5 Eki 2009

Örgü motifli bolero


Örgü motifli bu boleroyu aslında böyle ince iple yapmamak lazımdı ama kızkardeşim kendisine geçen senelerde ördüğüm beyaz file kazağın ipini bir yerinden yanlışlıkla koparıp bana tamir için getirince bozup yeniden bunu ördüm. Bir broşla tutturarak kullanıyormuş, son gelişinde ancak fotoğrafladık çünkü aslında bu boleroyu da geçen baharda örmüştüm.
Yapımını nette bir çok yerde bulabilirsiniz.

12 yorum :

Tazekahve dedi ki...

Bolero sevmiyorum çok fazla ama bu örnek gerçekten farklı ve çok hoşmuş...Ellerine sağlık,sevgiler...

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Cadım kalınını incesini bilmem ama süper görünüyor. Ellerine sağlık.

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çok şık yapımına baktım zor bir model ellerine sağlık. Bende senin file bolerodan başladım ama takıldım mesaj attım sana canım.

Suzy dedi ki...

Taze kahve: teşekkürler, kırık beyazla çok bohem duruyor beyazla anca bu kadar ama yine de beğenmişsin, yorumun için de çok teşekkürler.

Volkan-Kaldera: Sağ ol canım benim, çok teşekkür ederim. Sabrım olsa bundan sana da bana da örerdim ama malesef sabırdan çok zamana ihtiyacım var. Liloş büyüdükçe bana nefes almaya bile vakit kalmıyor. Ne zor işmiş annelik. Millet bu yüzden kariyeri seçiyomuş galiba:) hehe...

Örgüeli: yok be örgüeli zor değil yapımı. Çok eylenceli geldi bana hatta. Minicik üçgenleri örüp örüp dikiyosun çok kolay. Yola çıkarsan yardımcı olurum maila yaz gene. Şimdi senin mailina dönücem bakalım hangi file boleroymuş hemen çözelim:) Öpüldün canım.

Stil Direktoru dedi ki...

Eline sağlık canım, şallardan bolero giymeyi unutuyoruz benim 1 adet bile yok :(

Suzy dedi ki...

Stildirektörü: Yapma yaaa, beli ince her kızın en az bir bolerosu olmalı bence:) Bence hemen edin ya da ben örücem bu gidişle sana:)

Milena Ivanova dedi ki...

Много харесвам това болеро, но все не намирам време да си изплета едно. Твоето е станало чудесно, браво!

Suzy dedi ki...

Milena: İ az go haresvah mnogo i go napravih bavno bavno bez da burzam. Ne e trudno i e mnogo zabavno. Radvam se che ti e haresalo. Mersi...

bugununsaraylisi dedi ki...

çok güzel olmuş ellerine sağlık.. resimden tam anlayamadım örneğini ama internet sitelerinden birinde görmüştüm daha önce sanırım tahmin ettiğim bolero. ama o daha kalın iple örülmüştü. bence seninki çok daha güzel olmuş, çok daha şık duruyor..

Suzy dedi ki...

C.C.: Evet evet sanırım o:) Ama ince iple ördüğümü beğenmene şaşırdım, bense tam da o internette dolananını beğeniyordum. Daha nostaljik duruyor. Teşekkürler, ruhumu okşadın:)

Unknown dedi ki...

çok saolasın ,evet çirkin durmuyormuş kolları bu çok iyi oldu benim için en azından numunede cok hoş duran birşey bazen bitirince güzel olmayabiliryor ,denenmiş uygulanmış ve çok güzel olmuş ,dememkki devam etmek lazımmış ,güle güle giysin kardeşin sevgiler

Suzy dedi ki...

dikiş dersi: benim ipim seninkinden ince hatta bu yüzden pek iyi durmadı bu iple ama senin ipinle daha da iyi duraağını düşünüyorum nedense. Bitmesi için de can atıyorum. Hadi ha gayret...