21 Kas 2009

Leopar kolye


Hazır leopara dalmışken bir de kolye çıktıııı....
Burda bir önceki siyah benzeri var ki o artık Muji'nin.

4 yorum :

canan dedi ki...

lacheen sen sanki hep aynı şeyler üzerinde yakın zamanlarda uğraşıyorsunuz ama önce hep o sitesine ekliyor ne hikmetse!

Suzy dedi ki...

Canan: yok hikmet değil, Lilibebek:) Kızıma baktığım için çok önce yaptığım şeyler hep fotoğraf makinamda kalıyor aktaramıyorum bile. Kız büyütmek zor ne yapalım. Varsın Lacheen önce yayınlasın ben bu bloğu kızım için yazıyorum ve ona hatıra kalacağı için yaptıklarımı bir şekilde öğretmeye de çalışıyorum. Anlıyacağın, istersen beni okuma nasıl olsa Laçoyla aynı şeyleri yapıyoruz, sen en iyisi onu oku. Seni sıkmayı istemem. Yine de fikrini belirttiğin için teşekkürler. ancak pek birley değişmeyecek malesef. Kızım hayatta olduğu sürece bir çok ilşim aksayacak ve tek dileğim uzun ömürlü olsun da benim bloğum aksasın. Önemli olan Lili.

Esra E. dedi ki...

blog dünyasında birbirinden esinlenmek çok normal birşey herkes aynı şeyleri üretebilir ama bir farklılık katar kimseninki birbirine benzemez laçinde zaten bunu söylüyor blogunda o sebeple yapıcı eleştirilerde bulunalım derim :) ben bu kolyeyi cok begendim ne kadardan satıyorsun canım?

Suzy dedi ki...

Esraca: Nazik yorumun için teşekkürler canım. Aslında ben de bloğumda belirtiyorum kimlerden esinlendiğimi ama insanlar okumayınca böyle yapıştırma yorumlar almak gayet mümkün. Tek yapması gereken biraz gözlerini yorup okuma zahmetinde bulunmak ama sanırım benim sürekli okuyucum değil kendisi. Okumadığı da belli çünkü dediğin gibi Laçin de senin dediğin şeyi açıklıyor zaten. Neyse onun kusuruna bakmayalım sabahın 8:30'unda okumak istememesi gayet anlaşılınabilir bir durum. Gerçi yazmaya üşenmemiş o ayrı. Kolyemin fiyatını sormuşsun, onun için mailin varsa blounda sana dönücem. Aslında satış için değil kendim için dikmiştim ve pasajımı bile kapattım satış yapmamak için. Neyse daha çok ayrıntıya mailda girerim.