19 May 2010

Danço olmuş "D" elbisem

Güzel de olmuş... Ne güzel bir isim olmuş o öyle:)
Bu gün Derya Baykal'ın programı Deryalı Günler'de yayınlanmış bu, yeni ismiyle Danço elbisem. Ben de bir okurumun (Sevecen) "sarmal siyah" isimli kolyeme yorum yazıp bana bildirmesi üzerine bu gün nasılsa izlemeyi unuttuğum programı açıp izlemeye koyuldum. Malesef kaçırmıştım ama neyse ki biraz önce internetten tekrarını izleme şansı buldum. Güvenilir bir site midir bilmediğim için programın tekrar yayın linkini paylaşmıyorum. Yine de izlemek isterseniz Deryalı Günler 19.05.2010 bandını izleyin.
Bloğumun ismi pillibebek:) olarak söylenmiş; olsun... hatta Derya Hanım program sponsoruyla birlikte çalıştığımı bile söyledi bir ara, sponsor yetkilisi de her nedense onayladı; malesef ki malesef çalışmıyoruz beraber:( Keşkee:(!!!
Yine de bir zamanlar Lili doğmadan önce, Deryalı Günler programı beni bu zevkli dünyanın içine sokmuştu. Şimdi benim de programa minicik de olsa bir katkıda bulunmuş olduğumu görmek ne kadar büyük bir mutluluk. Derya Baykal'a ne kadar teşekkür etsem azdır, hem bildiklerini hiç sakınmadan paylaştığı hem öğrettiği için. Bu günkü programında fotoğraflı da olsa bulunmak:) benim için ancak onur ve gurur kaynağı olabilir. Teşekkürler; Derya'lı Günler, yapım ekibi, Show TV, Derya Baykal!
İşte nasıl yapacağınızı linki:)
Diğer Dançolar da burada: mor Danço, gri Danço.

17 yorum :

Sevtap dedi ki...

TEBRİK EDERİM CANIM

Nur dedi ki...

Suziii tatlım ya, ne güzel bir habermiş bu böyle öff keşke izleseydim gıcık olsum kendime şimdi bugün hatta birara aaa deryayı unuttum bi açayım dedim baktım yemek programı başlamıştı offf...
Neyse tebrik ediyorum seni canım öptüm.
HHEEH unutuyordum buarada alttaki peçetelikler çok güzel olmuş bittim ellerine sağlık bide resimler çoook güzel çıkmış sanırım zemin renginimi açtın ne yaptın bana yaz nooooluuuur son günlerdeki resimlerin şahane çıkıyor çünkü, daha aydınlık daha parlak filan mailden de yazabilirsin, beklemedeyim unutma emiii:)

Suzy dedi ki...

Karabıdıkım:) Teşekkür ederiiim canımsın:)

Nur: süper, ben de kaçırdığıma çok üzüldüm ama olsun izledim yine de...
fotoğraflarıma gelince: kızım fotoğraf makinamı kırınca yeni fotoğraf makinası aldı eşim bana. Keramet onda da değil sadece. Çok ayrıntılı çekebildiği için yine de çok büyük etkisi var . İşin yarısını da ACDSEE 11.0 programım hallediyor. Güneş ışığı efekti ile fotoğraflarıma bak bak ben de doyamıyorum:) İlgilenirsen bu programla mailimdan konuşuruz;) anladın sen onu:) Ayrıca senin fotoğrafların zaten güzel ama yine de isterim dersen bi mail at kuşum:)

aydilber dedi ki...

çok şık bir elbise bende izlememiştim ...çokkullanışlı bşr model iyi günlerde giy

MAYRI dedi ki...

Ben seyrettim programı.
Tebrikler. Güzel bir duygu.
<:))

ANTİGONE dedi ki...

ne hoş bir sürpriz olmuş canım, çok çok sevindim. ama programı izleyemediğim için de bir o kadar üzüldüm şimdi ;((

harikalar yaratmaya devam. belki bizim de elimizden tutacak sponsorlarımız olur bir gün ;D

Adsız dedi ki...

şu an avrupa show'da tekrarını seğrediyorum.
evet bloğun ismi yanlış oldu.düzeltme maaili atarsa n yarın düzeltir.
ama tanıdık bi şeyler görmek çok hoş..
http://nagice.blogspot.com

Keddy- Selen Akgül Sungur dedi ki...

canım,
seğrederken görür görmez mesaj attım sana ama ulaşmamış sanırım :( evet pilli bebek dedi :)

tebrik ederim canımm

Suzy dedi ki...

