10 Eki 2009

Suzy tepsi boyadı


Peçete dekupaj yaptım ilk defa, tepsinin kenarına da şımarıp bi uğur böceği de ben kondurdum... Çok eğlenceli ama pek bi zahmetliymiş bu iş. Yine de zevkle yaptım.

12 yorum :

Unknown dedi ki...

Çok güzel olmuş ellerine sağlık..

Bu işlerden pek anlamıyorum bende, elimde boş tepsim var ama nasıl yapılıcağı hakkında fikrim yok :)

Banuca dedi ki...

Şu dekupaj işini bir türlü denemeye sıra gelmedi, ama yapacağım, sizlerden görüyorum ya dekupaj yapılan en basit objenin bile ne kadar güzelleştiğini... Tepsiniz çok güzel olmuş, insan kullanmaya kıyamaz, kullanmayın duvara asın :))

gül dedi ki...

elinize saglık çok hoş olmuş

serpil dedi ki...

Suzy hanımcığım , bu tepsiye bayıldım :) İnsanlar dekupaj deyince sürekli, tuhaf tuhaf yukarı doğru bakan melekler, yarı solmuş çiçekler falan yapıştırıp iç karartıcı birşey ortaya çıkarıyor. Yaşam sevinciniz vurmuş bu yaptığınız tepsiye :) Elinize yüreğinize sağlık. Başarılar diliyorum çalışmalarınızda.

Suzy dedi ki...

Dilem: Benim de ilk denemem. En iyisi bir bilene sorman, hobidükkanlarında sana fikir verebilirler. Ben önce tepsimi zımparalayıp nemli bezle sildim. Sonra kurudu ve fona beyaz boya sürdüm (guaj kullandım) Sonra yine kurudu ve boya şeffaflıktan kurtulana kadar tekrarladım. Sonra peçeteleri tutkalla yapıştırıyorsun ki çok kolay, tek kata indirdiğin peçetenin üstünden yapıyorsun bu işlemi. Kuruyunca cila atıyorsun 2 kat bitiyor. Yine de ayrıntılar için bir bilene danış hatta bloglarda bile ayrıntılı anlatım bulabilirsin.

Banuca: Teşekkürler, beğenmenize sevindim. Ben de meraktan bi deneyeyim dedim. Çok eylenceli ve çok güzel oluyor ama sabır istediğini de söylemeliyim.

Gül: Teşekkürler.

Serpil: Çok çok teşekkürleeer... evet bi bahar havası var içimde ama hayırdır:)inşallah...

Shiney dedi ki...

Cok guzel olmusss tebrik ederim :))

Adsız dedi ki...

yazınızda "eylenceli" yazmışsınız. O kelimenin doğrusu "eğlenceli" olarak yazılmalı.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Dün çocukluk arkadaşıma gittim, bebek mevlüdüne. Mutfağında 2 tane el boyama tepsi gördüm, annesi yapmış, nasıl beğendim nasıl ah dedim bilsen :) E malum elde beceri olmayınca :P
Senink,i süper ötesi olmuş, renklere baksana tam benlik. Ellerine sağlık süpürgelim.

bahar yorgun dedi ki...

ellerine sağlık suzy çok şişirn duruyor:))

YAŞAMDANYAPRAKLAR dedi ki...

ŞİRİN BİR SİTE... ÇOK HOŞ... KUTLUYORUM. MÜZİK ÖĞRETMENİYİM.BRANŞIM PİYANO, SİTEME BEKLERİM. SEVGİYLE KALIN.LİLİ BEBEĞE ÖPÜCÜKLER...

Suzy dedi ki...

Shiney: Teşekkürler.

Adsız: teşekkür ederim, hata düzeltildi bile. Ayrıca özür dilerim. Üç dil bilip hepsini kullanmaya kalkışınca hepsinde bir takım dejenerasyonlar oluşuyor. Hata bundan kaynaklanıyor. Ne kadar istesem de bu kusurları bir türlü kapatamıyorum.

Volkan- Kaldera: Çok sağ ol arkadaşım. Ben de bayılıyorum fresh renklerine.

Bahar yorgun: Çok sağ ol canım:)

Yaşamdanyapraklar: Hemen geliyorum bloğunuza. Beğenmenize de sevindim. Yorumunuz için teşekkürler.

Sababoy dedi ki...

Open my hands and watch the sunrise of friendship and love and see my face which is full of freshness of your face …