17 Eki 2009

Siyah mini elbise

Victoria's Secret'ta gezerken beğendiğim bu modeli kendimce değiştirerek bu şekilde diktim. Siyah olduğu için pek bişey anlayamıyorsunuz ama linklerden modelin ne denli kolay uygulanabilir olacağını göreceksiniz. Ben eteği daha bol bırakarak daha bir şirin hava yakalamaya çalıştım. Yine de kumaşım çok şık olduğu için pek de şirin göründüğüm söylenemez. Kumaşın türü: kendiliğinden sarmaşık desen kabartmalı (jakarlı) likralı jarse.

9 yorum :

ANTİGONE dedi ki...

Herzamanki gibi harika olmuş tatlım. Yalnız elbiseler koyu renk olunca ayrıntılar pek iyi seçilemiyor. Flaşlı mı çekiyorsun? Bazen akşamları flaşlı çekince daha net görünebiliyor.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Ya işte ben diyorum, sende benim düşüncelerimi okuyan tuhaf bir cadılık var diye sen inanmıyorsun. Sonrada, "ben ne yapsam cidden beğeniyormusun sen yaa" diyorsun. Kaç zamandır aklımda bu modelin "ne denli"nin linkindeki o uzun kolları olan hali var ve arıyordum biliyormusun? Salaklık bende ne arıyorsam, çiz aklındakini gönder suzy'e :))
Bugün evde dur biryere gitme, döncem ben sana :P

Stil Direktoru dedi ki...

Salaş ve rahat tarzına bayıldım canım, makine da aldım dikiş için olmasa da belki ileride heves eder dikerim cicim

Suzy dedi ki...

Antigone: evet hem flaşlı hem de akşam çekiyorum. Gündüz de sonuç aynı gece de çünkü yerim çok dar ve mesafe kısa. Arkada beyaz fonu olan yerim çok az evde:( bu yüzden olmuyor. Bir yer vardı çekebileceğim ama onun için de Lilinin uyuması lazımdı hemen dalıyor poza çünkü, bu anne pek marifetli ama kızını uyutamaz:)

Volkan_Kaldera: Kızçeyi uyutamadım diye dün gece yayınlayamadım, bu gece yayınladım yorumları bu yüzden artık konuşmuş olduk canım:) Kollarının nasıl olacağına karar verir vermez elbiseni yayınlıycam burdan. Şimdiden kıskanmaya başladım elbiseyi ama heee, broşun da kardeşiminkinden güzel oldu zaten. Senin de için temiz ne yapayım seninkiler daha güzel oluveriyor.

Stil direktörü: aaa, nasıl duruyosun d.makinana dokunmadan, yani işeyler dikmeden. Bir piyanomun bir de dikiş makinamın kokusunu özlüyorum her gün inan dokunmazsam:(

Hayatın Ressamı dedi ki...

tam aklımda böyle bir model vardı.ekim burdasında buldum.seninkide çok şık olmuş.
ellerine sağlık.

suhuba dedi ki...

Çok beğendim. Ya ama bunu nasıl yapacağımıza dair sizin süper kolay fikirleriniz vardır. Anlatırmısınız benim gibi acemilere?
Sabırsızlıkla bekliyorum. Teşekkürler şimdiden

Suzy dedi ki...

Sihirli eller: Yorumunu yanıtlamayı unutmuşum, inanamıyorum bunca geç farkettiğime. Teşekkür ederim canım.

Suhuba: evet çok kolay gerçekten de bir ara dikerken resimlemeliyim ya da dikmeden de çizebilirim bir ara. Tamam Suhubacık, dediğin gibi olsun bakalım. En kısa zamanda hazırlamaya çalışırım.

suhuba dedi ki...

Selam,
Eski yorumlarıda okuyorsundur umarım ben bu konuda sözünü hatırlatmak istedim. Bekliyorum.

Birde bu günlerde alışverişte hep aklıma geliyorsun. Ya okadar kolay modelleri özellikle elbiseleri acayip paralarla satıyorlarki yani lilibebek olmak istiyorum. :) Geçen şu yandan omuzu düşük bir model uzun tişört gördüm. Güzeldi ama o tişörte o fiyat çoktu. Bunun gibi yani. Düşük omuzlu birşeyler yaparsan ki çok yakışır sana sakın fotoğraflamayı atlama olurmu. Ben öğreneyim. Tabi modası geçmeden yaparmıyız. ???

Suzy dedi ki...

Suhuba: bu aralar biraz yoğunum ve verdiğim söz varsa bana hatırlatmana çok sevinirim canım. Çünkü aksiliklere mi yetişeyim, çevremdekilerin kaprislerine mi, hastalıklara mı bunaldım doğrusu. Bu yüzden lütfen bir şeye söz verip hala yapmadıysam kulağımı çek:) Öte yandan yüksek ve uçuk fiyatlar hakkında haklısın. Ben de bu fiyatlar yüzünden kendim yapıyorum, hem yine haklısın modeller hiç de öyle zor değil. Düşük omuzlu derken tamamen kolsuz mu yoksa kolları var da düşmüş mü gördün. Yani eğer yaparsam yayınlarım elbette. Benim çok fazla o tipte bluzüm var bu yüzden aklıma gelmiyor bile yapmak. Yine de anlatmanın bir çaresini ararım canım. Sevgiler.