne moga.Rodena sam i sam izrastnala v Krdzhaliyskia krai i znaya niakoia turska duma ama ne dostata4no da razbiram.

Unknown dedi ki...

Ellerine sağlık..Harika şapkalar yaratmışsın..Atmayıp değerlendirmenin en güzel örneği...Ama en güzeli şapkayı takan tatlı mı tatlı, güzel mi güzel,minik harika mankenin:)
SEVGİLERİMLE:)

Suzy dedi ki...

Vanya; blagodarya ti mnogo za komlimentie, a do kolkoto translatera shte go sloja no mislya che shte se poluchat greshki kato se prevejda zashtoto Turskiyat ezik ima mnogo po razlichna gramatika ot Bulgarskiyat ili Angliyskiya. No vse pak shte go sloja v bloga mi. Byah si pomislila da pisha bloga si i na Bulgarski no za tova nyamam dostatuchno vreme, trudno e s Lilito. Nadyavam se da e dostatuchen prevodacha na google. Blagodarya ti za ideata. Do vijdane.

Şebnem; Teşekkürler, mankenim de bi tanecik canım haklısın ben de seviyorum Lilimi.

Jojee dedi ki...

oy maşallah ne kadar tatlı lili:)
buarada yaptıklarını çok beğendim ellerine sağlık hayran kalmamak elde deil

Suzy dedi ki...

Jojee; teşekkür ederim. Lilicim bonbon şekerimdir, tatlıdır yani:) Yaptıklarım da onun bana verdiği ilhamla hep güzel oluyor artık. Senin bloğuna da çok sık uğruyorum ki modadan bihaber kalmayayım. Teşekkür ederim, hem yorumun hem de bloğunda bizlere yeni trendleri tanıttığın için. Çok kocaman sevgilerimizle Lilibebek ve annesi Suzy:)

Lúcia dedi ki...

Hi Suzy,

Lovely hats and beautiful kid!
have a wonderful weekend.
Bye,

Lúcia

Suzy dedi ki...

Lucia; thank you my dear. See you.

Moonish (moonsun) dedi ki...

Suzycim, sayende bir kot pantolan da ben parcalayacagim herhalde :)) Zaten topu topu bir tane kot pantalonum var :))

Suzy dedi ki...

Moonsun; sakınn sakın parçalama eskimediyse, bunlar kot eskiyince yapılır be canım. Hani dizinden yırtılır ya da bacak arası aşınır ya yürümekten o zaman o kotu veremezsin de başkası giysin atmamak için dik de giy yani:)

Adsız dedi ki...

Amiable dispatch and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you as your information.

Suzy dedi ki...

Not at all... You will be always welcome on my blog.