Aydilber: Ben de çok severek giyiyorum elbisemi ama programdakinin rengi de öyle zarifti ki gene dikesim gelmiyor değil...

Mayrı: Teşekkürler kuşum:)

Antigone: aynen canımın içi:) Elbette bunu sevdiğimiz için yapıyoruz ama bi sponsor olsa ne tatlı olur dimi:) Derya Hanım'ın ağzından bal damladı sanki sponsor deyince:) Hadi olsa ya:) hadi hadiii:)

Nagice: ayyy gene mi kaçırdım ne bahtsız bedevi çıktım ben yaaaw:) Yok düzeltme mailina gerek yok herkes tanımış zaten:) Ne güzel ne mutlu bana:) İyi ki varsınız:)

Keddy: Sanırım bu blogger bana şaka mı ne yapıyor:( Yok gelmedi valla, ayretten bazı yayınladıklarımı da bazen göremiyorum:( Google da ne zaman aratsam "pilli bebek mi demek istediniz" diye bana soruyor ya kıl oluyorum heee, bi kere de pilli bebek yazınca lilibebek mi diye sorsa yaaaa!:) Bu teknoloji çok pis kafa buluyr benle ama hadi hayırlısı:) Çok sağ ol canım benim.

VOLKAN - KALDERA dedi ki...

Yayını sevenload'da buldum hemen izliyorum canım benim.

TEBRİK EDERİM, TEKRAR GURUR DUYDUM SENİNLE SÜPÜRGELİM :))

Adsız dedi ki...

ben de denkgeldim programa, hemen aklima geldi blogun, ne hos birsey senin icin:)

istesen tv'ye bile cikabilirsin gibi geldi bana, bloguna yer verdikten sonra.
yasemin

Suzy dedi ki...

Volkan-Kaldera: Canımsın:) Ben de gururlandım. Çok küçük bişey ama mutluluk veriyor:) Yaşasıııın diye sevindiriyor:)

Yasemin: Hatırlaman ne güzel:) Çok mutlu oldum. Bilmem ki, iş oraya varır mı bilmem. ben o kadar olumlu bakamadım bir anda. Yine de teşekkürler:) Gelip yorum bıraktığın için!

Nur dedi ki...

Hıım yeni bir programda yapıyorum diyorsun yani bende photoshopta yapıyorsan sırrını öğreneyim demiştim bu yeni programı kurmak ögrenmek zamanımı alıcak ama denesem mi ki acaba :/
Dur ben sana yarın mail atayım canım öptüm seniiiiiii....

Suzy dedi ki...

Nur: yoook kız program öyle yeni meni değil. Çoook eski tarihten beridir var. Ben hep onunla işimi görürüm çünkü aynı zamanda çok pratik bir şekilde PCnin içini de sana iskelet gibi döküyor menüsünde. Yalnız 11.versiyonu çok sıkı. Öğrenmek zor değil. Az tuş var. Tuşlar zaten sana ne yapmak istersen resimli seni yönlendiriyor. Mesela güneş ışığına ihtiyacın varsa güneşe tıklıyorsun. YOk fotoğrafta beyaz renkte kırmızılık gözüne ilişiyorsa renkli bir grafik var kırmızı yeşil ve mavi sütunlu bi tıkla istediğin rengi hassas bir biçimde ayarlıyorsun. Gece çekimleri pek süper olmuyor malum:( Vaktini ve PCnde yer almaz fazla. Ben de şu photoshopu öğrenemedim bu varken hiiiç işim olmaz:) Vakit bulamıyorum onu öğrenmeye çok profesyonel ama beni çok aşıyor:( 12. versiyonu da var bunun ama onu deneyemedim henüz.

pınar dedi ki...

:))..ogün bende izledim programı sonra hemen girip pillibebek diye aramaya başladım ama farklı siteler vardı üzülmüştüm ama neyseki bi şekilde seni çağırmışım sen beni bulmuşsun çok mutlu oldum :)

ikimiz dedi ki...

derya baykanedn bu anlışlığı yapmış anlamadım

Suzy dedi ki...

pınar: Şükür buluşturana diyelim o zaman! Bundan sonra hep bir arada olmak dileğiyle:)

ikimiz: gözlüklerini programda takamadığını söylüyor zaten kendisi. programda acele ile yapmıştır.