24 Kas 2009

Artık iplerden Lili'ye bolero

Ayyy cücük gibi oldu. Bu Liloş çok büyümüş yaaa...
İplerden biri ebruliydi, onunla motifler yapıp birleştirdim. Diğeriyle de kenarları döne döne ve hafif arttıra arttıra ördüm. İp bitti ama bolero bitmedi. Baksanıza, bolero dediğin minik olur tamam da anacım iki yakası bir araya da mı gelmez:)
Lili'nin kemerini de kendim yaptım. Payetli lastikli şeritler var. Onlardan alıp bir de kemer tokasına tutturuverdim, oldu sana şık bir kemer. Yoksa LCW'de çocuk kemerleri 10 tl.

13 yorum :

BirSen dedi ki...

ellerine saglik canim,cok güzel olmu$!
Lilo$cugumada cok yaki$mi$..güle güle giysin.:)

Işıl dedi ki...

çok şık bi bolero

Suzy dedi ki...

ışıl: teşekkürler...

BirSen: Teşekkür ederiz.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Oyy onun cıbırcık saçlarına ölürüm ben :))
Büyümüş de giydiği küçükmü gelirmiş kuşumaa :))
Sesini özledim kızımın yaa, seni o eve kilitlemeyenin varya :PP
Bayramda gelsene gelsene :))

Milena Ivanova dedi ki...

çok güzel bolero :)

Suzy dedi ki...

Milena: Mileno, da ne si nauchila Turskiya? Super si... Togava da ti blagodarya na Turski: teşekkürler... Mejdu drugoto tazi nedelya byah na durjaven izpit po Bulgarski, chakam s neturpenie rezultata. Stiskai mi palci milo... Shte mi sluji v namirane na rabota.

Volkan-Kaldera: hihi:) Heee küçük de gelmeye başladı ciciler kuşuma. Ben de özledim senin sesini ama zaten evden 2 gündür çıkmıyorum. Bayramda yine BG yolları görünebilir bize babasıyla. Hade bu sefer hayırlısı. Umarım bu sefer hallederiz şu işleri.

Sevtap dedi ki...

liloşum aşkım ne güzel olmuşsun sen öyle muck muck bir öpim önce kocaman kocaman.Annesi abla olmuş artık liloş kocaman bir abla güzelim benimmmmmm.Ellerine sağlık canım çok cici olmuş ama çok giyemez sanırım kardeşe kalır artık ;)

Suzy dedi ki...

karabıdıkım: eveet ablası, büyüdü bu küçük cadı artık ama annesi için minicik kuzucuk o halaa:) Baksana ne minikk bolero örmüşüm ben ona... Çok sağ olasın güzel yorumun için. Kardeş mi dedin sen? Heee sen bebek yapıp da bize kardeş gelicekse o başka, ben ağzımın payını aldım kardeşim. Şİmdilik kalsın o fikir şöyle kenarda.

YETENEK-SİZİN dedi ki...

Maşallah diyorum liliye, bakışlar nasıl anlamlı ve şirin. yerim ben onu.
boleroda çok yakışmış, ellerine sağlık

Suzy dedi ki...

yetenek-sizin: Teşekkür ederim. Lili poz vermeyi öğrendi de, artık objektifle arası fena değil:)

Dominika dedi ki...

maşallah maşallah... o güzellik nedir öyle.. şuralara nazar boncuğu koyun rica ederim..nazar değmesin bu güzelliğe.. bolero da çok yakışmış..yerim onu ben.. maşallah.. :))

Milena Ivanova dedi ki...

:)) Знам някоя и друга дума, но като цяло нищо не разбирам (за съжаление). Надявам се изпита да е минал успешно и да си намериш хубава работа:) Късмет!

Suzy dedi ki...

Milena: Mersi, kısmet e sushto Turska dum mejdu drugoto. Moje bi znaesh poveche:)