25 Kas 2009

Ceket kollarından Clutch

Dar gelen ceketin kolları çıkarılmış ve yelek yapılmış. Kollar da Suzy'ye saklanmış. Suzy onları alınca evirmiş çevirmiiiş, arkadaşı bu arada "benim bunları çanta olarak kullanasım var" demiş.
Suzy de bakın nasıl yapmış.
1. aşamada kollar evrilip çevriliyooor.
2. sinde karar alınıyor ve kolların omuz kısmı kesiliyor. Şekildeki gibi yanyana olacak şekilde elle itinayla birleştiriliyor.
3. adımda Suzy'nin bir fikri daha geliyor ve kolların üst kısmında astarı içe sokturarak dikkatlice kıvırıyor ve dikiyor. (fikir 4te açıklanacak:)
4. Çanta şekil alıyor ve kenarlar dikiliyor. 3.deki fikir de kolların içi cep gibi kullanılıyor:) Hani cep telefonu, defter gibi şeyler için süper (keşke akıl edip fotoğrafını çekseymişim). Bir de birazcık artık dantel parçaları ile süsleniiip çanta sahibine iletiliyor.

Sahibinin yorumu: " Ayyy, yaaaa elle mi diktiiin? Yazııık!!! Keşke kulbu da olsaydı çantanııın!"
Suzy: zınnnk " Bunu neden düşünemedim ki?"

10 yorum :

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Güzel fikir valla hoş olmuş

Ben bugün dikiş mak. bozdum çok dikiş dikiyorum ya:( Dikerken alta ip doladı kumaşla birlikte çıkartıyım derken yatağı falan çıkarttım sonra taktım ama iç kısımda bir yamukluk var dikmiyo:)aramızda kalsın:))bide çok dikişsem düşün makinenin halini...

naki dedi ki...

harikasın ellerine sağlık.

Suzy dedi ki...

naki: teşekkür ederim, harika olan sizlersiniz ve yorumlarınız nakicim.

örgüeli: ayy yorumu da yayınladım ama aramızda kalmıycak bu böyle olunca:) üzülmeee, ben de aynısını yaptım ilk makinada tırtırlarken, ama ben öööyle o kadaaar çok abanmamışım demek ki; hala çalıştığına göre:) bak sana üzüldüm ama bayram üstü gör gözüm tamirci yolları:)

Stil Direktoru dedi ki...

Alem suzym ya :) aferim kız sevdim bunu, aranızda kalmadı bende okudum aynen iplik olayı deli ediyor beni de ha birde mailine bak acil

YETENEK-SİZİN dedi ki...

harikaaaaaaa

Elif UYSAL dedi ki...

Ben o Suzy'i birgün gelip çok kötü ısırıcam,yicem ben onu yicem:)))

Suzy dedi ki...

pride: hahaytt:) benim gibi kartı ısırıp - yiyip neetçen, deli kızım benim. Dişler kolumda kalır neme lazım:) Hay allahım yaa, nasıl güldüm. Seviyorum seni be:)

yetenek sizin: valla deee:) teşekkürleeer. (ay bu gün bağırasım var.)

Stil Direktörü: Kuşum, mailimi okudum sana da cevap yazdım. Dur anam dur şoklardayım. İnanmamakta direniyorum yazdıklarına. Nassı yani yaaa... Vardır bi yanlış anlama. Anlatırsın sonra vakit bulunca ben senin talimatları yapayım en iyisi mi:) Hee bir de teşekkür ederim güzel yorumuna.

BirSen dedi ki...

Iyi bayramlar canim.

Suzy dedi ki...

birsen: sana da yavrum, teşekkürler:)

Stil Direktoru dedi ki...

Sorma bacım aynen konuştuğumuz gibi öperim