24 May 2009

Yeni Lilibebek şapkası

Babamız marka giyinmeye meraklı, en sevdiği Diesel kotu liğme liğme olunca bunun artık onun değil benim işime yarayacağını söyledim. Ne yapıcaksın diyordu ama gözlerinde bir kıyamamazlık ki görmelisiniz. "Gitti hey gidi kocca Diesel kot heeeey...." deyip durdu ben keserken paçaları. "Merak etme o yine Diesel olduğunu belli edicek" dedim.
Cebin içinde kalan markalı yeri şapkanın tam tepesine kondurdum ki herkes görsün kotumuzun markasını (sevenlere:) (yukarıda resimde sağ üstte)... Geri kalanı bir çiçek bahçesine benzetmek istedim. Benzedi de. Her renk çiçekler yaptım ki her renk kıyafeti ile giyebilsin Lilito.
Hmmm, kalıbı nerden diyorsunuz duyuyorum; Burda dergisi elbette ve Nisan/2009 sayısı.
Bu gün pazar ya, biz de şöyle kırlarda uçurtma uçurduk Liliyle. "Uçuuuu, uçuuuu" sürekli bunu söyledi bütün gün. Babamız UÇUUU'du biz de ona baktık. Bakııın, siz de bakın Lili parmağı ile göstermiş.

7 yorum :

Suzy dedi ki...

lilicim ilk yorumu ben yazdım bu sefer bloğuma, şapkan çok yakışmış canım benim, sana bakmaya doyamıyorum ANNECİM.

Unknown dedi ki...

harika bir kızın olunca doyamazsın tabiki...maaşallah cok güzel nazarlanacak...

harosa dedi ki...

canım günaydın harika bir şapka olmuş çiçekleri nasıl yaptığınıda anlatırsan çok mutlu olurum bende kızlarıma böyle bir şapka yapmak istiyorum sevgiler

uzmanamator dedi ki...

ay ne şirin olmuş maşallah elleirne sağlık harika bir şapka olmuş sen o kottan dah abaşka şeyler de yaprsın eminim kki :)

cimcime dedi ki...

Merhabalar,
Beğendiğim blogunuza, maydanoz blog topluluğu arasında tanıtımı için bir sayfa ayırdım, başarılar diliyorum.

cansudere dedi ki...

canım şapkalara bayıldım sevgiler...

Suzy dedi ki...

Ayy arkadaşlar, dayanamayıp kızıma yazdığım için umarım bana çok gülmemişsinizdir. Kargaya yavrusu bülbül görünürmüş:) Napayım annelik işte seviyorum kızçemi.

Minikmimik; Ayyy tükür tükür nazar değmesin.

Harosa; Tamam hazırlarım, yalnız söyleyeyim bu bloglarda kurdele nakışı diye ararsanız daha güzel çiçekler bulursunuz. Ben kurdele nakışı bilmiyorum benim çiçekler kafadan atma. Öylece kurdeleleri büktüm diktim, büzdüm ne bileyim improvize işte. Bu hafta sonu bir el işi öğretmeni gördü şapkayı güldü kadın bana, bunları nasıl yaptın dedi, düşün ki o bile anlayamadı ne yaptığımı. Büzüştürdüğüm çiçekklerin içine birer de minik renkli düğme ya da pul koydum, al sana çiçek bahçesi.

uzmanamator; Yaptım tabi yapmaz mıyım, en başta paçayı kesip Lilibebek-Nazar'a (bezbebekler linkinde görürsünüz) etek yaptım, bundan önce bir şapka daha yaptım büyük geldi, bu gün yarın yayınlayıp pasajda satarım bir de etek diktim o da çok şık oldu onu da sizinle paylaşıcam en kısa zamanda, Liliye giydirip çekicem fotoğraflarını.

Maydanoz; çok sevindim, çok teşekkür ederim, onur verdin. Nasıl teşekkür edebilirim acabaaa...

Cansudere; sana da sevgiler, beğendiğine sevindim, fikir olsun sizlere de diye paylaşıyorum işte.