3 Nis 2010

Burda'da leopar


Burda dergisinden aldığım kalıpla çalıştığım leopar desenli penye kumaşla diktiğim bu elbiseyle karşınızdayım, uzun bir aradan sonra...
Bu leopar esintileri hiç bitmeyecek 2010'da da sanırım. Hala dikiyor, alıyor ve giyiyorsak demek ki çok beklemişiz birisinin içimizdeki Ahu Tuğba'yı çıkarmasını:) Şimdi de bırakamıyoruz...
Ben yokken neler oldu, ya da nereye kaybolduğumu merak edenlere kısaca özet geçeyim.
1. Yüksek Lisans başlattım.
2. Lili derste olduğum zamanlar bakıcısına eziyetler etti:(
3. Dişimden rahatsızlandım ve ağır bir antibiyotik tedavisi oldum.
4. Bilgisayarım çöktü.
5. Bilgisayarım tamir olsa da eksiklerim vardı. (artık yok ve yazıyorum:)
6. Şimdi de eşim dişinden ağır şekilde rahatsız. Ona kocaman geçmiş olsun diliyor ve kocaman maaamaaaaaş diyorum.
NOT: Mamaş; (Lilice) sarılmak demek:)

21 yorum :

Yeşim dedi ki...

Tatlım elbisen çok güzel olmuş, yakışmış ellerine sağlık iyi günlerde giy :) Yüksek Lisans da başarılar diliyorum. Eşine ve sana geçmişler olsun. Lili'ye kızma annesi sen yokken aksilik çıkarması normal. Lili'yi ve seni öpüyorum :)

müge dedi ki...

Bunu dergide görüp bayılmıştım. Harika gözüküyor canım. Güle güle giy :)

serpil dedi ki...

Çok geçmiş olsun , herşey düzelir yakında inşallah. Elbise çok güzel gerçekten, hem bu yaka , hem leopar desen çok hoşuma giden bir ikili..Okulda da başarılar diliyorum sevgiler :)

mamila dedi ki...

Elbise çok şık ,iyi günlerde giyin.Yüksek lisan için başarılar ve azminizden dolayı tebrikler vee çok geçmiş olsun, sevgiler.

Banuca dedi ki...

Acaba bu hangi modelin sayfası:))))
Ellerine sağlık becerikli hanım, gene harikalar yaratmışsın.
Eşine geçmiş olsun....

Suzy dedi ki...

Yeşim: Liliyle hiç ayrılmadık ki biz doğduğundan beri, benim de hocalarımı üzesim var ama...:( Alışıcaz gün içerisinde ayrı durmaya artık napalım:( Dilediğin tüm güzel dilekler için çok çok teşekkür ederim canım. Senin için de bütün güzellikleri dilerim.

Müge: Zevklerimiz de aynı galiba:)

Serpil: Çok teşekkür ederim, umarım düzelir bir an önce, bu kadar da üst üste gelmemeliler di mi ama. Sınav gibi geliyor.

Mamila: Çoook teşekkürler canım be:) Sırayla yazmış dileklerini:) Canımsın:)

Banuca: Yine aynı şeyi yaptın, ben de yine dönüp fotoğrafa baktım. Tam bir balığım galiba, hemen yutuyorum oltayı:) Çok moral oluyo ama ne yalan söyleyeyim:) Çok sağ ol...

ANTİGONE dedi ki...

inanamıyorum, dergideki fotoğraf sandım! harika olmuş tatlım, ellerine sağlık.. bu arada eşine ve sana kocaman geçmiş olsun, liloş'a da mamaaaş!

Unknown dedi ki...

sen yapmışsın bile ,ben hala dikecegim ,fırsatbulursam ,çok yakışmış ,çokkk

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

ellerinize sağlık çok şık duryor. eşinizede geçmiş olsun canım. lisansta başarılar.

Suzy dedi ki...

Antigone: Ama havalandırma beni böyle arkadaşım, bir hafta yerlere inemiyorum sonra:)teşekkür ederim, bizden de size maaamaaaaş:)

Dikişdersi: yaptım da bence fazla bol haaaa... çuvalımsı bir model. Dikince anlarsın zaten ne demek istediğimi. Teşekkür ederim.

örgüçantam: çok sağ oluun. teşekkür ederim.

ateşböceği dedi ki...

