26 Eki 2009

Kırmızı dantelli eldiven

Baharda da canım eldiven giymek isteyince aklıma kışlık eldivenlerimin aynısının dantellisini yapmak geldi. Şık duracağını düşündüm ama malesef hala kullanamadım. Buralar (yani Tekirdağ) için fazla iddialı biliyorum ama ben böyle garip aksesuarlardan da çok hoşlanıyorum.

10 yorum :

Sevtap dedi ki...

ÇOK ŞIK OLMUŞ CANIM GÜLE GÜLE KULLAN

Stil Direktoru dedi ki...

Canım ya düşünceli kız senin benmerkezci olmayan halin herkese örnek olsun, Hesi'cim de sende etysdekilerden farksız yapmışsınız ellerine sağlık canım

embir dedi ki...

canım çok şık olmuş, ojelerde süper, bende seviyorum böyle aksesuarları. Çok öptüm canım.

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: teşekkür ederim canikom. Haaala kullanamadım ayol kursağımda kaldı patlıycam:(

Stil Direktörü: Oyy, olsun diyorsan olsun be gülüm:) üzülme onlara ama, insanlar çeşitlidir, kabullenmeliyiz onları yoksa yıpranırız. Ben seni seviyorum ve bunun olmasını asla istemem. Seni üzmelerine izin verme. Biz yine de öpüyoruz kocaman seni Liloşla, belki sıkıntını unuttururuz böylelikkle.

Embir: ayyy dimi ateş kırmızısı. Yakıyoo:) Hehe bebekle oje kullanmak da pek zor bi işmiş bu yüzden fotoğraflardan hemen önce sürmeye çalışıyorum güzel görünsün diye:) Beğenmene sevindim Embirim. Sağ olasın, hadi kocaman kucak dolusu sevgiler:)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Vayy çok alımlı olmuş, sanada çok yakışmış tatlım:)güle güle tak bence:)

Suzy dedi ki...

örgüeli: çok sağ ol canım benim. Havası senin ispanyol dediğim bilekliğinde bir hava değil mi. Kırmızı ve siyah:) Hatırlamışsındır sen:)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Hatırladım canım,seninkisi dahagüzel:)

Suzy dedi ki...

örgüeli: öyle mi dersin, bense o bilekliği unutamıyorum:) Süper ötesi, hatta ilham kaynaklarımdan biri.

Tazekahve dedi ki...

Buralar için de iddialı ama ben de kullanmak isterdim şahsen :))

Suzy dedi ki...

Taze Kahve: Hmmm, haalaaa kullanamadımm:( Zaten ben de buralar (tekirdağ) için fazla iddialıyım ama ne yapalım... Bana katlanacaklar:)