5 May 2010

Bembeyaz taçlar


Kar beyazı taçları sipariş üzerine çalıştım. Üstteki, bu ay doğum yapacak olan çok güzel bir hanıma gönderildi. Canı kırmızı değil, beyaz taç takmak istemiş doğumda. Ne güzel bir fikir. Umarım tacını takacak kadar rahat bir doğum geçirir ve sapasağlam bebeğini kucağına alır.
Alttaki tacın incileri eksik ama arka fondaki bibloları fotoğraflar için değerlendirmek adına alel acele çektim fotoğrafları lakin bu tacı ayaküstü Muj'nin muainehanesinde yaptım. Bu minik aksesuarlar da ona ait. Umarım tacını minik tatilinde takabilmiştir.

10 yorum :

Bilges dedi ki...

OFF COK BEGENDİM.. allah izin verir de bir gün o günü görürsem nolur bana da yap bunlardan ama ben bilekligini de isterim.. bu sayfayı kendime nasıl arsıvleyip hatırlayabilrim ki acaba

Şehnaz dedi ki...

ÇOKK GÜZEL OLMUŞ..ASİL VE ŞIK..BEYAZ VE DANTEL VE İNCİ BONCUKLAR ...AYRILAMAZLAR...HARİKA CANIM..ELLERİNE SAĞLIK..

Suzy dedi ki...

Bilges: Beğenmene sevindim. Sayfayı yer imlerine ekleyebilirsin ben öyle kaydetmeye çalışıyorum beğendiklerimi ama PCnin çökmemesi lazım ya da istediğin zaman bloğuma girip üstteki takılar menüsünden taçlara tıklarsan bu cicileri orada görüp fikir alabilirsin. Hatta istediğin zaman sipariş de edebilirsin. Öpüldün canım:)

Şehnaz: çok sağ oool. Ben de doğumda neden bunu düşünemedim diye üzüldüm yapınca ama beni öyle süslenecek halim filan yoktu ağrılardan. Olsun şimdi takınırım ben de nolmuş? dimi ama:)

ÖRGÜÇANTAM-Hatice yazıcı dedi ki...

çok şıklar . ayrıca miniş elbiseside harika olmuş ellerine sağlık

Milena Ivanova dedi ki...

Много красиви неща си сътворила! Лили е много сладка в новата рокличка :)

Suzy dedi ki...

örgüçantam: Teşekkür ederim.

Milena: Blagodarya ti mnogo.

Bilges dedi ki...

yaptıgım yorumun tarihine bakınca şok oldum.. bir ay sonra hamile kalmısım.. bu taclardan dogumda istiyorum..siparis vericem mutlaka ...

su an 6 aylık hamileyim.. dogumum subatta... ben sana tekrar mail atıcam yaklasınca.. insallah hersey yolunda gider de bebegime kavusmak nasip olursa..kafamda bu tac olcak beyaz bi gecelik bulmalıyımm.. en az bunun kadar süslü.. önce tacı sonra geceligi bulan da bi benimdir herhalde :))))

Suzy dedi ki...

Bilgez: İnanmıyorum, bu harika bir haber. Bebek sağlıkla doğsun dilerim. Birbirinizi sağlıkla kucaklyın yavru kuşlar. Ben taç maç ne lazımsa yaparım kuşuma:) Ayrıca bebişle ben aynı burçtan olabiliriz biliyo musuun?

Bilges dedi ki...

nasipse subatta geliyo kızım.. kkova olacak yani.. seninle aynı burcsa ooo sanslı bi kadınım ben.. demek ki becerikli olacak,yetenekli olacak kızım.. rahmetli annem de kovaydı.. ve o da harika dikerdi..cok zevkli ve akıllıydı. ona benzemesini cok istiyorum..
ben sana kendimi hatırlatıcam...sevgiler...

Suzy dedi ki...

Bilges: Ben şubatın sonunda doğduğum için balığım ama olsun. Yakın burçlar birbirleri ile benzer unsurlar taşır diye biliyorum. Yani yaratıcı olmamasına bence imkan yok. Sağlıkla kavuşunuz birbirinize yavrular. Biz Lili ile hastanedeyiz. Bronşitten yatıyoruz bu yüzden geç yayınladım yorumunu. Kusura bakma tamam mı canım...