11 Kas 2009

Siyah dantel eldiven

Sanki bir öncekileri giydim de, kalkıp bir de yenisini yaptım. Neyse ki bu yakınlarda giymek için bir ümidim var. Çok komik biliyorum ama yaptıklarımı giymek için öyle uzun zaman beklemek zorunda kalıyorum ki çoğu zaman onlardan soğuyup hiç giymiyorum bile. Yine de çok kokoşlar di miii...
Esnek dantellerle yapımı çok kolay. Bir ara, bir de parmaklısını dikmeyi deneyeceğim.

10 yorum :

leyya dedi ki...

keşke daha sık gelip gezebilsem blgunu dedim içimden.çok hoş çalışmalar yapıyorsun takdir ve özentiyle bakıyorum:))ah bi de mankenlik yakışıyor haa:))lili bebeki öpüyorum sana da bol dikişli günler diliyorum arkadaşım.

Ayten dedi ki...

Ben de isterim bu güzelliklerden!

mamila dedi ki...

Merhaba genç arkadaşım,bloğunuzu hayranlıka dolaştım,tasarımlarınız harika.Sizi yürekten kutlarım.Zaman buldukca yeni işlerinizi görmeye gelicem hepsine bayıldım.Dünyalar güzeli kızınızı çok öptüm sevgiler.

neslihan dedi ki...

elinize sağlıkk (: ya bu dantellerden ben nie bulamıyorummm ağlamak istiyorummmmm:(((

ANTİGONE dedi ki...

çok kokoş olmuş gerçekten, bu sefer kullan ama! yakışmış güzel ellerine ;)

! ÖRGÜELİ ! dedi ki...

Çok şık olmuş suziş, bende buna benzer siyah bişey yapıcam taşlı tuşlu olsun istiyom kokoşun kokoşu yani ben takıcak mıyım hayır ama yapasım var yapçam işte takmış kadar oluyorum ben yapmakta yetiyor yani);

embir dedi ki...

bu da çok güzel olmuş anım. Çok bekleme ama hemen kullan bence tam zamanı.

Suzy dedi ki...

Leyya: Teşekkür ederim, teşekkür ederim, Liliyi de öper, yine beklerim:) Bol dikişli günler dilediğin için de ayrıca TEŞEKKÜR EDERİM. En çok buna ihtiyacım varmış meğer. Bana sık sık uğramadığın için üzülme ben de bloğuma sık uğrayabilenlerden değilim şükür Lili sayesinde yazılar fotoğraflar birikti. Neyse ara sıra burada buluşuruz o zaman:)

Ayten: aytenuşkam zaten senin minicik ellerine göre oldular. Veririm ben sana bunları canım benim kullanacağım da yok belli ki. Gençler giysin:)

mamila: Bloğumu ve tasarımlarımı beğenmeniz beni çok mutlu etti. Tekrar beklerim ve teşekkür ederim bu zarif yorumunuz için.

neslihan: ağlamaaa... pazardan aldım, kurdele satan bi yerde yumak halinde kirliii, yüzüne bakılmaz haldeydi. Yani pazara gidince görülmeyen yerleri görmeye çalışırsan böyle malzemeler bulabiliyorsun.

antigone: ilk fırsatta diyorum hep ama o fırsat bi türlü gelmiyor ne oluyor yahuu, biri bu gidişi durdursun. Beğenmene çok sevindim canım. Öpüldün kuşum.

Örgüeli: Ayyy, yap da ben de bunu taşlandırsam mı pullandırsam mı derken bıraktım öylece, nasıl olsa kullanmıycam diye. Ama yap sen, ben de bazen kullanmıycağım şeyleri yapıyorum ve olmayacak zamanda kurtarıcı hediyelerim oluveriyorlar.

embir: Ufff, tamam ama ne zamaaan, nasıl, ya bi türlü giyemedim hala. Çatlıycaaam. of. Beğenmene çok sevindim:)

Dominika dedi ki...

çok güzel bence. kesinlikle kullanmalısınız. hemen o dantelden bulup anneme yaptırayım :)) hatta bir kaç renk.. :)

LuLu dedi ki...

harika! kokoşlar evet ama siyah makyajlı salaş kıyafetlerlede cok asiler:) kumaş listeme birde likralı dantel ekliorum hemen :))