28 Eki 2009

Lili - nar çiçeği tulum


Küçük Lili mankenliğe alışmaya başladı ve nar çiçeği örgü tulumu ile objektif karşısında rahat pozlar verdi. ( Bu tulumu da ben örmedim merak etmeyin, halam ördü. ) Kalp desenli krem çorabı ile kombinledi Lili sizler için bir de boy boy pozlar verdi anneannesine gitmeden önce.
Bebeklere hediye örmek isteyenlere söylemeliyim ki yapımı çok kolay. Herkes yelek ya da patik örer durur hediye için ama ben bu şahane, minik şortlu tuluma bayıldım. Üstelik örmesi de yelekten zor değil.

16 yorum :

bugununsaraylisi dedi ki...

çok yakışmış fıstığa, güle güle kullansın...

Stil Direktoru dedi ki...

Tulumdan çok yarım yamuk 2 poz veren haine öldüm kız totosunu kaşı

pofiş♥ dedi ki...

MAşaalah ya ne kadar güzel cici tatlı bi bebk bu bööleeee:)

Mutfaknotlari dedi ki...

hay maşallah nasıl tatlı bi kız böyle
tulummu güzel şekercikmi güzel ayıramadım
tekrar maşallah
Allah nazardan korusun

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Pozlar harika artık kaptı işi;)tulumu çok güzel bayıldım, benim kızımada anneannesi böyle buna benzer renkte elbise örmüş:)

Nilgün Komar dedi ki...

çok şirinnn

SMİLENA dedi ki...

oy oy mnogo e sladka .kato model e....

Sevtap dedi ki...

canım bak nazarlarsam karışmam:P koyma böyle fotoğrafları ya çocuk yapasım geliyor :)allah nazarlardan saklasın minik kuşumu benim tütüüt maşallah subhanallah.

Suzy dedi ki...

c.c.: teşekkür ederiz.

Stil Direktörü: hıhı:) kaşıdım:) ay kırma hevesini kuşumun, bunlar ilklerimiz amaaa, sen biliyor musun ne şaklabanlıklar yapıyorum ben o pozları almak için. Geçip karşısına öğretiyorum önce, artık öğrendi poz ver deyince öyyle saçlarını kaldırıyor bir de bacak önde pozu çok meşhur:)

pofiş: oyyy, oyyy, tulumu ben yapmadım ama bunu ben şahsen kendim yaptıım:) hehe

melisa: itiraf et şekercik daha güzel dimiii:)

örgüeli: hadi giydir de koy bloğa, ben de göreyim ölücem meraktan senin kızçeyi göreyim isterim canım. Kim bilir ne yakışır kuzucuğa...

celebi74: sağ ol

Smilena: mersiii:) ami daje top model:)

karabıdıkım: ay yap beee, baksana zor iş ama zevkli sevmesi. Ahh, bilmiyorum ki zorluğunu unutturuyorlar sevimlilikleriyle bir yandan. An neyse nazar deymesin canıma, duğaların kabul olsun canım. Sen de iyi düşün taşın, bak Lili her zaman burda, sev sev git:)Kendine güvenin gelince de yaparsın bi tane o zaman da ben severim ammaaaaaaaaa....

Sevtap dedi ki...

canım benim hayırlısı ya:) şaka maka gerçekten sık sık okut sen kuzunu nazar değer çok tatlı bir bebek çünkü aman her baktığımda maşallah diyorum.tabi teyzesi sende benim kuzumu seversin.liliciğimede kırkbin kere maşallah.

Suzy dedi ki...

karabıdıkım yahuu, sen bu cadıyı hakkatten sevdin heee:) Okuturum da deydi bile. Bu gün bayram diye gezdireyim dedim biraz. Dönüşte rüzgar karşıdan esti, hop : gözü çapaklandı (mikrop kaptı herhalde rüzgarla), eve geldik hooop ateş yükseldi. Bereket babam doktor teyzem de hemşire. Ayrıcana da teyzem hatim indirmiş biri olarak nazar duğası mı ne (ki ben nedir nasıl okunur hiç bilmem ama inanırım) onu da harbi okur heee:) :) yani "cadı" emin ellerde merak etme:)

Sevtap dedi ki...

gelde sevme bu şekeri :) neyse rahat rahat sevebilirim ozaman çelik kuvvet var yanında:)

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: haha, deli karabıdık, hiç böyle düşünmemiştim çelik kuvvet diye. Güldürdün beni:) Bu çelik kuvvete rağmen her 7 günden sonra nasıl hastalanmayı başarıyorsa bu Liloş da:( hehe, neyse ki bu sabah her şey yolunda. Dünkü ateş soğuktanmış. Mikrop yok, bu sefer ucuz atlattım.

Tazekahve dedi ki...

Ne tatlı olmuş yahu,çok sıradışı geldi bana ! Yapılacaklar arasına kaydedildi,ellerine sağlık canımcım ...

Tazekahve dedi ki...

:DD Parantez içini görmemişim halanın ellerine sağlık o zaman canım ...:)

Suzy dedi ki...

Taze Kahve: Bence de harika bi fikir, diyorum ya hep hırka, hep yelek, varsa yoksa patik örülüp duruluyor. Bi yaratıcı olalım daa...:)