Günaydııınn canım.. öncelikle hastalıklar dolayısyla çoook geçmiş olsun diyorum. Rabbim en kısa zamanda şifa versin inşallah.. yüksek lisansa başlamana çok sevindim, tebrikler ve kolaylıklar diliyorum. Bu arada
elbise süper olmuşta,foto çekimin süper ötesi ;) ben de Antigone gibi dergideki fotoğraf zannettim..
Ayrıca liliye laf yok, o bitane ;)

suhuba dedi ki...

Selam,
Harika olmuş. Yakışmışta. Ellerine sağlık hakikaten.
Çok sevindim bunu dikmene.Neden dersen bende planlıyorum dikmeyi.Yeni yeni öğreniyorumda. Ama burda kalıbıyla ilgili birşey takıldı aklıma. Ben 38 beden giyiyorum. Bendede modeldeki gibi dökümlü durması için 38 beden kalıbını mı kullanmalıyım? Yoksa 40 bedenimi çalışmalıyım. Hani bu mankenler hep zayıftırya ondanmı böyle dökümlü duruyor. Kıyafet alırkende bu kalıba göre değişiyor. Bana bu konuda ışık tutarmısın :)
Tekrar güle güle giy canım

suhuba dedi ki...

Selam,
Harika olmuş. Yakışmışta. Ellerine sağlık hakikaten.
Çok sevindim bunu dikmene.Neden dersen bende planlıyorum dikmeyi.Yeni yeni öğreniyorumda. Ama burda kalıbıyla ilgili birşey takıldı aklıma. Ben 38 beden giyiyorum. Bendede modeldeki gibi dökümlü durması için 38 beden kalıbını mı kullanmalıyım? Yoksa 40 bedenimi çalışmalıyım. Hani bu mankenler hep zayıftırya ondanmı böyle dökümlü duruyor. Kıyafet alırkende bu kalıba göre değişiyor. Bana bu konuda ışık tutarmısın :)
Tekrar güle güle giy canım

suhuba dedi ki...

Merhaba,

Harika olmuş ve çok yakışmış. Ellerine sağlık. Çok sevdim haikaten. Seni hep takip ediyorum.Büyük zevkle. Neden yazamadığınıda merak ediyordum. Hastalıklar içinde hakikaten çok geçmiş olsun.

Bende dikmek istiyorum hemen hemde. Ama birşey danışmalıyım. 38 beden giyiyorum. Bendede modeldeki gibi dökümlü olması için 38 kalıbınımı kullanmalıyım 40 beden kalıbınımı? Hani mankenler zayıf oluyor buradada ondan mı dökünlü duruyor acaba? Yoksa 38 diksem banada böyle dökümlü dururmu çözemiyorum. Benim gibi yeni başlayan için ne sorun dimi :) Bilgi verirsen çok sevineceğim canım.

Teşekkür ettim.

Nilgün Komar dedi ki...

HARİKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa

Birileri anlatsın dedi ki...

Geçmiş olsun canım. Elbise çok güzel olmuş, sana da çok yakışmış. O modeli bende çalışacaktım yakası çok açık diye bırakmıştım, aynı dergiden başka bir model çalışmıştım. Ama senin üzerinde görünce heveslendim şimdi, diksem mi acaba?

Suzy dedi ki...

Fatma Sultan: Güzel duğaların için çok teşekkür ederim. senden de ses gelmeyince seni de merak ettim. Umarım her şey yolundadır sende de:) Dergideki pozdan kopya çektim:) E profesyonel değiliz manken değiliz azcık olcek o kadar;)

Suhuba: Canım yorumları yoğunluktan yayınlayamadım özürler dilerim. Sorunun cevabını vereyim. Bence büyük sakın çalışma. Ben hep bedenimin bir alt bedenini çalışıyorum burdadan çünkü alman hanımlar bizden daha kalıplı olacak ki kalıplar bana hep büyük geliyor. Bu elbisenin önünde yeterince bolluk var. Hatta o kadar bol ki bildiğin çuval:) Bu yüzden onu elbise gibigöstermek için mutlaka bir kemer kullanılmalı. Sen 38 isen bence 38 dik. 40 dikersen omzundan düşebilir, rahat edemeyebilirsin.

Celebi74: sağ ol canııııııııııım.

Birileri anlatsın: E dik tabi çok kolay. Teşekkür ederim:)

elaninsu dedi ki...

Yükses lisansta başarılar dilerim
elbise süper olmuş.leoapra bayılırım.

Suzy dedi ki...

elaninsu: teşekkür ederim. Çok çok teşekkür ederim.

suhuba dedi ki...

Canım bilgi için çok teşekkür ederim. Yeni cicilerini bekliyorum

Suzy dedi ki...

Suhuba: rica ederim.